2777
2789
عنوان

دوست پسرم بی دلیل بلاک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 60 پست
فقط با ی اکانت اگه دستش چیز خاصی نداری یه متن بلند بالا برین بهش قشنگگ قهوه ایش کن بعد با هر چی دار ...

با هر اکانتی پیام میدم بلاکم میکنه

بعد تو یه برنامه دیدم یه دخترو فالو کرده بود دختره هم اونو نمیدونم دیگه چیشده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با هر اکانتی پیام میدم بلاکم میکنه بعد تو یه برنامه دیدم یه دخترو فالو کرده بود دختره هم اونو نمیدون ...

نه تو فقط فحش بنویس سریع بلاک کن که فقط بخونه حداقل کونش بسوزه مرتیکه 💩

اینقدر بدم میادددددددد حداقل عین ادم بگو من ادم عوضی هستم خیانت کردم نه اینکه دختر مردمو گیج کنی

نه تو فقط فحش بنویس سریع بلاک کن که فقط بخونه حداقل کونش بسوزه مرتیکه 💩 اینقدر بدم میادددددددد حداق ...

دقیقا همینو میگم انگار من چیم عروسکم که منو به بازی گرفتی یکماه الکی سر یه ادم شد رفتارشم از همه لحاظ خوب بود ولی ادم رابطه نبود

سلام عزیزمهدف از دوستی چیه؟ایا قصدتون فقط همینه که باهم دوست باشین تااخر؟یا اینکه میخواید به ازدواج ...

من واقعا هیچوقت بدون هدف وارد رابطه نمیشم چون دوست ندارم اینجوری ولی متاسفانه ادمش گیر نمیاد

خودکشی کجا بود صددرصد نمیخوادت منم وقتی میخواستم کات کنم با دوس پسرم ی متن تقریبا اینشکلی نوشتم و زد ...

واقعا چرا با ادما اینکارا میکن نمیخوان همون اول بگن

من واقعا هیچوقت بدون هدف وارد رابطه نمیشم چون دوست ندارم اینجوری ولی متاسفانه ادمش گیر نمیاد

خب هدفتون ازدواجه

یه چیزی صادقانه بگم تو دوستی هیچ تعهدی نیست دستت به هیچ جا بند نیست هیچ قراردادی توش نیست خیلی راحت طرف میتونه بعد 2سال دوستی بگه ببخشید نتونستم و بزاره بره کی اون وسط داغون میشه اونی که احساساتش بر منطق وعقلش غلبه داره و هیچی به هیچی