2821
2789
عنوان

بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 9280 بازدید | 168 پست
دیگه میشه اصلا ازدواج کرد؟؟؟؟

اتفاقا بیشتر گزینه های ازدواج پیش میاد

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

اون حرف فک و فامیل رو که سیفون بکش روشیکی از اقوام ما تو عقد جدا شد بعدم ازدواج کردبه هیچ کدوم از فا ...

عقد که چیزی نیس فامیل ما به شوهر دومش نگفت قبلا ۶سال ازدواج کرده و اصلا هم خانواده همسر دومش نفهمیدن ...البته ازدواج دوم بین استانی بود

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسی پاشو جمع کن خودتو تو این دور و زمونه دیگه کسی بعد طلاق سیاه بخت نمیشه نگاه کن همین خانومای مهربونی اومدن تو تاپیکت با همین حرفای چرتوپرت با ادمای بد ساختن الان پشیمونن، حرف مردم کجای زندگیته دقیقا؟؟؟؟ نمیدونم چرا از تنهایی میترسی میگی وای من باید مادر بشم تو در درجه اول باید به زن خوشبخت بشی تا بتدش مادر خوشبخت باشی پاشو برو دکتر اعصاب بهت کمک کنه اعصابت بهم ریخته نمیتونی درست تصمیم بگیری یه دور برص بخوری خیلی روند جدایی برات راحت میشه من خودمم همین بودم الان بیا ببین بعد اینکه نامزدی مو بهم زدم چقدر پیشرفت کردم و خوشحالم از همه لحاظ بهتر شدم روحی الان حالم خوبه

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

عزیزم اون آدم لایغ شما نبود خدا بهت رحم کرد که متوجه شدی

طلاق بعضی وقتها بهترین و مبارکترین کاره

شما برو سر کار وقتت هدر نده و غصه نخور خوشحال باش شاد باش تا روحیه داشته باشی و وقتت پر کن خدا روشکر دختر هم که هستی پس اتفاقی نیوفتاده

فقط یه اشتباه بوده به موقع متوجه شدی

از تجربه استفاده میکنی و نفر بعدی رو با شناخت بیشتر و بدونه عجله انتخواب میکنی انشالله یه انسانی که لایقت باشه خداوند سر راهت قرار بده

ازدواج دیر و زودش مهم نیست ازدواج خوب که باهاش احساس خوشبختی کنی مهمه پس عجله نکن و دفعه بعد با شناخت بیشتری تصمیم بگیر

سر کار هم برو تا دستت به جیب خودت بره و احساس سر باری خانواده نداشته باشی وقتت هم پر باشه غصه نخوری و توی اجتماع باشی و دیده بشی

انشالله موفق باشی

آره عزیزم از اتفاقا رفتم دادگاه دفتر دار بهم گفت برا چی به همچین آدمی بله گفتی😔میگفت هر روز میاد ای ...

من خیلی سال قبل یک سال عقد بودم و جدا شدم ، سنتی ازدواج کرده بودم و اولین پسری بود که باهاش بودم ، حدودا چند ماه که گذشته بود به من تهمت زد من جدی نگرفتم چون سنم کم بود نمیدونستم که این شکاکه ولی بعد که به خوانوادم گفتم بابام گفت این مرد مناسب زندگی نیست به ناموس خودش رحم نکرده

خلاصه بگم بزرگتر ها باهاش صحبت کردن و بابام گفت توافقی جدا بشید ما هیچی نمیخوایم فقط جنازه دخترم هم رو دیگه بهت نمیدم چه برسه به زنده ش

همه رو بخشیدم و جدا شدیم

۳ سال بعد ازدواج کردم دوباره و بچه دارم و خداروشکر زندگی نسبتا خوبی دارم

اصلا حرف مردم برات مهم نباشه من شاید اولین نفر توی طایفه بابام بودم که جدا میشدم

ببین برا زندگی خودت باید چیکار کنی منم دقیقا روزی که رفتم دادگاه بهم گفتن چجوری یکسال اینو تحمل کردی از بس پاچه پاره و بیشعور بود

بعدش حدودا ۶ ماه حالم بد بود رفتیم مشهد خیلی بهتر شدم

تا آخر عمرت هم خونه بابات بمونی که نمیمونی مطمئن باش بعدش سریع ازدواج میکنی ، بهتر از تحمل کردن یه بیشعور تازه بعد با دو تا بچه برگردی خونه بابات

به هیچ عنوان حرف مردم برات مهم نباشه. اصلا هم اسم بد نمیگیری.چون عقده هنوز عروسی نکردی. میگن نامزدیش بهم خورده نمیگن مطلقه... حتی اگر بگن مطلقه هم باز مهم نیست. زندگی خودت مهمه.

