2777
2789
عنوان

اینها علامت چیه ؟!

152 بازدید | 16 پست

من نامزد کردم  بعد وقتایی ک از خواب بیدار میشم  دو دلم ی حالت بدی دارم در صورتی ک خودمم دوسش دارم و خواستار این نامزدی بودم . 

یا اینکه نزدیکای عادت ماهیانه اینجوری میشم . تو انتخابم دودل میشم و با خودم میگم نکنه بعدا بهتر و پولدارتر بیاد .  باز ی روزایی کاملا راضیم . متغییره 

بنظرتون اینا علائم افسردگیه؟

این خودخواهیه گلم😑

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای توکه نامزدی تازه منکه ازتابستون ازدواج کردم هنوزگاهیم اینجوری میشم یهوزمان نامزدیم هی دودل میشدم خانوادم باهام حرف میزدن که اخه این کاردرستی نیست واین حرفاماقول دادیم توانتخاب کردی بایدپای انتخابت باشی اصلا ازمسئولیت پذیری میترسم همیشه الانم واسه همین شوهرم هی میگه بچه من میگم نه بچه زوده

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘

قبل نامزدی ی هفته ای از هم فاصله گرفتیم طاقت نیوردمو کارم گریه بود. وقتی باز بهم برگشتیم انگار دنیا رو بهم داده بودن . ولی معنی این حسهای متفاوتو نمیدونم 

تناقض داری انگار

وقتی از خواب انسان بیدار میشه مغزش در بهههترین شرایطه و فکر های وسیع به ذهنش میرسه

البته به شرطی که نماز صبحش قضا نشده باشه و شبو با نت نخوابیده باشه

وقتی باهاشی چون داری سرویس دریافت میکنی میخوایش وقتی نیست شک میفته توو دلت پس خودخواه هم هستی

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

حتما برو پیش مشاور

یهو بعد از عروسی بگی نمیخوامش که خیلی بده

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

چرا بعد از عروسی خوب شی؟

عروسی یک درمان نیست

تازه بعد از عروسی عشقولانه بازیا کم و کمتر میشه و زندگی روی واقعیشو نشون میده

مشکلات شروع میشه و تو هم باید حسسسابی سرویس بدی

چرا بعد از عروسی خوب شی؟ عروسی یک درمان نیست تازه بعد از عروسی عشقولانه بازیا کم و کمتر میشه و زند ...

درسته . خودم حس میکنم دچار ی نوع افسردگیم . چون قبل از نامزدیم ی نفر بدجور با احساسم بازی کرد و من حالم خیلی بدتر از اینا بود .