2777
2789
عنوان

بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 9298 بازدید | 168 پست
عزیزم😍انشاالله موفق و خوشبخت بشید ماهایی که تو زندگی قبلیمون سختی کشیدیم حقمونه که خوشبخت بشیم

توام همینطور گلمم💕 واقعا این ضربه هارو که خوردیم الان قدر فرصت هامونو میدونیم و به ارزشمندی خودمون پی بردیم

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

من خیلی سال قبل یک سال عقد بودم و جدا شدم ، سنتی ازدواج کرده بودم و اولین پسری بود که باهاش بودم ، ح ...

خداروشکر ما خانواده هامون پشتمونن

بعضیا پدراشون اصلا براشون مهم نیست بخاطر آبروی خودشون نمیزارن بچه شون جدا بشه

پدر من گفت جدا شو مهریمم بخشید حتی انگشترمم دادم بهش گفت فقط بزار از زندگیمون بره راحت بشیم دمش گرم واقعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه همه راهها رو رفتین و نتیجه نگرفتین حتما جدا بشین چون عمر و جوونی آدم برنمیگرده و به حرف مردم اهم ...

این صحبتت واقعا لایک داشت👍👍👏👏👏بعد از تقریبا بیست سال زندگی مشترک تازه دارم طلاق میگیرم در صورتیکه بابت همه ی عدم تفاهم هایی که داریم باید خیلی زودتر جدا میشدیم ....ینی از دوران عقد تا همین امروز شدیدا اختلاف و درگیری و تنش داشتیم ولی از طرفی هم واسه تو یه زندگی موندن حسابی جنگیدم الان هم عمروجوونی م رفت هم مسئولیت های زندگیم بیشتر شد و هم مثل آدمی هستم که از میدون جنگ برگشته ن سلامت روح و ن سلامت جسم دارم

نگاها خیلی بده دیگه کسب اعتماد نمیکنه

ببین به من خیلی پیشنهاد میدادن فکر میکردند چون طلاق گرفتم ادم خ ر ا بی هستم

یه مدت حالم بد بود که چرا اینا راجب من همچین فکری میکنن

حتی یه بار خودکشی کردم ولی بعدش سرپا شدم دیگه اهمیت ندادم

کسی که بخوادت ک که ادم درست حسابی باشع تورو خوب میشناسه

من نامزدم مجرده همون اول بهش گفتم عقد بودم هیچوقت هم راجب من چیز بدی فکر نکرد

جاری من باکره نبود چندسال عروسی کرده بود برادرشوهرم مجرد بود ببین خیلی عاشقشه ها خیلی خوشبختن مادرشوهرم اول راضی نبود ولی بعدش اوکی شد خداروشکر برای من از اول راضی بود

فکرنکن جدابشی دیگه شوهر نیست یا کسی قبولت نمیکنه

اتفاقا موقعیت های بهتری براتون پیش میاد

امیدوارم انقدر پیشرفت کنین موفق بشین که اون کسی که بهتون احساس ناکافی بودن داد و رفت حسرتتون رو بخوره

روان شناس اینو گفت

حرف روانشناس نباید گوش داد

اون طرف توی زندگی همچین چیزی رو بشنوه ممکنه طلاقت بده و کلاهبرداریه این کار

حرف روانشناسارو گوش ندین طرف چقدر احمق بود همچین چیزی رو گفت

[QUOTE=] وا چه حرفایی میزنین خودتون قبول میکردین طرف ازتون پنهان کنه؟؟ با گفتنش چیزی نمیشع ولی با نگفتنش ی ... [/QUOTE]

طرز فکرت محترمه ولی اینجا ایرانه حتی دوست پسرم داشتی قبلا نباید بگی به نامزدت

خداروشکر ما خانواده هامون پشتمونن بعضیا پدراشون اصلا براشون مهم نیست بخاطر آبروی خودشون نمیزارن بچه ...

بله خداروشکر

منم بابام همه ی وسیله هامو برگردوند حتی گل های که برام آورده بود و من خشک کردم واقعا هم همدیگه رو دوست داشتیم من چون اولین آدم بود تو زندگیم خیلی حساب روش باز کرده بودم قیافه اندام تحصیلات وضعیت مالی دقیقا همونی بود که میخواستم

ولی نمیدونم چرا یه شبه همه چیز و خراب کرد آدم که به ناموس خودش تهمت نمیزنه حالا اگه کاری کرده بودم یا با کسی بودم یا مثلا دوست پسر داشتم دلم نمیسوخت میگفتم خوب حقمه یه چیزی دیده

خودش تهمت زد خودش قهر کرد ، بازم با اینکه سنم کم بود به خانوادم گفتم ، یه درصد فک نمیکرد بابام اینقدر روم حساس باشه

من دانشگاه که میرفتم برام خونه گرفته بودن که یه وقت نخوام خوابگاه برم یعنی اینقدر بهم مطمئن بودن و هم اینکه همه کار بابام برام میکرد خودشون میومدن شهری که بودم با مامانم یه هفته میموندن پیشم

چهار سال برام خونه گرفت وسیله گرفت که اذیت نشم ، از این دخترهای آروم درسخون سر به زیر بودم 😅

وقتی قهر کرد رفت بابام گفت به دختر من تهمت میزنی که آره دوست پسر داشته و با فلانی بوده من اینقدر که به بچم مطمئنم به خودم مطمئن نیستم تو هم غیرت نداری که به زنت ، همسرت ، مادر بعد از این بچت تهمت میزنی یا علی تو رو به خیر ما رو به سلامت نزدیک دو ماه هم میگفت گوه خوردم نخوردم بابام گفت من جنازه دخترمم دیگه رو شونه تو نمیزارم ، گفت طلاق نمیدم بابام گفت پس اول خونه تو بزن به نامش حق حضانت هم بده تا بزارم عروسی کنید گفت هیچ کدوم رو نمیدم بابام هم گفت پس برو گم شو تازه بیاد عروسی کنید بعد دخترم بخواد دنبال مهریه و بچش از پله ها دادگاه بالا پایین بره

هر چی برام خرید بودن و پس داد و مهریه و نفقه و همه رو بخشیدم و تمااااام

بله خداروشکر منم بابام همه ی وسیله هامو برگردوند حتی گل های که برام آورده بود و من خشک کردم واقعا هم ...

چه پدری واقعا دم پدرتون گرم خداروشکر که اول راه فهمیدین دیگه بعد ازدواج و بچه دار شدن سخت میشد

الان ازدواج مجدد کردین؟

نگاها خیلی بده دیگه کسب اعتماد نمیکنه

نبابا اصلا اینجوری نیست

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

چه پدری واقعا دم پدرتون گرم خداروشکر که اول راه فهمیدین دیگه بعد ازدواج و بچه دار شدن سخت میشد الان ...

قربونت عزیزم خیر از خانواده تون ببینید

آره عزیزم یه پسر ۸ ساله هم دارم ، شوهرم مرد خوبیه فقط اوضاع مالی خییییلی خوبی نداره یه حقوقه دیگه مث اکثر مردم