2777
2789
عنوان

کیا حاجت خیلی محال داشتن گرفتن خودم گرفتم بیایید بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13994 بازدید | 273 پست
چشم خدا کمکت تون کنه گلم راحته این طور بتونی بخونی خودت دوتا دو رکعت راحته تسبیحات بعدش کلا ۲۰ دقیقه ...

خودمم امروز به روش اصلیش خوندم،ممنون که یادآوری کردی

ولی میگن دعا از زبون دیگران برای آدم بهتره

شما هم دعا کن بلکه این گره چند ساله باز بشه.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه تجربه از زندگیت بگی،، خوشبختی با ازدواج مجدد ؟شوهر اولت خیلی بدبود؟

عزیزم تاپیک میزنم میگم نه والا خوب بود تا بچه دوم یعنی اینقدر وحشتناک بد نبود و...

شوهر دوم همه چی تمومه عاشقشم

میشه بگی چه حاجتی؟چی شد ؟چجوری ادا کردی؟

عزیزم از ۱۴ روز مانده به ولادت آقا امام جواد علیه السلام روزی هزار بار ذکر« یا جواد الائمه ادرکنی» روخوندم

ختم نذر میشد روز میلاد آقا امام جواد علیه السلام که ۱۴ هزار بار تکمیل میشد

حاجتم شخصی است نمی تونم بگمچی بود اما محال و بزرگ بود.

هنوز گریه ام می گیره یادممی افته.

اینم اضافه کنم که گفته شده این نذر بهتره منتهی بشه به ولادت ایشون

اما خوان و سفره کرم آقا اینقدر وسیع هست که شما می تونید هر زمانی به ایشون متوسل بشید؛ با ایمان و باور قلبی .

اینم بگم ما سفارش شده ی آقا امام رضا علیه السلام به فرزند بزرگوارشان هستیم.

من دلم می خواد برم سر یه کوه فریاد بزنم که آقا امام جواد علیه السلام چقدر مهربان و بالطف هستند

متوسل بشید به ایشون.

نماز روزهای چهارشنبه توسل به ایشان هم بسیار مجرب هست.

فراموش نکنید:

جواد کسی است که به دنبال سائل میگرد تا به او عطا کند

عزیزم از ۱۴ روز مانده به ولادت آقا امام جواد علیه السلام روزی هزار بار ذکر« یا جواد الائمه ادرکنی» ر ...

ممنونم گلم

حستو میفهمم

خداروشکر حاجت روا شدی عزیزم

چند وقت فاصله داشت ؟

حاجتتون مالی بود ؟

میشه بگید به چه چیزایی رسیدین؟

عزیزم زیاده خیلی هاش رزق معنوی بوده ازنظر بصیرت معنوی. شفای بیمار لاعلاج که دکترا ۱۰۰ درصد جوابش کرده بودن .شغل دلخواه وازدواج های باور نکردنی برا افرادی که حاجت داشتن براشون خوندم.انتقالی شغلی برادرم.جابجا شدن خودمون که اصلا امکان نداشت رفع اختلاف وعدم طلاق دختر خاله ام که رفته بودن دادگاه بچه دار شدن چند نفر بعد ۲۰ سال که دکترا گفته بودن دیگه نمیشه شفای بیماری خودم .وصول بدهی ام از کسی که چند سال نمیداد حل شدن مشکل ارثیه .رفع گیر گورای اداری .مهمترش پیدا کردن رسالت زندگیم وبرگشت به آغوش معنوی خدا که اصلا عجیب بود برام. قطع رابطه افراد سمی از زندگیم.الان خودم چندتا حاجت دیگه دارم که خودم نخواستم بش برسم چون آمادگی روحی ندارم وتوفیق چندتا کار خیر بزرگ گه خدا مسیرش زا هموار کرد .نجات زندانی اعدامی دقیقه نود .بهوش آمدن بیمار کما که خواستن دستگاه را جدا کنن .به خیلی ها هم یاد دادم حاجت روا شدن مخصوصا ازدواج خیلی در همسایه فک فامیل دخترای حتی سن بالا یا مطلقه ازدواج عالی کردن نه فقط ازدواج همسایه خودم مطلقه بود ۵۰ سال بچه هم داشت ۶ ماه خوند پسر پزشک شرکت نفت دهه ۶۰ باش ازدواج کرد پسره ۵ سال کوچکتر بود وازدواج اولش بود

فرد خاصی نباید بگی اتفاقاً من از آیه الکرسی حاجت گرفتم برای ازدواج اولم

چجوری میخونی ایت الکرسی چند بار ؟

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

برا ازدواج نماز جعفر بخونین به روش ساده شک نکنین معجزه میشه البته من برا هرچی برداشتم حاجت فوق محال ...

چجوری خونده میشه میشه بگی لطفا ؟ برای همه حاجت ها میشه/ ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

بله برا همه حاجتها هست این تاپیک چندبار توضیح دادم عزیزم روش خوندنش را هرروز باید بخونی هرروز عزیزم

روشش خواندنش چجوریه من بلد نیستم خیلی سخت و طولانیه؟ ؟

موقع عادت ماهیانه چی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40