ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عمل کردم استخون بینیم جابه جا شدهدکتر میگه باید جاش بندازم دردش در حد مرگهبخونم فایده ای داره؟ پنج ش ...
بله گلم برا هر حاجت معجزه میکنه اگه هرروز بخونی اونکه خودش طلبت را میده اینم تو مسیری قرار میگیری که بهترین دکتر سر راهت قرارمیگیره بخون شما به نیتش عزیزم شک نکن مطمئنی گفته جابجا شده ؟
اره هم پول قرض دادم به کسی پس نمیده بهمهم اینکه استخونش جابه جا شده بود رفتم دکتر جاش انداخت دردش غی ...
به نیت سلامتی دائمی بخون گلم ۷۰ تا حمد هم قبل اینکه بری بخون فوت کن به دستت دستت را بکش رو دماغت بگو خدایا به نیت اینکه برا همیشه بینی ام خوب بمونه همین میتونی ۷۰ تا حمد هم بخونی به آب هم بخوری هم باش صورتت را بشوری بگو به نیت سلامتی وزیبایی بینی ام دردش هم کم میکنه برا بینی ات برا پولت نماز جعفر به روش ساده گفتم بخون مرتب شک نکن خودش میاد پس میده