2777
2789
عنوان

بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 9298 بازدید | 168 پست
منو تو هرچی هم که بگیم استارتر بازم کار خودشو میکنه و ازش جدا نمیشه منم اون زمان هی تامیک میزدم همه ...

حب چرا نشه

سما که جنم و عرضه درس خوندن با وجود اعصاب خوردی های مرد بد داشتین

احتمال زیاد سر کارم میتونی بری

مگه اون مرد نذاره یا سن خودت بالا رفته باشه

شغل داشتن وقتی مرد بد بالا سره ادمه ، خیلی مهمه

بعدم من دیدم خانمه ۴۲ سالش بود شوهرش تصادف کرد مرد

پایین شهر ، اینقدر به خودش میرسید ، میچرخید ، دوباره ازدواج کرد با یک اقای مهندس

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه با آدمی وارد رابطه بشید که دوستون داشته باشن. زن پر از ناز هست و مرد پر از نیاز. جای اینا عوض بشه مرد فک میکنه کیه بعد برمیگرده بهت میگه به درد نخور. برای خودت ارزش قائل شو تا دیگران هم تو رو با ارزش بدونن

ولی از من میشنوی خودت اصلا تقاضای طلاق نده بزار به همین شکل بمونه تا خودش بره تقاضای طلاق بده اینطوری برات خوبه

اینجوری دادگاه بهت مهریه میده نصف مهریه بهت تعلق میگیره

حقت هم هست این همه استرس سختی غصه فقط به خاطر این که هنوز شعور زندگی نداره و نمیفهمه زن خرج داره پس باید مسئولیتش هم به عهده بگیره

از چی میترسی؟

فقط یه تجربه داشتی

هیچ نگران نباش اینو بدون که آدم های موفق یکبار شکست خوردن هدف های خوبی رو واسه خودتو نظر بگیر و برای رسیدن بهش تلاش کن

اصلا ناراحت نباش هیچ اتفاق بدی نیفتاده فقط تجربه بوده همین

واسه منم لطفا دعا کن

من تو عقد جدا شدم مثل شما باکره هستم

هیچی عزیزم بعد طلاق هیچ خبری نیست

فقط یه ادم بهتر و درست تر میاد تو زندگیتون

اگه شوهرت واقعا ادم درستی نیست و درست نمیشه خودتو نجات بده مثل من نگو هی درست میشع

ولی از من میشنوی خودت اصلا تقاضای طلاق نده بزار به همین شکل بمونه تا خودش بره تقاضای طلاق بده اینطور ...

آخه الان بلاتکلیف گذاشته منو شنیدم میشه درخواست جدایی عسر و حرج بدی

اما اون میگه من ولش کردم اما اون ول کرد و دیگه جواب پیام و هیچی نداد

آخه الان بلاتکلیف گذاشته منو شنیدم میشه درخواست جدایی عسر و حرج بدی اما اون میگه من ولش کردم اما اون ...

من آدم مهر طلب هستم شوهرمم میدونه اینو به نظرم میدونه احساسی ام فک میکنم از قصد اینکاررو میکنه

من لیسانس دارم

عزیزم اگه دختر باشی نیاز نیس به کسی بگی قبلا عقد کردی بعدم اگه طرفت پسر خوبی باشه اصلا براش مهم نیس

چرا نگه؟؟

وقتی از اول پنهان کاری کنه ممکنه دوباره شکست بخوره

من به نامزدم همون اولین روز آشنایی گفتم عقد بودم گفت بخاطر اینکه انقدر صادقیو همین اول گفتی ازت بیشتر مطمئن تر شدم

عقد که چیزی نیس فامیل ما به شوهر دومش نگفت قبلا ۶سال ازدواج کرده و اصلا هم خانواده همسر دومش نفهمی ...

باکره نبود یعنی شوهرش انقدر احمق بود نفهمید؟؟

امکان نداره اصلا

به نظرم وقتی پنهون کنی نگی یعنی داری کلاهبرداری میکنی اون طرف میتونه شکایت کنه چون همچین چیزیو دیدم

اسی پاشو جمع کن خودتو تو این دور و زمونه دیگه کسی بعد طلاق سیاه بخت نمیشه نگاه کن همین خانومای مهربو ...

عزیزم😍

انشاالله موفق و خوشبخت بشید

ماهایی که تو زندگی قبلیمون سختی کشیدیم حقمونه که خوشبخت بشیم