2777
2789
عنوان

کیا حاجت خیلی محال داشتن گرفتن خودم گرفتم بیایید بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13994 بازدید | 273 پست
مادرم سرطان داشت ده بار خوندم پشت سزهم شفا پیدا کرد دکتر گفته بود احتمال داره زیر عمل بره

خداراشکر خدا کمک کرده

من بینیم عمل کردم استخونش جابه جا شده

داره برام دردسر میشه بینیم کج شده

احتمالا باید جاش بندازن دردش در حد مرگه

بخونم خدا کمکم میکنه معجزه بشه خوب بشه دکتر بهم بگه هیچیش نیست

لایک نکنید !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمل کردم استخون بینیم جابه جا شدهدکتر میگه باید جاش بندازم دردش در حد مرگهبخونم فایده ای داره؟ پنج ش ...

بله گلم برا هر حاجت معجزه میکنه اگه هرروز بخونی اونکه خودش طلبت را میده اینم تو مسیری قرار میگیری که بهترین دکتر سر راهت قرارمیگیره بخون شما به نیتش عزیزم شک نکن مطمئنی گفته جابجا شده ؟

بله گلم برا هر حاجت معجزه میکنه اگه هرروز بخونی اونکه خودش طلبت را میده اینم تو مسیری قرار میگیری که ...

اره

هم پول قرض دادم به کسی پس نمیده بهم

هم اینکه استخونش جابه جا شده بود رفتم دکتر جاش انداخت

دردش غیر قابل وصف بود

حالا دوباره بعد ۲۰ روز همونجوری شده حتی بدتر

فقط معجزه میتونه کمکم کنه

من دیگه تحمل ندارم بخواد جاش بندازه

اگر هم درستش نکنه کج میمونه

لایک نکنید !
اره هم پول قرض دادم به کسی پس نمیده بهمهم اینکه استخونش جابه جا شده بود رفتم دکتر جاش انداخت دردش غی ...

به نیت سلامتی دائمی بخون گلم ۷۰ تا حمد هم قبل اینکه بری بخون فوت کن به دستت دستت را بکش رو دماغت بگو خدایا به نیت اینکه برا همیشه بینی ام خوب بمونه همین میتونی ۷۰ تا حمد هم بخونی به آب هم بخوری هم باش صورتت را بشوری بگو به نیت سلامتی وزیبایی بینی ام دردش هم کم میکنه برا بینی ات برا پولت نماز جعفر به روش ساده گفتم بخون مرتب شک نکن خودش میاد پس میده

به نیت سلامتی دائمی بخون گلم ۷۰ تا حمد هم قبل اینکه بری بخون فوت کن به دستت دستت را بکش رو دماغت بگو ...

ممنون میشم اگر نمازی خوندی دعایی خوندی

برای منم دعا کنی این دوتا مشکلی گفتم برطرف بشه

لایک نکنید !
مطمئنی گلم جابجا شده باید دوسه جا عکس بگیری خاطرت جمع شه یهو ممکنه عکس یه جا دستگاهش خوب نشان نده

از ظاهرش که پیداس کلا کج شده ضایعه اس

حالا چندتا دعا و ذکر و نماز سیو کردم بخونم

توکل و توسل داشته باشم به امید خدا معجزه بشه این مشکل منم حل بشه

لایک نکنید !