2821
2789
عنوان

چی بگم والا

139 بازدید | 17 پست

احساس میکنم کل خانواده بر علیم شدن

از وقتی که بچه بودم با خواهر وسطیم مشکل داشتیم باهم تا الان که بزرگ شدیم

مامانم همیشه طرف اونو میگرفت و میشه گفت من واقعا بی پناه بودم همیشه با من دعوا میشد

این بحثهای کوچیک کوچیک الان از من یه آدمی ساخته که از درون پر از خشمم از خواهرم و مادرم متنفرم علاوه بر اونا پدرم هم همیشه پشت خواهرم رو میگیره و با من به شدت دعوا میکنه

واقعا تحمل سخت شده برام به جرعت میتونم بگم که واقعا واقعا تنهام و هیچکسو کنارم ندارم

پسریم که دوسش دارم و البته اونم دوستم داره از ترس مادرش پا جلو نمیزاره چون مادرش میخواد فامیلای خودشو به پسره بچپونه

الان واقعا نیاز به محبت اون دارم ولی نیستش و تنها و بی پناه بودنم قلبم و به درد میاره این حجم از قوی بودن واقعا خوب نیست من خسته شدم دلم میخواد یه نفر کنارم باشه حواسش بهم باشه نزاره کسی ناراحتم کنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم همینطورم بخدا ولی سکوت کروم

منم همش سکوت میکنم

بعضی وقتا دلم میخواد داد و بیداد راه بندازم ولی انگار یه چیزی جلومو میگیره

مادرم روز به روز داره برام غیر قابل تحمل تر میشه

منم همش سکوت میکنم بعضی وقتا دلم میخواد داد و بیداد راه بندازم ولی انگار یه چیزی جلومو میگیره مادرم ...

منم بخدا برا سکوت مادرم بهش باج میدم مبلغی پول میدم دستش

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

منم بخدا برا سکوت مادرم بهش باج میدم مبلغی پول میدم دستش

واقعا

مامانم همش داره غر میزنه همش داره انرژی منفی وارد میکنه بهمون از صبح که بیدار میشه غر میزنه و به من متلک میندازه تا شب که میخواد بخوابه

همین الان پدرم سرم داد زد بنظرت چرا

چونکه فردا میخوایم بریم جایی و من رفتم لباسی که میخوام بپوشم و نشونش دادم با کلی ذوق و واقعا لباسم مناسب و شیک بود بعد خواهر نظر الکی داد و شروع کرد به تخریب کردن منم بهش گفتم به تو ربطی نداره و پدرم دعوام کرد بخاطر این حرفم

واقعامامانم همش داره غر میزنه همش داره انرژی منفی وارد میکنه بهمون از صبح که بیدار میشه غر میزنه و ب ...

اگه حرفی میزنن بگو تو درس میگی بخند و برو اصلا بحث نکن نظرخودت مهم ن تو

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

خیلی جلوی خودمو میگیرم بخدا ولی یه جایی آدم جوش میاره

توکل بخدا شب ب شب ایت الکرسی بخون ب نیت ارامش

۹ بار سوره کوثربخون اگه کسی باهات لجه ازت فاصله بگیر

توام بدون حرف زدن مثلا کاری هست بکن چیزی نگن بهت

فکر میکنی چون همیشه طرف اونو گرفتن ازش بدت میاد؟چونوگفتی از بچگی و بچه ک بوده خودش ک نمیتونسته بد با ...

گستاخ بود حسود بود

الان چی ؟ مثال بخوام برات بزنم وقتی که یه چیزی میخرم تا چندروز توی خونمون جنگ و دعوا به پا میکنه که چرا برای النا اینو خریدید ولی من نه با اینکه بچه هم نیست

امروز حالم بد بود پیش بخاری دراز کشیده بودم اومد با پا زد بهم بعد نگام کرد و موزیانه خندید حتی معذرت خواهی هم نکرد

و کلی کار دیگه که حوصله ندارم بگم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز