2777
2789
عنوان

بعد طلاق

9236 بازدید | 168 پست

سلام من هنوز دخترم

عقد بسته بودم دارم جدا میشم

شرایط بعد طلاق چطوره؟

خیلی استرس دارم خیلی میترسم

از قضاوت ها و حرفای پشت سرم

از طرفی نمیتونم با شوهرمم زندگی کنم

موندم چیکار کنم😣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه همه راهها رو رفتین و نتیجه نگرفتین حتما جدا بشین چون عمر و جوونی آدم برنمیگرده و به حرف مردم اهمیت ندین و فقط به هدف و آینده خودتون فکر کنید

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

اگه رابطه نداشتین که بعد طلاق رسمی میری پزشکی قانونی و بعدم شناسنامه رو سفید میکنی نه خوانی اومده نه رفته

بعدم عجله نکن برا ازدواج با چشم باز و دقت کامل

نمیگم سخت گیری کنی ولی الان که هنوز وقت داری همه جوره بسنجش

بعد طلاق خیلی خوبی ها داره خیلی بدی ها

خوبی ها:کسی نیست بهت گیر بده و طبق سلیقه اون بپوشی و بخوری و بخوابی و رفتار کنی و از این جهت ازادی

ولی بدیاش گیر دادن خانوادت به رفتاراته و حساس شدن بهته که نکنه بری با یه پسری دور از جون،و اذیت کردنا و حرف دراوردنای فامیله مگه شهر دیگه ای زندگی کنی

اگر دلیلی برای طلاب فوریه طلاق بگیر .بعد از طلاق اینجوریه ک شاییییید کسایی که میان سمتت بخان به خودش ...

من مجبور شدم چون شوهرم خیلی خسیسه😣😭

اصلا خرج نمیکنه میگه میخوای ازم بکنی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز