2777
2789
عنوان

سرکلاژ

173 بازدید | 12 پست

مامانایی که سرکلاژ شدن میشه جواب بدن من دو هفتس سرکلاژ شدم ولی یک روز در میون درد دارم سونو هم دادم همه چی اوکیه ولی درد خفیف پریودی و گرفتگی زیر شکم دارم چیکار کنم ؟استراحت مطلقم هفته ۲۲بارداریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با استراحت هم درد داری؟

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

تخت خوابتو شیب بده فشار از دهانه رحمت کمتر شه

سردیجات نخور

ادویه هم نخور

گوشت شتر بگیر هفته ای یه بار کباب کن دهانه رحمو میبنده

فرفیون گیر بیار استفاده کن

برا مادر شدنم دعا کنین🙏

تخت خوابتو شیب بده فشار از دهانه رحمت کمتر شهسردیجات نخورادویه هم نخورگوشت شتر بگیر هفته ای یه بار ک ...

اخه اصلا طول دهانه رحمم اونقدر پایین نیس ۲۹ من با کسایی صحبت کردم زیر ۲۰بودن ولی درد نداشتن

اخه اصلا طول دهانه رحمم اونقدر پایین نیس ۲۹ من با کسایی صحبت کردم زیر ۲۰بودن ولی درد نداشتن

خب درد نشونه خوبی نیس

به اندازه طول نیس ک

چیزایی که میگم گوش بده تجربه دارم

برا مادر شدنم دعا کنین🙏

عزیزم بدن با بدن فرق داره

خواهر منم سرکلاژ بود درد داشت

انقباض داشت میگفت مثل درد پریودی

و بعضی وقتا شدید تر بود میگفت مثل انقباض زایمانه

چیزی کمن فهمیدم همش ب استرس برمیگرده

هر وقت استرس نداشت درد نداشت

ولی وقتی فکر و خیال میکرد و استرس داشت درد میگرفت

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو