2777
2789
عنوان

کیا حاجت خیلی محال داشتن گرفتن خودم گرفتم بیایید بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13994 بازدید | 273 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از دعای مشلول حاجت گرفتم

دعای مشلول میکن پسری بوده فلج بوده مثل حالت شل مانند از نفرین مادرش بعد آمده بود کعبه داشت گریه میکرد برا بیماریش انگار امام علی یادش میده میخونه خوب میشه برا بیماری شنیدم خوبه

حتما میخونم

اصلا شاید رفتی دکتر چندتا حرکت یادت داد گفت رو دماغت انجام بدی خودش برمیگرده امید خدا حالا شما بخون برو جفتشون را خدا ایشالله هم بت سلامتی بده هم زیبایی ولی قبلش سوره حمد بخون حتما باش صورتت را بشور میگن حمد الشفاست

اصلا شاید رفتی دکتر چندتا حرکت یادت داد گفت رو دماغت انجام بدی خودش برمیگرده امید خدا حالا شما بخون ...

حتما عزیزم

میگن حمد بخونید هدیه کنید حضرت ام البنین

حتما میخونم هدیه میکنم

دستت درد نکنه

لایک نکنید !
حتما عزیزممیگن حمد بخونید هدیه کنید حضرت ام البنینحتما میخونم هدیه میکنم دستت درد نکنه

بعدم از وقتی دکتر تا موقعی که دکتر بخواد دماغت را درست کن مرتب زیر لب سوره حمد بخون سوره حمد فرشته های شفا داره اونجا که میکه خدایا مرا به راه مستقیم هدایت کن یعنی خدایا منو تو راهی قرار بده که مستقیم باشه یعنی محتاج کسی وچیزی نباشم بخون که ایشالله بینی ات خوب خوب بشه دیگه محتاج کسی نباشی

عزیزم یاد میدی بخونم برای حاجت پدرم

دوتا دو رکعت بخون شبیه نماز صبح بشه ۴ رکعت بعد تمازها ۳۰۰ بار تسبیحات اربعه بخون یعنی بگو سبحان الله والحمدلله ولا اله الا الله والله اکبر اینو که گفتی میشه یه دونه مهره تسبیح تا ۳۰۰ تا

بعدم از وقتی دکتر تا موقعی که دکتر بخواد دماغت را درست کن مرتب زیر لب سوره حمد بخون سوره حمد فرشته ه ...

ان شاءالله ممنون از راهنماییت

دلم اروم نمیگیره از نگرانی

دیگه تحمل درد رو ندارم

خدایا تورا به همین سوره حمد و فرشته هات قسم خودت معجزه کن منو شفا بده

لایک نکنید !
ببین آرزوی منطقی کن و البته براش تلااااااش کن حتما می رسی ان شاء الله. من ۷ سال پشت آزمون استخدامی ب ...

میکم برای آزمون استخدامی این درسها ک گذاشتن باید کلاس بریم چجوریه میشه بی زحمت راهنماییم کنید

🙂🖐
دوتا دو رکعت بخون شبیه نماز صبح بشه ۴ رکعت بعد تمازها ۳۰۰ بار تسبیحات اربعه بخون یعنی بگو سبحان الله ...

سلامت باشی عزیزم دعامون کن دوست 17 ساله پدر و مادرم که بهشون خاله و عمو میگفتم همه زندگی و زحمت 40 ساله پدرمو کشیدن بالا 4 شنبه دادگاهمونه خیلی دعامون کن

یه مهندس پزشک عاشقم