babybunny مدیر عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 67 عنوان دغدغه | مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 89 پست نمیدونم،صحبت راجب دغدغه هاتون؟ 1404/11/02 | 15:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
babybunny مدیر استارتر عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 67 من نزدیک سی ام اگه امسالم کاری نکنم دیگه باید کلا بیخیال بشم فک نکنم دیگه با این شرایط سنی بخوان عزیزم واسه موفقیت و کار هیچوقت دیر نیست
babybunny مدیر استارتر عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 67 همه چیسر این خیلی فرصتای خوبو از دست دادم الهیعشقم دیگه اونا گذشته واسشون خودتو اذیت نکن امیدوارم که فرصتایه بهتری سراغت بیاد
arsallanx عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 388 درسم، آیندم. فکر نمیکنم تو دو سه خط بشه همه چیزو رسوند. ایشالا یه روزی برسه وضعیت برا همه بهتر شه.
dokhtartork81 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 4398 اگر واقعا تواون زندگی اذیتی و بچه نداری خب جداشو اگه مستقلی و سرکار میری که کلا نگرانی نداشته باش مهریمو گذاشتم اجرا پروندم تو دادگاهه شاغل نیستم خیلی کلافه میشم کار مناسبم پیدا نمیشه خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
babybunny مدیر استارتر عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 67 خیاطی میخوام چرخ خیاطی بگیرم برم خیاطی یاد بگیرم عالیه موفق باشییی🩷💎حرفه ای که شدی خب میتونی یه انلاین شاپ یا بوتیک بزنی تواینستام فعالیت کن پیج بزن میگیره واست حتما
مامانیامیرعباس عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 9610 نه بابا من بار هشتم آیین نامه رو قبول شدم شهری رو به بار رفتم تصادف کردم دیگه نرفتم بار هشتم نگو خواهرررررررررررربا افسر تصادف کردی تو امتحان شهری؟
delbar_shirin79 عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 1251 عالیه موفق باشییی🩷💎حرفه ای که شدی خب میتونی یه انلاین شاپ یا بوتیک بزنی تواینستام فعالیت کن پیج بز ... قربونت عزیزم ممنون از انرژی مثبتت🤍 عشق آن است که یوسف بخورد شلاقی درد تا مغز و سر و جان زلیخا برود
delbar_shirin79 عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 1251 بار هشتم نگو خواهرررررررررررربا افسر تصادف کردی تو امتحان شهری؟ بله جانم عشق آن است که یوسف بخورد شلاقی درد تا مغز و سر و جان زلیخا برود
babybunny مدیر استارتر عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 67 نه عزیزم بخدا ما هم خونه پدرمون بودیم کمبودی نداشتیم یکم هم محیط بسته بود برامون..الان رفتیم وسط زند ... ببخشید فکردم مجردید نمیدونستماینکه خب معلومه یه حقوق اصلا واسه یه خانواده کافی نیست من پدرو مادرم شاغلن اما بازم اواخر ماه کم میاریم برو یه حرفه یاد بگیر خوب اجراش کن برو سمت علاقهتخداحفظش کنه واستون🌸
yekta_ad عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 584 وای عزیزم💔امیدوارم زودتر وصل شن همه بهش نیاز دارن و اذیتن شما بیشترالبته بحثه ایندته :( واقعا .. فعلا که هر چی سعی کردم بیهوده بوده. امیدوارم بالاخره پیدا کنم چیزی که بتونم باهاش وصل بشم
babybunny مدیر استارتر عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 67 نه بابا من بار هشتم آیین نامه رو قبول شدم شهری رو به بار رفتم تصادف کردم دیگه نرفتم وای شانستوباز خوبه خدا به خیر کردبرو عزیزم این همه زحمت کشیدی واسش بگیرش
babybunny مدیر استارتر عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 67 کی میشه خونه بخرم واقعا جوابه اینو نمیدونم چجور باید بدماز اطرافیانتون پول قرض بگیرید پس انداز کنید وام بگیرید اگه طلا دارید بفروشید حالا یه خونه درحد امکان بگیرید حتی اگر کوچیک باشه ولی بدونید از خودتونه
babybunny مدیر استارتر عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 67 درسم، آیندم. فکر نمیکنم تو دو سه خط بشه همه چیزو رسوند. ایشالا یه روزی برسه وضعیت برا همه بهتر شه. من درسو رها کردم چون اصلا بهش علاقه نداشتمآینده رو خب نمیشه چیزی راجبش گفت اونم تواین موقعیت