2777
2789
عنوان

کیا حاجت خیلی محال داشتن گرفتن خودم گرفتم بیایید بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13994 بازدید | 273 پست
ممنونم ۴۰ نفر تکمیل شده واسش دعا کنید😭

عزیرم خوندم انشالله که خدا دلتو شاد کنه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان یعنی فقط یکبار نیست هرروز حتما باید خونده بشهمن چندماه تا کنکورم مونده،امیدوارم بتونم بخونمش و ...

عریزم برا هرچی برا هرچی جواب میده شما بخون نیت گن مشخصات همسرت هم بنویس مرتب بخون هر روز اونقد راحت به خواسته هات میرسی که همسر دلخواهت توش چیزی نیست درسته منم از مردا فراری هستم ولی هرروز بخون اولا آرام میشی اراده ات قوی میشه بعدم شک نکن اگه هرروز بخونی با ترک گناه مردی میاد تو مسیرت ۸۰ درصد باب میلت میشه اتفاقا من به سن بالا خیلی یاد دادم ۴۰ ۵۰ ساله همه خوشبخت شدن یعنی راضی بودن همین سایت خیلی با نماز جعفرحاجت های مختلف گرفتن سرچ کنی یگی برا قبولی کنکور یکی شغل یکی مهاجرت شفای بیمار لاعلاج نمازش اگه هرروز بخونی حتی میل به گناهت صفر میشه نمازش نماز پاکسازی هست یه کاربر هم نوشته بود شوهرش نماز نمیخوند نیت این نماز گرد شوهره نماز خون شده یکی شوهره معتاد یود خونده بود شوهره خودش رفته بود کمپ هرچی از این نماز بگم کمه من ۲ ساله هرروز میخونم به هرچی خواستم رسیدم بجز دوسه تا که زمانش نرسیده اونممسیرش هموار شده نشانه دیدم

پدرم تصادف کرده بود نمیدونم دیگه بخاطر دعای من بود یا نهاز خدا خواستم خوب بشه عمل نشه کتفش شکسته شده ...

برا سلامتی من برا شفای بیمار لاعلاج نماز جعفر طیار خوندم معجزه شد روش ساده هم خوندم خواستی بخون نوشتم

عریزم برا هرچی برا هرچی جواب میده شما بخون نیت گن مشخصات همسرت هم بنویس مرتب بخون هر روز اونقد راحت ...

مرسی ازت حاجت روا بشی الهی،منم دعا کن اسمم زینب هست مهربونم

من میخونمش به نیت قبولی دانشگاه😍😍😍ان شاءالله که برسم بهش( چون واقعا واسم حاجت محاله و ۱۳ ساله دنبالشم)

ان شاءالله که برای منم همینقدر عالی باشه و زندگیم رو عالی کنه

انقدر زندگیم سخته که تو ۳۱ سالگی ریزش مو شدیدو...دارم حوصله و صبرم تموم شده

من پارسال از خدا فقط مرگ و تموم شدن میخواستم با اینکه از مرگ میترسم زیاد ولی ترجیحش میدادم به این روزای تکراری بدون پیشرفت و تغییر و سیاه و بی پولی و بدون استقلال

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

مرسی ازت حاجت روا بشی الهی،منم دعا کن اسمم زینب هست مهربونممن میخونمش به نیت قبولی دانشگاه😍😍😍ان ش ...

عریزم چشم اسم شما هم مینویسم داخل سجاده ام گلم ناامید نشو بخون نمازو تلاش هم بکن برا درس سفت سخت بخون میشه حاجت ها برا ما محاله برا خدا محال نیست