2777
2789

عدسو جدا بپز . بعد ابکشش کن. موقع دم قاطیش کن . ولی کشنش رو اول با بدنج بریز بزار ابش کشیده شد عدسو بریز همین

عضو گروه 5. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی 60/750. وزن هدف.تا هرجا ک بتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدس و بزار بپزه اما نرم نشه

برنج و بزار گاز رو ی بند انگشت اب روی برنج و بگیره

ابش ک ی کم کشیده شد کم موند روغن یا کره بنداز عدس و قاطی کن بزار چهل دیقه ی ساعت دم بکشه

تمام چنوش جان

عدس و با نمک بذار بپزه

بعد با برنج مخلوط کن و بصورت کته دم کن

یکم روش پودر دارچین و پودر گل محمدی بزن

جداگانه گوشت چرخکرده رو سرخ کن و بهش کشمش پلویی و زعفران و پیازداغ اضافه کن و تفت بده

وقتی برنج پخت بریز روی برنج

توش جون

عدس رو ابپز کن....بریزبه سبدبعد برنجرو کته درست کن برنج اب وروغن و نمک وقتی ابش خشک شد عدس هاپخته شد ...

من عدس رو جدا پختم برنجرو هم جدا پختم 🥲 بد میشع؟ عدسم کامل پخت ابکشش کردم برنجمم گذاشتم دم بکشه

پیاز گوشت و کشمش رو هم جدا سرخ کردم

من اینجور درست میکنم:عدسو میشورم میذارم با اب بپزه تا یکم نرم بشه بعد نرم که شد ابکش میکنم، من گوشت چرخ کرده هم میریزم، پیاز سرخ میکنم بهش گوشت و ادویه رو اضافه میکنم بعد عدسو اضافه میکنم به گوشت، بعد برنج رو با آب(حدود ۱/۳ پیمانه آب به ازای هر پیمانه برنج) میذارو رو گاز، آبش که تقریبا داشت تموم میشد مخلوط عدس و گوشتو بهش اضافه میکنم میذارم دم بکشه.

بعد که اماده شن، پیاز و کشمش سرخ میکنم سرو میکنم

عدس و با نمک بذار بپزهبعد با برنج مخلوط کن و بصورت کته دم کنیکم روش پودر دارچین و پودر گل محمدی بزنج ...

واقعا زعفرون استفاده میکنین توی این گرونی های فجیع ؟من از قبل هم استفاده نمیکنم البته چون کارمندا پول میوه هم ندارن چه برسه زعفرون

نه جرا بذ بشهاتفاقا برنجت سفید وخوشرنگمیمونهوقتی با برنج ازاول میزاری بجوشه یجور رنگ قهوه ای عدس پس ...

اخه عدس پخته رو ریختم تو مواد گوشتی که سرخ شده بود و خاموش کرده بودم

حالا حس میکنم رنگ مواد گوشتی بد شد و کدر و انگار یکمم له شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز