2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلیییی بهم زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 51 پست
کلا ادم مهربونیه؟دوست داره؟

اره مهربونه

ولی سر این ارتباطا خیلی حساسه و من بدم میاد

مثلا چند ساعت انلاین نشم

بعدا با شوهرم که زنگ میزنیم میگه خوش به حالت زنت انلاین نمیشه پول نت نمیدیا

یا کمتر زنگ بزنی ناراحت میشه

خب ادم کار و زندگی داره نمیتونه هر دقیقه گوشی به دست باشه زنگ و پیام بده که

یا یه وقت زنگ بزنه خطم مشغول باشه سریع میگه با مامانت حرف میزدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب من خواهرم و رن داداشم اینجور هستن هر روز زنگ میزنن نهار چی خوردیم شام چی خوردیم حرفای تکراری ...

منم شهر غریبم و تنهای تنها

ولی واقعا حوصله هر روز حرف زدن پشت تلفن رو ندارم

با مامانم حرف زیاد دارما

ولی با همونم حرف نمیزنم

چون اصلا دوست ندارم کسی از درد و دل و جزئیات زندگیم با خبر بشه چه مادر خودم چه مادر شوهرم

وای خداااااا چه جالبه حرکتاش فک کنم از شوهرت روت بیشتر حساسه

این حساسیت الان به نظرت جالب میاد؟

تو واقعیت بعد یه مدت اذیت کننده میشه برات

من برای خودش هم ناراحتم

ببین منی که خیلی دوسش دارم

این مداممم زنگ زدنا و پیام دادنا باعث شده زده بشم

خب ادم باید شان خودش رو حفظ کنه دیگه

این حساسیت الان به نظرت جالب میاد؟تو واقعیت بعد یه مدت اذیت کننده میشه برات من برای خودش هم ناراحتم ...

نه جالب یعنی اینکه عجیب که چجوری یکی میتونه این مدلی باشه مادر شوهرا اکثرا حوصله خودشونم ندارن

درست میگی هر جیزی زیادیش بده هر جیزی

اما شاید زیاد دوستت داره ولی کارش درست نیست

آره

بخاطر همینه که خی زنگ می زنه از روی نگرانیه

من از خانواده خودم دورم منن واقعا حوصله تلفنی حرف زدن ندارم به چه درد آدم میخوره ولی اونا همش ازم ناراحت میشن با گله هاشون باز بیشتر اعصابمو بهم می ریزن و دلم کم تر میخواد حرف بزنم باهاشون

آخه نگرانیشون به چه دردمون میخوره باری که از روی دوشمون بر نمی داره هیچ یه بار روانی هم اضافه می کنن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
منم اعصاب مکالمه های چرت و پرت و هرز رو ندارم برخلاف من مادرشوهر و خواهر شوهرم عاشق این کارن روزی پن ...

اره به خدا

منم دقیقا عین تو

نود و نه درصد مواقعی که به مامان بابام زنگ میزنم یه کاری دارم باهاشون اگه نه زنگ نمیزدم

حتی مامان خودم خیلی سوال بپرسه همش زیر سبیلی رد میکنم جواب نمیدم یا حتی خیلی واضح میگم مامان من یکی خیلی ازم سوال بپرسه بدم میاد😐

منم شهر غریبم و تنهای تنها ولی واقعا حوصله هر روز حرف زدن پشت تلفن رو ندارم با مامانم حرف زیاد دارما ...

من به مدت عذاب وحدان میگرفتم که نمیخوام حرف بزنم ولی بعدش گفتم تا کی نمیشه وقتم بره واسه حرفای خاله زنکی

نه جالب یعنی اینکه عجیب که چجوری یکی میتونه این مدلی باشه مادر شوهرا اکثرا حوصله خودشونم ندارندرست م ...

میدونم دوستم داره ولی با این رفتارش بهم آسیب میزنه

خو مثلا شب دیگه از یه ساعتی به بعد من کلا تلفن جواب نمیدم از نه به بعد تقریبا

چون شوهرم میاد از سرکار دیگه میرم شام میارم براش و با هم وقت بگذرونیم زود هم میخوابیم مثلا ده و نیم دیگه خوابیم

این برا خانواده خودم جا افتاده که کاری دارن قبل این ساعت زنگ بزنن

ولی مادر شوهرم همین ساعت هم زنگ میزنه و بعد که جواب نمیدم ناراحت میشه

شما اذیت نمیشی؟

اذیت میشم

دیگه از رو ناچاری گاهی دیر جواب میدم

یعنی چی هر روز سلام و احوالپرسی دوست خودم رو میگم

دیرم جواب بدی ناراحت میشه

هر روز نمیشه حرف زد که

منم کار دارم یا حوصله حرف زدن ندارم

من به مدت عذاب وحدان میگرفتم که نمیخوام حرف بزنم ولی بعدش گفتم تا کی نمیشه وقتم بره واسه حرفای خاله ...

منم دقیقا اوایل میگفتم عیب نداره

ولی الان واقعا بدم میاد

اصلا انگار خنجر فرو میکنن تو قلبم هر لحظه ای که پشت تلفن حرفی برا گفتن ندارم و عین ماست میگم خب دیگه چه خبر

اره به خدا منم دقیقا عین تو نود و نه درصد مواقعی که به مامان بابام زنگ میزنم یه کاری دارم باهاشون اگ ...

کم کم با سکوت ، تایید ، آره ، درسته چه جالب ، واقعا ؟ آها مکالمه رو کوتاه کن

اصلا حرف وسط ننداز این مدل آدما چونه شون گرم بشه موضوع بهشون بدی دیگه نیم ساعت مکالمه رو دارن

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

میدونم دوستم داره ولی با این رفتارش بهم آسیب میزنه خو مثلا شب دیگه از یه ساعتی به بعد من کلا تلفن جو ...

ای عزیزممممم

هم تو خوبی هم مادرشوهرت

ولی احلاقای بدی داره نمیشه یه طوری بهش بگی ناراحت نشه