2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر واقعا تواون زندگی اذیتی و بچه نداری خب جداشو اگه مستقلی و سرکار میری که کلا نگرانی نداشته باش

مهریمو گذاشتم اجرا پروندم تو دادگاهه

شاغل نیستم خیلی کلافه میشم کار مناسبم پیدا نمیشه

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
خیاطی میخوام چرخ خیاطی بگیرم برم خیاطی یاد بگیرم

عالیه موفق باشییی🩷💎

حرفه ای که شدی خب میتونی یه انلاین شاپ یا بوتیک بزنی تواینستام فعالیت کن پیج بزن میگیره واست حتما

عالیه موفق باشییی🩷💎حرفه ای که شدی خب میتونی یه انلاین شاپ یا بوتیک بزنی تواینستام فعالیت کن پیج بز ...

قربونت عزیزم ممنون از انرژی مثبتت🤍

عشق آن است که یوسف بخورد شلاقی درد تا مغز و سر و جان زلیخا برود

نه عزیزم بخدا ما هم خونه پدرمون بودیم کمبودی نداشتیم یکم هم محیط بسته بود برامون..الان رفتیم وسط زند ...

ببخشید فکردم مجردید نمیدونستم

اینکه خب معلومه یه حقوق اصلا واسه یه خانواده کافی نیست من پدرو مادرم شاغلن اما بازم اواخر ماه کم میاریم

برو یه حرفه یاد بگیر خوب اجراش کن برو سمت علاقهت

خداحفظش کنه واستون🌸

وای عزیزم💔امیدوارم زودتر وصل شن همه بهش نیاز دارن و اذیتن شما بیشترالبته بحثه ایندته

:( واقعا .. فعلا که هر چی سعی کردم بیهوده بوده. امیدوارم بالاخره پیدا کنم چیزی که بتونم باهاش وصل بشم

نه بابا من بار هشتم آیین نامه رو قبول شدم شهری رو به بار رفتم تصادف کردم دیگه نرفتم

وای شانستو

باز خوبه خدا به خیر کرد

برو عزیزم این همه زحمت کشیدی واسش بگیرش

کی میشه خونه بخرم

واقعا جوابه اینو نمیدونم چجور باید بدم

از اطرافیانتون پول قرض بگیرید پس انداز کنید وام بگیرید اگه طلا دارید بفروشید حالا یه خونه درحد امکان بگیرید حتی اگر کوچیک باشه ولی بدونید از خودتونه

درسم، آیندم. فکر نمیکنم تو دو سه خط بشه همه چیزو رسوند. ایشالا یه روزی برسه وضعیت برا همه بهتر شه.

من درسو رها کردم چون اصلا بهش علاقه نداشتم

آینده رو خب نمیشه چیزی راجبش گفت اونم تواین موقعیت