2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانه من دبیره بچگی مارو میذاشت خونه مامانبزرگم شمام اگه میتونید و شرایطشو دارید بذارید خونه مادرتو ...

مامانم مریضه میگه بروکار کن من دوس دارم تو بری سرکار بچت نگه میدارم اما خودم وجدانم قبول نمیکنه میدونم زودتر پیر و خسته میشه نمیتونه

مامانم خیلی گیر میده محدودم میکنه هی میگه کاری باشه که مرد دورت نباشه چه حرفه ای مثلا به غیر ارایشگر ...

مامان باباها که همیشه گیرایه خودشونو دارن پافشاری کن خب شاید یه کارخوب با موقعیته خوب گیرت اومد ولی خب مردم باشه یعنی از دستش بدی؟

منم دلم میخواست شده توبوتیکم کارکنم بابام مخالفت کرده میگه زیردست مرد کارکنی؟خودم پول بهت میدم کلا از کارم ناامید شدم

نبابا عزیزم اینقد سخت نگیر همه چیزوباشگاه برو دورتو شلوغ کن دوستایه جدید پیدا کن دنباله کار بگرد

نمی تونم باشگاه برم وزنمم مناسبه(اهمیت نمیدن)

ببین اصلا نمی تونم به ادمای دورم اعتماد کنم همش فکر میکنم از من بدشون میاد

راستش فعلا شرایط سر کار رفتن ندارم

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

چه جوری لاغر کنم

منم منم چاق نیستم توپرم ولی دوست دارم لاغرشم

میخوام رژیم بگیرم مامانم غذاهایه خوشمزه درست میکنه

یه چیزی شنیدم ویال بود اسمش نمیدونم چی بود شاید ازون گرفتم مصرف کردم

مامانم مریضه میگه بروکار کن من دوس دارم تو بری سرکار بچت نگه میدارم اما خودم وجدانم قبول نمیکنه میدو ...

برو سرکار بذارش مهد کودک بزرگتر که شد خودش می ره مدرسه تو خم رتحت میشی🙏🪻

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

سختگیری به چه بابت خب واقعا زندگی با ادمه سختگیر و شکاک سخته بشین باهاش حرف بزن قانعش کن مشاور برید

امشب باهاش حرف میزنم درست شد که شد نشد میریم مشاور دیگه نمیتونم قلبم درد میکنه

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

کل پولو بدم روستا خونه بخرم خونه خوب میدونم همسرم میتونه چندین کارو اونجا هندل کنه پیشرفت کنهیای خون ...

یعنی از شهر بلند کنید برید روستا؟

اگه منظورتون این بود اونجا اجاره کنید اره ولی خونه توشهرو نفروشید

منم منم چاق نیستم توپرم ولی دوست دارم لاغرشممیخوام رژیم بگیرم مامانم غذاهایه خوشمزه درست میکنهیه چیز ...

من میترسم بخورم قرص بخورم عوارص داشته باشه سلامتیم به مشکل بخوره

جیش تو این زندگی😒