2777
2789
عنوان

لاغری

431 بازدید | 32 پست

سلام خانما برای بعد زایمان برای لاغری شما چیکار کردین اونایی که اضافه وزن داشتن و تو شیردهی هم بودن منم شیر خودم میدم ب بچه الان راحت ۲۰ کیلو اضافه دارم یعنی چیا میخوردین چیا نمیخوردین که هم شیر باشه هم لاغر باشید .. فست بنظرتون جواب میده؟؟؟ میشه با فست لاغر شد میخام حدقل تا عید یکم لاغر شم خیلی چاق شدم بعداز زایمان میگن که ادم خودش لاغر میشه ولی من ۳ ماه میگذره همچنان همونم

🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمنم بگو والا میگن ناشتا اب داغ و ابلیمو

من قبلا بخاطر pco همون چاق بودم دکتر رژیم داده بود صبحا اب ولرم با خاکشیر و ابلیمو و ی قاشق عسل میخوردم بلافاصله بعد بیدار شدن روغن زیتون مصرف میکردم و ورزش لاغر کردم کلا ولی نمیدونم الان خاکشیر بخورم میترسم برای بچه بد باشه؟

حذف همه خوراکیهای شهردار و هله هوله، کم کردن حجم خوراکی، نان فقط نان جو کامل، حذف ماکارونی، کم کردن برنج

تبلیغ الکی نکن.جان انسانهای بی پول در عذابه. تو به فکر دزدی از مریض ها هستی. 
جدی واسه لاغری؟من یک ماهه ناشتا آب ولرم وآبلیمو میخورم به خاطر غلظت خونمدوست ندارم لاغرشم

اره فک نکنم من با عسل و خاکشیرهم میزدم. اون بنظرم پاکسازی میکنه و دیگه شکم خوب کار میکنه ولی اب خالی و ابلیمو نمیدونم

منم تنبلی تخمدان دارم ورزش کن زومبا برو

هنوز بعد سه ماه. جای سزارینم درددمیکنه. اصن بزور کارام میکنم ازاول رعایت نکردم 😐🤦🏼♀️همش ۲۲ سالمه انگار پیرزن شدم