2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9417 بازدید | 199 پست
نه عزیزم حرفات درست بود منم منظورم بعد چند مدت که بتام خوب بالا رفت .. بنظرت ب دکتر بگم بهم شیاف بد ...

نه لازم نیس!  میگن بی دلیل استفاده کنی ضررش بیشتر از سودشه

مگه این که خدایی نکرده لک یا خون دیدی

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

من خالم متخصص زنان، حیف راه دوره بهش

میگفت سونو های لازم فقط 4 تا هستن و اولیش هفته 12 هست!  حتی خودش باردار بود تا همون هفته 12 نرفت سونو

میگه خیلی استرس داری اول 8 هفته برو واسه قلبش... ولی سه ماهه اول سونوگرافی اختلال تو رشد بچه ایجاد میکنه، خیلی هم اذیتش میکنه! 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه لازم نیس!  میگن بی دلیل استفاده کنی ضررش بیشتر از سودشه مگه این که خدایی نکرده لک یا خون دی ...

مرسی گلم .آخه خواهرای من با کوچکترین کاری بچشون سقط شد واسه همین نگرانم که جاش سفت نباشه

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
من خالم متخصص زنان، حیف راه دوره بهش میگفت سونو های لازم فقط 4 تا هستن و اولیش هفته 12 هست!  ح ...

آره منم پس نمی‌رم سونو.

راستی الان هفته چندی؟؟

آره منم پس نمی‌رم سونو. راستی الان هفته چندی؟؟

آره ضرر داره! 

استراحت کن هیچیش نمیشه انشاالله

من روز سوم از هفته 6

آره ضرر داره!  استراحت کن هیچیش نمیشه انشاالله من روز سوم از هفته 6

عزیز ی سوال اگه بی بی چک پر رنگ تر شده باشه یعنی بتا زیادتر شده دیگه؟؟من امروز هم بی بی زدم و از بی بی چک ۲۶ام که آزمایش داده بودم پر رنگ تر شده .یعنی بتا رفته بالا؟؟

آره ضرر داره!  استراحت کن هیچیش نمیشه انشاالله من روز سوم از هفته 6

اینم عکسش

بالایی رو امروز زدم .دکتر گفت سوم خرداد برم دوباره آزمایش و ۲۰خرداذ هم برم سونو قلب که میشه هفت هفته و دو روز

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1782514/فقط-منتظر-های-نی-نی-بیاااان

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
اینم عکسش بالایی رو امروز زدم .دکتر گفت سوم خرداد برم دوباره آزمایش و ۲۰خرداذ هم برم سون ...

من بیبی چکم از بالایی پررنگ تر بود بتام 149 بود تازه! 

فکر میکنم سوم خرداد خوب باشه واسه آزمایش! 

واسه من دوم خرداد اول هفته 7، دکترم آزمایش های پنج گانه نوشته با تیتر بتا... میگه حداقل باید بالای 19هزار باشه عددش

واسه منم کم کم پررنگ شد! 

الان هر ساعت از شبانه روز بذارم دوتا خطش همون لحظه مثل هم میشه

من بیبی چکم از بالایی پررنگ تر بود بتام 149 بود تازه!  فکر میکنم سوم خرداد خوب باشه واسه آزمای ...

برای چی باید بالای ۱۹هزار باشه؟

برای چی باید بالای ۱۹هزار باشه؟

چون هر 48 تا 72 ساعت باید دوبرابر شه... اگه کم تر باشه طبیعی نیس! 

بعدم 15 روز تأخیر پری میشه دیگه! 

با توجه به بتای روز موعدم بعد 15 روز باید بالای 19 هزار باشه

بعدم 15 روز تأخیر پری میشه دیگه!  با توجه به بتای روز موعدم بعد 15 روز باید بالای 19 هزار باشه

آهان از اون لحاظ سونو قلب کی‌میری؟

آهان از اون لحاظ سونو قلب کی‌میری؟

اول هفته 8... دوشنبه یا سه شنبه میشه 7 یا 8 خرداد