2777
2789
عنوان

دوست پسرم بی دلیل بلاک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اخه اصن ازش بعید بود

نمیدونم شایدم واقعا جز اون ۱ درصد نادر باشه که حرفاش واقعی باشه

ولی از مردا همه چی بر میاد میگی همه چی خوب بوده یهو رفته فاز خودکشی موقعی که خوابی یه متن بلند بالا داده و بعدم خدافظ شما

من کسیو دیدم که میگفت مریضی لاعلاج داره حتی حاضره مدارک بیمارستان بده اخرش معلوم شد کاملااااااا سالم بود و همش دروغ بود برای ترحم و نگه داشتن طرف مقابلش 😪

تازه اکانتای دیگتم بلاک میکنه پیام ندی بهش

کلا بیخیال شو سن کم رابطه مجازی اونم پسر ۱۸ ساله سرکارت گذاشته عزیزم

خودمم همینو میگم ولی اصن همچنین ادمی نبود هر اتفاقی میوفتاد میمود میگفت بعد از این ادم های هم بود که وقتی منو ناراحت میکرد خودشم ناراحت میشد تازه چندبار شده بود گریه کنه تو اونجایی که پسرارو میشناسم غرورشونو زیر پا نمیذارن

خودمم همینو میگم ولی اصن همچنین ادمی نبود هر اتفاقی میوفتاد میمود میگفت بعد از این ادم های هم بود که ...

تو هنوز جنسشونو نشناختی روباه مکارن

خدایا خیر و صلاحت رو برای من و عزیزانم مقدر کن🤍🌹

نمیدونم شایدم واقعا جز اون ۱ درصد نادر باشه که حرفاش واقعی باشهولی از مردا همه چی بر میاد میگی همه چ ...

آره خودم چند روز حس کرده بود خیانت داره میکنه بهش میگفتم میگفت من جز تو کسیو ندارم

آره خودم چند روز حس کرده بود خیانت داره میکنه بهش میگفتم میگفت من جز تو کسیو ندارم

فقط با ی اکانت اگه دستش چیز خاصی نداری یه متن بلند بالا برین بهش قشنگگ قهوه ایش کن بعد با هر چی داری همه اکانتات از همه جا بلاکش کن

واقعا رابطه از راه دور سخته خوبه که یکماه شد خودشو نشون داد واقعا بیشتر میشد سختر بود چقدر کار انجام داد اتفاق افتاد من بخشیدمش بخاطر همین هوا برداشته من ادمی نیستم که سری برم با یکی گرم بگیرم اینا اوایل اصلا بهش توجه نمیکردم بعدش کم کم اوکی شدم بعدش که محبت کردم اینجوری شد واقعا پسرا عجیبن