2777
2789
وای منم دوست دارم برم سرکار بابام نمیذاره میگه خودم پول بهت میدم،اونایی که قراره ازدواج کنن چه سرکار ...

اره اگه کاری هم پیدا بشه نمیدونم بچم کجا بزارم دوست ندارم اواره خونه این و اون باشه

مهریمو گذاشتم اجرا پروندم تو دادگاهه شاغل نیستم خیلی کلافه میشم کار مناسبم پیدا نمیشه

خب عالیه

تورستوران یا کافه کارکن خب اگرم شرایطشو نداری برو یه حرفه یاد بگیر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مملکت

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

خب عالیهتورستوران یا کافه کارکن خب اگرم شرایطشو نداری برو یه حرفه یاد بگیر

مامانم خیلی گیر میده محدودم میکنه هی میگه کاری باشه که مرد دورت نباشه

چه حرفه ای مثلا به غیر ارایشگری

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
اره اگه کاری هم پیدا بشه نمیدونم بچم کجا بزارم دوست ندارم اواره خونه این و اون باشه

مامانه من دبیره بچگی مارو میذاشت خونه مامانبزرگم شمام اگه میتونید و شرایطشو دارید بذارید خونه مادرتون

مامانم خیلی گیر میده محدودم میکنه هی میگه کاری باشه که مرد دورت نباشه چه حرفه ای مثلا به غیر ارایشگر ...

فروشندگی لباس مجلسی

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

کل پولو بدم روستا خونه بخرم خونه خوب میدونم همسرم میتونه چندین کارو اونجا هندل کنه پیشرفت کنه

یا

ی خونه کوچیک تو شهرو اجاره تو روستا

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.