2777
2789
عنوان

بعد طلاق

9298 بازدید | 168 پست

سلام من هنوز دخترم

عقد بسته بودم دارم جدا میشم

شرایط بعد طلاق چطوره؟

خیلی استرس دارم خیلی میترسم

از قضاوت ها و حرفای پشت سرم

از طرفی نمیتونم با شوهرمم زندگی کنم

موندم چیکار کنم😣

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگه همه راهها رو رفتین و نتیجه نگرفتین حتما جدا بشین چون عمر و جوونی آدم برنمیگرده و به حرف مردم اهمیت ندین و فقط به هدف و آینده خودتون فکر کنید

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

اگه رابطه نداشتین که بعد طلاق رسمی میری پزشکی قانونی و بعدم شناسنامه رو سفید میکنی نه خوانی اومده نه رفته

بعدم عجله نکن برا ازدواج با چشم باز و دقت کامل

نمیگم سخت گیری کنی ولی الان که هنوز وقت داری همه جوره بسنجش

بعد طلاق خیلی خوبی ها داره خیلی بدی ها

خوبی ها:کسی نیست بهت گیر بده و طبق سلیقه اون بپوشی و بخوری و بخوابی و رفتار کنی و از این جهت ازادی

ولی بدیاش گیر دادن خانوادت به رفتاراته و حساس شدن بهته که نکنه بری با یه پسری دور از جون،و اذیت کردنا و حرف دراوردنای فامیله مگه شهر دیگه ای زندگی کنی

دلیل جداییتون چیه

چه دروغ عجیبی بود اینکه گفتند همه چیز میگذرد،اما بعضی چیزها از آدم نمی گذرند.بعضی درد ها نمیروند،فقط آن قدر ساکت می شوند که خیال میکنی درمان شده ای.بعد یک شب،درست وقتی همه چیز آرام است،برمیگردند و چنان گلویت را می فشارند که میفهمی تمام این مدت، درد فقط منتظر فرصتی بوده است تا دوباره خودش را به تو ثابت کند.🙂💔

اگر دلیلی برای طلاب فوریه طلاق بگیر .بعد از طلاق اینجوریه ک شاییییید کسایی که میان سمتت بخان به خودش ...

من مجبور شدم چون شوهرم خیلی خسیسه😣😭

اصلا خرج نمیکنه میگه میخوای ازم بکنی؟