2777
2789
عنوان

باعث مرگ منم

413 بازدید | 49 پست

من وسواس شدید دارم پدر شوهرم دو سال و نیمه فوت کرده مادر شوهرمم پنج ماهه فوت کرده من عادت داشتم گاهی بعضی قرص و شربت اونارو که حس میکردم آلوده شده مینداختم زباله به کسی هم نمیگفتم حالا الان عذاب وجدان شدید گرفتم دائما گریه میکنم با خودم میگم نکنه بخاطر نبود قرص فوت شدن پد ر شوهرم ۸۴ بود ماد ر شوهرم ۷۷ پدر شوهرم نصف قلبش از کار افتاده بود مادر شوهرمو سکته کرد ،،،،، من چکار کنم عذاب وجدان داره منو میکشه اینم بگم دقیق یادم نیس قرصا رو چه زمانی دور انداختم با خودم میگم نکنه روز مرگشون انداختم و باعث مرگ شدم من الان چکار کنم ؟؟؟؟،

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حالا چیکارقرصاس اونا داشتی؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

عزیزم قرص ها خیلی مهم بودن تو این سن مخصوصا برای قلب

عزیزم قرص مینداختی جایگیزینی بهشون نمیدادی؟ مسئولیت داروهای اون ها باشما بوده؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.