در ضمن نگران ازدواج بعدی نباش... اطرافم کلی دختر دیدم که بعد از بهم خوردن عقد یا حتی طلاق ازدواج های خوبی کردن. نگران نباش عزیز دلم میفهمم حالتو ....

دقیقا میگفت براش لباس خریدیم بردمش رستوران

اینا رو همه مردها میگن

منم اول فکر کردم که همسر من میگه .اما بعد دیدم بیشترشان میگن

اینو گفتم که خودتو اذیت نکنی که بخوای با حرفاش فکر و خیال کنی

مهم اینه که هنوز عقد هستی ، هنوز بچه نداری ، بعد با ی بچه جدا شدن سخته سخته سخته ، من خودم یک بچه دارم واقعا سخته .

چند سالته مگه ؟

مطمئن باش اگه جدا بشی و بری سرکار و پول در بیاری ی پسر مجرد گیرت میاد من خیلیا رو دیدم.

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
آره عزیزم از اتفاقا رفتم دادگاه دفتر دار بهم گفت برا چی به همچین آدمی بله گفتی😔میگفت هر روز میاد ای ...

اصلا کوتاه نیا حسابی اذیتش کن میبینی که داره مظلوم نمایی میکنه دروغ میگه و بهت تهمت میزنه که روحیتو ضعیف کنه تا کوتاه بیای و بیخیال همه چی بشی(تو روانشناسی بهش میگن تکنیک بازی روانی گس لایت) آروم و خونسرد باش مهریه و نفقه هرچیو میتونی ازش بگیر و جدا شو به خودت حسابی برس حتی اگه دلت نخواد نزار تورو آشفته ببینه اون از مرتب بودن و روبه راه بودن تو آشفته میشه حتی اگه به روش نیاره و بی تفاوت خودشو نشون بده (که همینکارم میکنه من این مریضارو خوب میشناسم به احتمال خیلی بالا حتی یه سری مریضی های جنسی هم دارن مثل رابطه سه نفره و ...)

عزیزم نگران نباش دنبال کار برای خودت باش تاپیکهای قبلیت را خوندم تجربه ثابت کرده معلمهای آقا اکثرا خسیس هستن البته استثنا هم وجود داره ولی من اطرافم ومحل کارم اکثرا مثل همسر سابق شما بودن

دقیقا از همین میترسم💔یه دوراهی خیلی بدی کاش عقد نمیکردم باهاش

از دواج نکنی بهتر از موندن تو زندگی که اذیت بشی و بعد با بچه راهی برا برگشت نداشته باشی مخصوصا الان که تو دادگاه حرکتا هم بینتون شکسته شده

جدا شو و روی رشد و تحصیل و کار خودت متمرکز شو بقیه مسائل هم اهمیت نده مردمی که الان اهمیت میدی بهشون وقتی تو تو زندگی وضعیت بدتری گیر کنی هیچکدوم نیستن تازه چه بسا بگن خوب کاش تو عقد جدا میشدی

پس حرف مردم رو بریز دور و به خودت فکر کن

آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش

از طلاق نترس. من روزی که طلاق گرفتم خوشبخت عالم بودم. اینقدر خودشیفته بود. کل فامیل به خوب بودن من قسم میخورن.ولی اون بهم گفت به درد نخور. طلاق گرفتم. خودمو کشیدم بالا شاغل شدم. بعد طلاق برگشت و گفت پشیمونم. ولی برای من اینقدر بی ارزش بود که حتی جواب یکی از پیاماش رو هم ندادم. الانم منو وقتی میبینه با حسرت نگاه میکنه. اعتماد به نفس داشته باش و خوشحال باش که ازش جدا میشی.

واقعا ارزششو ندارن انشالله که زندگیت رو به راه بشه عزیزم . واسه منم دعا کن

اما بچتو تنها نزار دنبال درامد برو که شرایط نگهداری بچه رو داشته باشی بزرگتر بشه خودش تو رو انتخاب میکنه

آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش

اینقدر عاشقش بودم که حتی یه لحظه فکر نمیکرد بتونم ازش جدا بشم. ولی خدا رو هزاران بار شکر. چرا خوشبختی رو فقط در ازدواج کردن میبینی؟ روی خودت کار کن پیشرفت کن. بعدا ادمای با ارزشی نصیبت میشن

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز