2777
2789
عنوان

سرخکن

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 46 پست
یعنی الان میگم غلط کردم خریدم😅

ببین سرخکن بهشته بهشت ، کار باهاش دستت بیاد تازه میفهمی آشپزی یعنی چی

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد از ۲۰ دیقه برمیگردونم و دوبارع ۲۰ دیقه دیگه تنظیم میکنم ۲۰۰ درجه اونقدر هم زیاد نیست

مندیروز سیب زمینی چیپسی کردم ۲۰۰درجه ۲۰مین بااینکه هم میزدم بارمسوخت 😓

انقد ازش تعریف کردن خریدم ولی الان میگم نکنه نتونم باهاش کارکنم

یواش یواش قلقش دستت میاد ناامید نشو

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

ببین نباید خیلی نازکشون کنی. مثل سیب زمینی سرخ شده های بیرون ضخیم باشن. مثلا فرض کن یه سیب زمینی متوسط رو به ۶ تا خلال تبدیل میکنی. بعضیا با فرچه روغن میزنن ولی من یه کاسه بر میدارم، یکم روغن میریزم داخلش،

بعد ادویه میریزم.ادویه ها سلیقه ایه ولی پودر سیر خیلی خوشمزهش میکنه. سیب زمینی ها رو هم میریزم، به میزان لازم نمک میپاشم روشون و هم میزنم تا روغن به همه جاشون برسه.

بعد میریزم تو سبد سرخ کن(بهتره حجمش جوری باشه رو هم نیان، روغن و اب کف کاسه رو هم نریز) اگه دولایه شد و روهم اومدن نیازه وسط کار زیر رو روشون کنی.

بعد میذارم داخل سرخ کن با دمای ۱۸۰ و ۲۸ دقیقه. بعد دیگه چک میکنی اگه هنوز نپخته بود دوباره میذاری داخلش و چند دقیقه دیگه به زمانش اضافه میکنی

ببین سرخکن بهشته بهشت ، کار باهاش دستت بیاد تازه میفهمی آشپزی یعنی چی

اره خیلی خوبه، من سیب زمینی، بادمجون، بال و کتف و ماهی باهاش درست میکنم. یه بار کباب شامی یا کتلت گذاشتم داخلش خوب نشد. شما چه چیزای دیگه ای باهاش درست میکنی؟

اره خیلی خوبه، من سیب زمینی، بادمجون، بال و کتف و ماهی باهاش درست میکنم. یه بار کباب شامی یا کتلت گذ ...

اره اگه چیزای باحال میپزید بگید من توتلوزیون نون دیدم میپژه

ع یعنی بخاطر اونه ازاین کاغذهای سرخکن گرفتم کثیف کاری نشه

اره از اونه

منم نمیدونستم یه بار اتفاقی کاغذام تموم شد سیبا رو تو بشقاب رویی چیدم سرخ کردم دیدم به به چی شد😋😋

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند