2777
2789
مامانم مریضه میگه بروکار کن من دوس دارم تو بری سرکار بچت نگه میدارم اما خودم وجدانم قبول نمیکنه میدو ...

الهی بگردم حق داری

باباش چی؟بچست بذارش مهد یا نمیدونم واقعا اگر ساکته و اذیت نمیکنه خب بذارش پیشه خانوادت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قیدشو زدم،هیچوقت درست نمیشه

هعی

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

مامان باباها که همیشه گیرایه خودشونو دارن پافشاری کن خب شاید یه کارخوب با موقعیته خوب گیرت اومد ولی ...

اره همین دیگه بابام کاری نداره مامان همش انرژی منفی میده ناامید میکنه

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
نمی تونم باشگاه برم وزنمم مناسبه(اهمیت نمیدن)ببین اصلا نمی تونم به ادمای دورم اعتماد کنم همش فکر میک ...

واسه روحیهت برو برو اونجا چندتا دوست پیدا کن برو فقط وقتتو پرکن

اینکه کاردرستیه یکی دو دونه واقعیو بذارکنارت به اونا اعتماد کن بقیه هم برای سرگرمی چرا باید بدشون بیاد خب چه مشکلی داری اعتماد بنفستو ببر بالا

امشب باهاش حرف میزنم درست شد که شد نشد میریم مشاور دیگه نمیتونم قلبم درد میکنه

الهییی عزیزم نگو اینجور خودتو اذیت نکن امیدوارم درست شه همه چیز ولی حتما مشاورو برید

من میترسم بخورم قرص بخورم عوارص داشته باشه سلامتیم به مشکل بخوره

قرص نیست شربت ماننده نمیدونم کی استفاده کرده ولی باشگاه و رژیم قطعا جوابه اما اراده میخواد

الهییی عزیزم نگو اینجور خودتو اذیت نکن امیدوارم درست شه همه چیز ولی حتما مشاورو برید

باشه عزیزم ممنون

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

چه خبرهپ چه افسری بوده نتونسته کنترل کنه ماشینو

منو میگی من وسط میدون تصادف کردم ماشین به میدون خورد به جدولش افسر کلی عصبانی شد اما خداروشکر مربی آشنامون بود دلش واسم سوخت

عشق آن است که یوسف بخورد شلاقی درد تا مغز و سر و جان زلیخا برود

ببخشید فکردم مجردید نمیدونستماینکه خب معلومه یه حقوق اصلا واسه یه خانواده کافی نیست من پدرو مادرم شا ...

مممنونم خدا عزیزانتو حفظ کنه متاسفانه دیر به این نتیجه رسیدم. هرجا برای کار رفتم یا بخاطر سنم یا بخاطر اینکه متاهلم نخاستن یا هم مشکلی نداشتن ولی ساعت کاری زیاد داشت بخاطر بچم نتونستم.🌹🌱