silfira مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1037 عنوان بدبخت کنکوری ها 232 بازدید | 22 پست تو این گرونی فشار خانواده هم بیشتر میشهکنکور یطرف زندگی با خانواده متوقع غیرمنطقی ایرانی یطرف دیگ اینم از ابَرتورم و وضع کساد مملکتچقد من سال کنکورم زجر کشیدم خانوادم دقم دادن کلی منت دیروز | 16:30 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتیکت_چسبی عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 5405 خیلیاشون شل کردن متاسفانه پزشکی:))))سوال کنکوری داشتید و خب ب حد من راضی بودبد خوشحال مبشم کمکتون کنم:))))))
سوگلگلی عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 1167 من دانشجوام می خوام دوباره کنکور بدم اصلا نمی تونم بخونم شرایطتون خیلی سخته درک می کنم
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42688 منم زجر کشیدم . سال ۸۴ اینا بودپول نداشتیم . کتابخونه دورو برمون نبود .خانواده هم که اصلا رعایت نمیکرد . ساعت ۱۰ خاموشی میزدن .بعد از اونور هیچی اصلا .یادم افتاد اعصابم به هم ریخت شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
silfira مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1037 خیلیاشون شل کردن متاسفانه حق دارن وضع داغون آموزش پرورش هم یطرف دیگ آدمو جون ب لب میکنن انقد تبصره عوض میکنن
silfira مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1037 الان مامانم پول مشاورمو نمیده نمیدونم چ غلطی کنم ببین فقط بفکر سلامت اعصابت باش مث من مشی انقد فشار روم بود کلی بیماری عصبی گرفتم
silfira مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1037 منم زجر کشیدم . سال ۸۴ اینا بودپول نداشتیم . کتابخونه دورو برمون نبود .خانواده هم که اصلا رعایت نمیک ... اون زمان بهتر بودن مافیا کنکور انقد جولان میداد ن آموزش پرورش انقد مست نبود ک هرشب یه قانونی بذاره نهایی ها نبود تورم الان نبود
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 5209 اوضاعیه که بهمون تحمیل شده دیگه خود زنی و غر زدن و تحت فشار غرار دادن هم دیگه محض غلطه معمار و طراح داخلی ، مدرس.
اتیکت_چسبی عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 5405 حق دارن وضع داغون آموزش پرورش هم یطرف دیگ آدمو جون ب لب میکنن انقد تبصره عوض میکنن من سعی میکنم رفیق باشم با بچه هاو اکثر کسایی ک ول کردن همه نمونه امکاناتی داشتندلیلش اینه ک چون میترسن شرمنده بشن استرس میگیرن و در نهایت از شدت استرس نمیخونن پزشکی:))))سوال کنکوری داشتید و خب ب حد من راضی بودبد خوشحال مبشم کمکتون کنم:))))))
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42688 اون زمان بهتر بودن مافیا کنکور انقد جولان میداد ن آموزش پرورش انقد مست نبود ک هرشب یه قانونی بذاره ن ... پولم نداشتیم حتی یک کتاب تست بخریم . تا این حد نابود بودیم شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
اتیکت_چسبی عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 5405 الان مامانم پول مشاورمو نمیده نمیدونم چ غلطی کنم من داداشم سال کنکورش پدرمو از کارش اخراج کردن با نامردییادمه ن ک نخوایم پول نداشتبم براش مشاور بگیربمچ روزای سختی بود پزشکی:))))سوال کنکوری داشتید و خب ب حد من راضی بودبد خوشحال مبشم کمکتون کنم:))))))
silfira مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1037 من دانشجوام می خوام دوباره کنکور بدم اصلا نمی تونم بخونم شرایطتون خیلی سخته درک می کنم آدم از خانواده دور باشه زمان کنکور بهتره خانواده سمی مریضی ک من داشتم تا مرز سکته منو بردننمیذاشتن درس بخونم اصن مدام سروصدا ن کتابی ن کلاسیتوقع پزشکی تهرانم داشتن
silfira مدیر استارتر عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 1037 پولم نداشتیم حتی یک کتاب تست بخریم . تا این حد نابود بودیم بازم هرچی بود ب سختی الان نبود چرا قبول ندارین