2777
2789
عنوان

همسرم چندباره به بهانه های مختلف حرف از مهاجرت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 11362 بازدید | 246 پست
من حاضرم مهاجرت کنم کشورخارجی ولی براهمیشه ازتهران نریم خوزستان شوهرم پیرم کرده وهرروز حرف رفتنه وتص ...

کجای خوزستان؟

چند وقت پیش برای اولین بار اهواز رو دیدم انقد خوشم اومد خدا میدونه

ولی هواش آلودس از هوای آلوده تهران ب هوای آلوده خوزستان زیادم فرقی نداره

ومنی که خودمو میکشم بریم و همسرم نمیاد

تمام خانوادم کشور دیگن من فقط به خاطر همسرم اینجام

خانواده همسرمم ایران نیستن

شرایط زندکی واسمون تو چند تا کشور اوکیه ولی چسبیده اینجا

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم و نکردمفقط هم بخاطر وابستگی به خونوادم بود

اون که آره ولی نمیدونم درک میکنین یا نه خاک کشور یه جوریه آدم احساس میکنم نمیتونه ازش دور بمونه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

من با اینکه وابسته به خانواده نیستم

ولی بازم ادم مهاجرت نیستم

دوست دارم همینجا با مردم خودمون سر و کله بزنم

همینجا کار کنم و با مردم خودم به زبان فارسی برخورد داشته باشم

نه بخوام با زبان دیگه با ادمای دیگه حرف بزنم.

مهاجرت اگ پول زیاد داشته باشی خوبه یا فاند شغلی خوب نه اینکه اونجا بری مجبور شی سرویس بهداشتی تمیز ک ...

ما داریم تمام شرایطشو منتها بازم نمیتونم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

من اره ...چندسال پیش مثل شما فکر کردم وچندساله دارم حسرت موقعیت از دست رفته رو میخورم الانم با این ق ...

من همین الانشم بازم نظرم همینه البته سلایق خیلی فرق داره

اون که آره ولی نمیدونم درک میکنین یا نه خاک کشور یه جوریه آدم احساس میکنم نمیتونه ازش دور بمونه

من اینجوری فکر نمیکنم

با اینکه عاشق کشورمم ولی اگه وابستگیم به اشنایانم نبود قطعا میرفتم جایی که با نصف زحمت الانم زندگی خیلی خیلی خیلی بهتر،ارومتر و کم دغدغه تری داشتم

اگه بچه هم داشتم احتمالا بخاطر اون میرفتم

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

اگه قرارع مهاجرتم مثل امثال پرستو صالحی باشه که هی پست بزاره و گریه زاری که کاش نمیرفتم و چه غلطی کر ...

منم دوست ندارم از وطنم برم اونایی که کشور رو به این روز انداختن که همه دوست دارن برن ، اوناباید برن

ما واسه مهاجرت کلی پول و طلا و خونه از دست دادیم.خوب بود اگه می رفتیم.دخترم امسال کنکور داره از استر ...

اون که آره وضعیت دانشگاه ها خوب نیست من اصلا حاضر نیستم یکسال دانشگاه برم ولی خب الان ایشون بخونه میتونه خارج از کشور تحصیل کنه هزینشو داشته باشید

ببخشید خانوما، چطور میدونید وضعیت کشوری دیگه از اینجا بهتره؟؟تحقیق میکنید یا دوستی آشنایی آگاهتون می ...

افراد نزدیکمون زیاد مهاجرت کردن

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

شرایط مالی تون خوب عالیه؟

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.