2777
2789
عنوان

اموزش دانشگاه

1 بازدید | 12 پست

اموزش دانشگاه ها چرا اینطورین اصلا پاسخگو نیستن یا وقتیم پاسخ میدن درست پاسخ نمیدن، من سایتشون برام مشکل پیدا کرده زنگ زدم بهشون که سامانه مشکل پیدا کرده بعد یکیشوت که سلامم به زور میکرد بعد یه شماره بهم گفت اصلا نفهمیدم چی گفت بعد قطعش کرد بعد به یکی دیگه زنگ زدن جواب داد بعد بهش گفتم مشکلمو انگار منو مضحکه خودش کرده بود اوسکول خودش کرده بود اولش بهم گفت به شماره 212 زنگ بزن بعد قطع کردم زنگ زدم میگه اشتباهه بعد دوباره بهش زنگ زدم گفت نه 112 به اون زنگ زدم دیدم ماله هلال احمر چقدر ادم میتونه پست باشه که یکیو مضحکه خودش بکنه بعدم گفت دوساعت دیگه زنگ بزن برای اینکه من زنگ نزنم بهشون چیزی بگم با پشتیبان گیری سایتم خواستم ارتباط بگیرم پولی بود و من الان قشنگ قابلیت اینو دارم برم دانشگاه و دفترشونو به اتیش بکشم و دهنشونو سرویس کنم اشغالای عوضیا رو فقط میترسم اگه در افتادم برای خودم بد تموم شه چون من چند سال میخوام درس بخونمم زورمم میاد بخوام بلند بشم برم راهش دوره، به نظره شما من چیکار کنم؟؟

عوضیا

کدوم دانشگاه؟

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازاد

منم آزاد هستم کلا همین طوری هست فقط دنبال پول هستند بخدا بخوام برات بگم تا صبح طول میکشه اصلا پاسخ گویی به دانشجو صفر شعور و احترام صفر فقط پول نفس کشیدن هم پولی هست

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

منم آزاد هستم کلا همین طوری هست فقط دنبال پول هستند بخدا بخوام برات بگم تا صبح طول میکشه اصلا پاسخ گ ...

اره دقیقا شعور که صفر حداقال حودشون شعور ندارن به شعور دانشجو احترام بذارن تو چطوری باهاشون رفتار کردی، من میخوام برم دهنشون سرویس کنم فقط میترسم برای خودم بد تموم بشه الان دقیقا نمیدونم چطوری با اینا رفتار بکنم

اره دقیقا شعور که صفر حداقال حودشون شعور ندارن به شعور دانشجو احترام بذارن تو چطوری باهاشون رفتار کر ...

آموزشیار چه مشکلی داره برات ؟؟

من تاپیک هام هست کلا از دانشگاه آزاد متنفرممم نفرت دارم اون از وضع دانشجو ها اون از وضع استاد ها ...کلا هیچی شون درست نیست بچه های ما یه سری ها مثلا ۱۰ واحد برداشتن رفتن دانشگاه که سایت برای ما ظرفیت تکمیل میاد کلاس ها پر هست میگن باید دوباره پول بدید تو حذف و اضافه ۹ اسفند ببینیم چی میشه 😐🤣من یه امتحان ایمیل دانشجویی نداشتم تو روبیکا فرستادم به استاد درسش زنگ زدم چنان توهین کرد بهم بد صحبت کرد گفت شما دانشجو ها و فلان هستند و...گریه ام گرفته بود بخدا پشت گوشی بعد رفتم دانشگاه با مدیر گروه صحبت کنم در اتاقش رو می بنده رو من 😐😐میگه کار دارم مرد ۵۰ ساله واقعا این رفتار ها زشت هست اصلا جواب نمیدن پاسخگو نیستند هیچ کاری نمیشه کرد

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

آموزشیار چه مشکلی داره برات ؟؟ من تاپیک هام هست کلا از دانشگاه آزاد متنفرممم نفرت دارم اون از وضع دا ...

منم الان انقدر بغض کردم به خاطره اینکه منو مسخره خودش کرذه، بعد جدی اینطوری بودن باهات باید باهاشون برخورد میکردی یعنی چی این رفتارا

همشون همینن

عوضی و عقده ای

اعتراض هم کنی میگن همینه که هست ناراحتی انصراف بده

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

منم الان انقدر بغض کردم به خاطره اینکه منو مسخره خودش کرذه، بعد جدی اینطوری بودن باهات باید باهاشون ...

دیگه فک کن پاشدم رفتم دانشگاه چون گریه کردم استاد قبول کرد گفت برگه رو بیار نمره می دم بهت آخرش بهم ۱۶ داد ولی خب خیلی بد صحبت کرد ...

دیگه مجبور بودم خواهر نمره نمی داد وگرنه تازه هول هم بود استادش به یکی از بچه های کلاس پیشنهاد رابطه داده بود من همش می ترسیدم به من چیزی بگه سریع برگه رو دادم و اومدم خونه یه روز دیگه هم که رفتم مدیر گروه کلا با همه این طوری رفتار می کنه اصلا جواب نمی ده و فلان منم دیگه منتظر نموندم اومدم خونه

فک کنم از این موارد تو دانشگاه زیاد پیش بیاد سعی کن خیلی بهش فکر نکنی ♥️

دیگه فک کن پاشدم رفتم دانشگاه چون گریه کردم استاد قبول کرد گفت برگه رو بیار نمره می دم بهت آخرش بهم ...

یعنی الان من سکوت کنم من فک کنم مجبورم حضوری برم بعد به نظرت سکوت کنم اخه خیلی زور میگه بهم راه دور پول چقدر بدی پشت تلفن مضحکه خودشون کنن تورو واقعا رفتارشون رو نمیشه سکوت کرد

دیگه فک کن پاشدم رفتم دانشگاه چون گریه کردم استاد قبول کرد گفت برگه رو بیار نمره می دم بهت آخرش بهم ...

بعد جدی پیشنهاده رابطه مگه استاده چندسالش بوده که پیشنهاد داده من خداروشکر همشون پیرن اصلا به این فکر نیستن بخوان پیشنهاد بدن ولی یکیشون خیلی درمورده عشقو اینا سره کلاس حرف میزد