2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلیییی بهم زنگ میزنه

3121 بازدید | 53 پست

هر روز زنگ میزنه چندین بار هم پیام تو ایتا

منم واقعا حوصله ندارم

نه اینکه رابطم با مادر شوهرم بد باشه ها

کلا از تلفنی حرف زدن خوشم نمیاد

با مامان خودمم هر سه چهار روز یک بار زنگ میزنیم صحبت میکنیم اونم مامانم زنگ میزنه اگه نه من اهل زنگ زدن نیستم

پشت تلفن چی بگه اخه آدم

توقع دارن عین این خاله زنکا بشینی از صبح بگی صبحانه اینو خوردم ناهار فلان چی گذاشتم این کارو کردم اون کارو کردم که من متنفرم

ترجیح میدم فقط اخر هفته ها یک بار زنگ بزنم احوالپرسی

دیروز روز اول پریودم بود اصلااااا حوصله نداشتم همش یا داشتم اور تینک میکردم یا گریه 😐شوهرمم نبود

دو بار زنگ زد دیدم جواب ندادم

بعد پنج دقیقه دوباره چند بار زنگ زد درصورتی که دیشبش زنگ زده بود ظهرم پیام داده بودیم

ینی واقعاااا نمیتونستم صحبت کنم انگار دهنم قفل شده بود

از وقتی هم اومدیم اینجا و صبح تا شب خونه تنهام خیلی بدتر شدم که نمیتونم حرف بزنم

بعدش منم پیام دادم حالم خوب نیست

کاری داشتید

گفت نه

منم گفتم اها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو مشغول نشون بده یه کلاسی چیزی برو هم خودت مشغول میشی و کمتر فکر و خیال میکنی هم بهونه ت هم جوره ...

والا مشغولیتم زیاده

شهر خودمون بودم که هم باشگاه میرفتم هم یه کلاسی

هم پیاده روی و بیرون

الان هم درس میخونم

بار ها شده چند ساعت انلاین نشدم

پیام داده آن نبودم که ببینم

ناراحت شده

خو زن حسابی مردم یه سره گوشی به دست نیستن که

چه جالب من خواهرم و رن داداشم اینجور هستن هر روز زنگ میزنن نهار چی خوردیم شام چی خوردیم حرفای تکراری روز مره بخدا بک ساعت حرف میزنن روزی چند بار من تقریبا دارم ماری میکنم کمتر بزنن با اینکه شهر غریب هستم و تنهام ترجیح میدم با تلفن سرگرم نشم

ازشون دوری؟ تو شهر غریبی؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

منم اعصاب مکالمه های چرت و پرت و هرز رو ندارم برخلاف من مادرشوهر و خواهر شوهرم عاشق این کارن روزی پنجاه بار به هم زنگ میزنن گهگداری هم به من زنگ میزنن ولی اعصاب این مدل مکالمه رو ندارم و بهشون فهموندم برای همه اینطوری ام

این سری از نزدیک دیدی اگه حال مامانت رو پرسیدن بگو خیلی وقته به مامانم زنگ نزدم والا من خیلی اهل تلفن نیستم ، کار مهمی نداشته باشم زنگ نمیزنم آره مامانم هم هی میگه چرا زنگ نمیزنی ولی مدلم اینطوریه دیگه حوصله تلفن ندارم ....

خواهر شوهر منم دوست داره زنگ بزنه الکی حرف بزنه تا وقتی موضوع صحبت وجود داشته باشه اوکی ام حتی اگر موضوع مهم باشه میتونم مکالمه یک ساعته داشته باشم ، ولی زنگ بزنیم خزعبل به هم ببافیم غیبت کنیم ناهار چی خوردی شام چی داری یا همینطوری زنگ زدم فلان زیادی برام بی معنیه

برای همین وقتی زنگ میزنن چه خواهر شوهرم چه مادرشوهرم همون اول مکالمه بعد از سلام علیک میپرسم جانم ؟ این یعنی موضوعی که بخاطرش زنگ زدی رو بگو

اگر چیزی نداشت من مکالمه رو پیش نمیبرم میذارم حرف کم بیارن و تمام اینطوری نیست که بیام قصه بگم تا مکالمه ادامه پیدا کنه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بابا به خدا فک میکنی ادم هر روز چه حرفی داره بزنه از اینکه پشت تلفن عین ماست وایستم بدم میاد

دقیقا ادم کار داره نمیدونم چرا دنیاشون انقدر کوچیکه در حد نهار شام و خرفای روزمره