2777
2789
عنوان

همسرم چندباره به بهانه های مختلف حرف از مهاجرت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 11362 بازدید | 246 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما خواهشا دعوا نکنید بزارید استفاده کنیم از اطلاعات همدیگه

اصلا بعضیا فقط به قصد ترکوندن میان

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ما واسه مهاجرت کلی پول و طلا و خونه از دست دادیم.خوب بود اگه می رفتیم.دخترم امسال کنکور داره از استر ...

حالا کاری به سهمیه ندارم خودم مخالف صد در صد سهمیه ام

ولی مریض بودن دخترتون بهانه هست یا مشکلی اصلی داره و اینکه این همه آدم بدون سهمیه بهترین دانشگاه ها قبول میشن

ضمنن خارج از کشور هم فرش قرمزی برای دانشگاه پهن نشده ! چون اونجا هم کنکور سراسری برگزار میشه

تو برای همیشه رفته ای و من تا ابد جانم برای نبودت درد میکشد:)

آخه نمیدونم اونور وضعیتش از اینجا بهتره یانه؟؟

...مشکل دقیقاً همینجاست

هیشکی نمیدونه و راستشو کسی نمیگه

و شرایط آدما باهم متفاوته باید خودت بری تجربه کنی

البته وقتی دل آدم از جایی کَنده شد

یا امکان زندگی نبود دیگه چاره ای جز رفتن نیست..هرجور بخای حساب کنی تقدیر خدا با جابجایی فیزیکی عوض نمیشه ...خواه اینور اقیانوس..خواه اونور اقیانوس

..خدا نگاهمون کنه روزای بهتری در انتظارمون باشه در هر دوطرف اقیانوس ان شاللّٰه

❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏

ما شرایطشو داریم اقامتم گرفتیم با خرید خونه ولی من ایرانو دوست دارم نمی خوام برم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

اینجا شهروند درجه دو ایم. منم تا چند سال پیش خیلی گارد داشتم اما چرا حتما باید مستاجر باشیم؟ چرا نتونیم تو بالاشهر خونه بخریم؟ چرا جوون های اینجا نمیتونن خودرو های لوکس سوار بشن؟! افرادی که تحصیلی رفتن اون طرف اوضاعشون خیلی خوبه خونه بزرگ و زندگی شاد بچه هاشون توی بهترین امکانات بزرگ میشن.مثل پدر ایرانی به خاطر نخریدن یه کیلو گوشت شرمنده نمیشه. اونجا بعد ۵ سال گرین کارت میگیری. حقیقتا اگر بد بود خودشون بچه هاشون رونمیفرستادن اون طرف .!

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
بله خوبه

هیچ کم کسری ندارین ؟

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.