2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلیییی بهم زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3196 بازدید | 53 پست
تو این شرایطت شما همزاد پنداری کردم چون دقیقا عین مادرشوهرت هستم بنظرم هرجور شده تحمل کن و جوابشو بد ...

عریزم😀

نه نمیخوام تحمل کنم

من همین الانشم گرفتاری زیاد دارم دو روز دیگه به این گرفتاریا کلی چیزای دیگه مثل بچه داری و ... اضافه میشه

اون موقع هم مدام باید ناراحتی پیش بیاد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاااا تو منو درک میکنی مادر شوهر منم خیلی ادم خوبیه ولی این رفتارش نه

مدتی گوشی رو گذاشتم کنار مغزم آروم شده بود

یا میگفتم میخوام بزارم کنار تا ذهنم آزاد بشه

همش هم حرفای چی پختی چیکار کردی چه وسایلی خریدی

اینا کلا وقت رو هدر میده

دم به دقیقه پشت گوشی نیستم که همون لحظه جوابت رو بدم خب منم کار دارم یا حوصله ندارم

مدتی گوشی رو گذاشتم کنار مغزم آروم شده بود یا میگفتم میخوام بزارم کنار تا ذهنم آزاد بشه همش هم حرفای ...

دقیقا

وقتی گله میکنه چرا پیام جواب ندادم

من مثلا بگم درس دارم

میگه ای ول کن درس چیه

یا بگم کار خونه داشتم

میگه دو نفر ادم چقد کار خونه دارید همش کار خونه کار خونه

منم یه هفتس زنگ زدن هر روز هر روز رو گذاشتم کنار

واقعا مغزم ارامش گرفته هر روز به مامان بابام زنگ میزدم اونام انقدر حرف برا گفتن داشتن و انگار من سطل اشغالشونم همه غم و ناراحتیا و حرف از این ور و اون ورشونو رو من خالی میکردن

منم دیگه گذاشتم این زنگا رو کنار دیگم حوصله ندارم بشینم پای این حرفای بی سر و ته

بهشونم تا حدودی رسوندم که اعصاب حرف زدن با گوشیو ندارم

به نظرم سخت میگیری

هر روزم زنگ بزنه نهایتا ۱۰ دقیقه وقتتو میگیره ..

فقط اگه خواست غیبت کنه بحث رو عوض کن یا بگو مامان جون بی خیال غیبت حق الناسه و...

اینجور که میگی اهل دخالت کردن و فضولی ام نیست

فک کنم اون برونگراست ولی تو درونگرا ...

ولی به هر حال اون مادره به نظر میرسه احساساتی ام هستا اگه جواب تلفنش رو ندی ممکنه دلش بشکنه ناراحت بشه خدا رو خوش نمیاد

خدا خیلی رو پدر مادر حساسه

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

اسی درکت میکنم چون اخلاقت نیست سختته و اذیت میشی ولی یچیزی بگم شاید تحملت بیشتر بشه! پدرهمسرم هر روز زنگ میزدن نه فقط به من به همه ی بچه هاشون همیشه با خودم میگفتم چرا هر روز زنگ میزنن تازه اصرار میکردن ظهر ناهار بیاین و... بعد فوتشون اولین چیزی که اذیتم میکرد این بود که دیگه بهم زنگ نمیزنن همین الان اشکم اومد بیشتر از ۶ ساله که فوت شدن... انشالله خدا عزیزانت رو برات نگه داره