2789
عنوان

زنان

212 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.من چندماهه ازدواج كردم و راجع به مسايل زنانه و عفونت ها و خارش واژن و ژل بهداشتيه و خلاصه اين موارد اصلا هيچ اطلاعي ندارم و روم هم نميشه از مادرم بپرسم.

ژل شستشو از داروخانه بگير هروقت ميرى دستشويى خودتو كامل بشور

چند وقت يك بار هم برو دكتر زنان براى چكاب

منم الان عقدم روم نميشد از مامانم بپرسم

يا از دوستام پرسيدم يا اينجا

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1738920/از-سرچ-سایت-استفاده-کنید-راحتتر-به-جواب-سوالا

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

ژل شستشوی زنان اصلا خوب نیست استفاده نکن. معمولا این چیزا مقاصد تجاری دارن. واژن خودش ترشحات تمیز کننده داره. دکتر به من کلا استفاده نکنم ژل. عفونت هم که سورش و خارش و ترشحات غیرعادی داره. باید بری دکتر

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ژل شستشوی زنان اصلا خوب نیست استفاده نکن. معمولا این چیزا مقاصد تجاری دارن. واژن خودش ترشحات تمیز کن ...

ممنون.اره همه جا توي پست ها خوندم  ژل ضرر داره بعضيا نوشتن شامپوي بچه استفاده ميكنن.

ممنون.اره همه جا توي پست ها خوندم  ژل ضرر داره بعضيا نوشتن شامپوي بچه استفاده ميكنن.

شامپو بچه برای استفاده روزانه اصلا خوب نیست. حتی میگن توی حموم هم نباید با شامپو بشوری. ولی خوب من حموم که میرم شامپو میزنم اغلب شامپو بچه یا گاهی شامپو بدن. کلا وسواس شدید نباید داشت. همون خشک کردن و تعویض لباس زیر کافیه. شوینده ها ph واژن رو به هم میریزن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اولا نذار جنگل بشه اون ناحیه.. ثانیا لباس نخی استفاده کن ...ثالثا  یه روز در میان برو حموم  رابع استرس نداشته باش همین والسلام اهان یه مورد یادم رفت به شوهرم بگو بهداشت شخصی خودشو رعایت کنه که باعث انتقال بیماری و عفونت بهت نشه