2777
2789
عنوان

دوست پسرم بی دلیل بلاک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 60 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن بابا از این پسرای چس ناله بی زارم. این هر روز فاز خودکشی داره توقع داری در اینده بشه بهش تکیه کرد. دوست داره نقش قربانی بازی کنه بذار تو نقش خودش بمونه از این مرد در نمیاد

واقعا چرا با ادما اینکارا میکن نمیخوان همون اول بگن

ببین من خودم برای سرگرمی رفتم باهاش دوست شدم بعد دیدم کار داره ب جاهای باریک میکشه و طرف واقعا دلبسته م شد و اصرار داشت بیاد خواستگاری منم عقب کشیدم ک آسیب نبینه

دوس پسر شمام لابد برای سرگرمی اومده بعد دیده شما جدی میگیری نخواسته بیشتر آسیب ببینی بلاکت کرده

یاد دوست خواهرزادم افتادم بچگی با پسری آشنا شد بهش قول ازدواج داده بود.قرار بود بیاد خواستگاری یه هفته مونده به موعد قرار پرونده ی پزشکی رو کرد گفت پدرومادرم نمیدونن نمیخوام ناراحتشون کنم واین حرفا من سرطان دارم تازه متوجه شدم .طفلک دوست خواهرزادم دنیا روسرش خراب شد یه مدت ازش خبر نداشتوگوشبش خاموش بود.فقط هم محدوده ی خونه ی پسره رو میدونست با خواهرزادم چندروز گشتن پرس وجو تا خونه ی آقا رو پیدا کردن همش فک می کرد اتفاقی براش افتاده بعد ازصحبت کردن با مادرش مشخص شد آقا سالمه چون میخواسته با یکی دیگه ازدواج کنه دیگه نمیدونست این طفلکو چجوری ازسرش باز کنه بنده خدا مادرش هنگ کرده بود ازکار پسرش

از شما دو طرفه هستش دوست داشتنتون

آره بهم پیام داده ابراز علاقه کرده ولی من گفتم نمیزارم همینجوری بهم پیام بدی بهش گفتم یا اگه جدی هستی توی خواستنم میایی خواستگاری یا اینکه من نمیزارم هر شب بهم پیام بدی و بلاک اش کردم

ببین من خودم روم نشد مستقیم جواب رد بهش بدم مجبورشدم ی دروغی سرهم کنم هر چند اون باور نکرد و اونقددد با سیمای مختلف بهم پیام داد آخرش باز وارد رابطه شدم باهاش

صد درصد دوس پسر شمام روش نشده مستقیم بهت بگه بخاطر همین این حرفارو سرهم کرده

ببین من خودم برای سرگرمی رفتم باهاش دوست شدم بعد دیدم کار داره ب جاهای باریک میکشه و طرف واقعا دلبسته م شد و اصرار داشت بیاد خواستگاری منم عقب کشیدم ک آسیب نبینه

دوس پسر شمام لابد برای سرگرمی اومده بعد دیده شما جدی میگیری نخواسته بیشتر آسیب ببینی بلاکت کرده

ببین من خودم برای سرگرمی رفتم باهاش دوست شدم بعد دیدم کار داره ب جاهای باریک میکشه و طرف واقعا دلبس ...

واقعا نمیدونم به همچنین ادم های چیبگم اخه چرا باید به بخاطر سرگرمی برید تو رابطه من قبلشم بخاطره یه موضوعی ناراحت بودم خیلی هم بعد اومدم گفتم این ادم خوبیه رفتارش واقعا خوب بود ولی بلد نبود چجوری رابطه رو بچرخونه

ببین من خودم روم نشد مستقیم جواب رد بهش بدم مجبورشدم ی دروغی سرهم کنم هر چند اون باور نکرد و اونقدد ...

کاشکی حداقل جواب میداد اینقدر من بهش پیام دادم به اکانت های مختلف بلاک کرد