2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9417 بازدید | 199 پست
عزیز از دادم امشب مثبت شد

چند بود بتات؟ 😍

چند سیکل

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این جوابش عزیز .۲۶دوره ام بود .۳۱ام یا یکم موعدم بود

خوبه با این که زود رفتی! 

احتمالا مثل من بگن تکرار کن، ولی اهمیت نده😅

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
خوبه با این که زود رفتی!  احتمالا مثل من بگن تکرار کن، ولی اهمیت نده😅

روز موعدم میرم دوباره از میدم

خدایا بابت هدیه قشنگت ممنون...خودت مراقب جینگیلی من باش..😍😍😍
روز موعدم میرم دوباره از میدم

یه جوری حساب کن بالای 500 رفته باشه، دکترا زیر 500 قبول نمیکنن! 

هر 48 ساعت تا 72 ساعت دوبرابر میشه

تا هفته 8 هم سونو نرو

یه جوری حساب کن بالای 500 رفته باشه، دکترا زیر 500 قبول نمیکنن!  هر 48 ساعت تا 72 ساعت دوبرابر ...

یعنی واسه دیدن ساک حاملگی هم نرم ؟که مطمین بشم خدایی نکرده خارج رحمی نباشه.

حالا عصر باید برم دکتر ببینم چی میگه .روز موعدم همون ۵۰۰اینا باید بشه دیگه

یه جوری حساب کن بالای 500 رفته باشه، دکترا زیر 500 قبول نمیکنن!  هر 48 ساعت تا 72 ساعت دوبرابر ...

البته واسه بعضی ها خیلی زودتر دوبرابر میشه

یعنی واسه دیدن ساک حاملگی هم نرم ؟که مطمین بشم خدایی نکرده خارج رحمی نباشه. حالا عصر باید برم دکتر ...

نهههه به این زودی بالا نمیره! هر 48 تا 72 ساعت دوبرابر میشه! موعدت که 4 روز دیگس نهایت بتات 300 میشه

ساک حاملگی تا بتای بالای 1000 و 1500 دیده نمیشه! 

خارج رحمی هم علائمی مثل درد شدید یک طرف، چپ یا راست... حالت تهوع شدید و خونریزی داره

الان که بچه داره تشکیل میشه سونوگرافی فشار میاره روش و اصلا دیده هم نمیشه

البته واسه بعضی ها خیلی زودتر دوبرابر میشه

طبیعیش 48 ساعت هست، مگه این که خارج رحم باشه یا دوقلو و چند قلو

میگن جنین پسر تا 72 ساعت هم ممکنه طول بکشه دوبرابر شدنش

من اگه الان برم قلبش هم دیده میشه چون بتام خیلی رفته بالا، درجا بیبی چک دوخط همرنگ میندازه

اما داره قلبش تشکیل میشه خیلی فشار میاد روش، تا 8 هفته نمیرم

ضرر به جون خودم و بچم نمیزنم! 

دکتر منم با بتای 149 گفت بخواب سونو کنم ببینم ساک هست یا نه، در اون حد باید بفهمی بتای زیر 1000 هیچی دیده نمیشه، اما واسه 50 تومن پولی که بگیرن میگن بچش به درک

شمام مختاری، میخوای بری برو...

اما نصیحت منو میشنوی علائم بدی نداری نرو

مامان من خارج رحم باردار بود آب نمیتونست بخوره انقد حالت تهوع داشت، همش میگفت سمت چپ شکمم درد میکنه... 

یه هفته بعد موعدش هم خونریزیش شروع شد بند نمیومد! 

من خیالم راحته خارج رحم نیس، استرسم واسه قلبشه که میگم هرچی خدا بخواد! 

اول هفته 8 میرم سونو... تقریبا دو هفته دیگه

واسه شما تا 4 هفته دیگه لازم نیس

شمام مختاری، میخوای بری برو... اما نصیحت منو میشنوی علائم بدی نداری نرو

نه عزیزم حرفات درست بود منم منظورم بعد چند مدت که بتام خوب بالا رفت ..

بنظرت ب دکتر بگم بهم شیاف بده واسه اینکه جای نی نی محکم بشه؟؟