بچها من دیشب با دوست پسرم خیلی خوب بودیم اینچیزا چند روز حرف از خودکشی اینچیزا میزد بعد پرشب تلفنی حرف زدیم گفت میخوام اینکارو کنم خسته شدم اینچیزا گفتم نه اینکار نکن فلان اینچیزا صبح از خوای بیدار شدم دیدم یه متن برام فرستاده
((عشقم من خیلی با خودم فکر کردم دیدم من خیلی ناراحتت میکنم اذیتت میکنم اهمیت نمیدم بهت منو ببخش یادتم نرفت قول دادی هیچوقت گریه نکنی دختر خوشگله ببخش منو فقط خودتم میدونی خیلی دوست دارم ولی انگار قسمته من برم... ببخشید
خداحافظ برای همیشه موفق باشی امیدوارم یکی بیاد توی زندگیت از من بهتر هیچوقت اذیتت نکنه همیشه مراقبت باشه قدر خودتو بدون یاسی
خداحافظ 🙂:))
این فرستاده بلاکم کرده گفت چندبار اومدم اینکار کنم بخاطر تو مامانم نکردم الانم با هراکانتی پیام دادم بلاک کرد جواب نمیده به جز اکانت خودم گفت فلانی نیست پیام ندین لطفا
چندبارم سر یه موضوعی منو بلاک کرده بود که دایش گفته بود این دختره بدرد تو نمیخوره فلان اینچیزا من چند مدت سرد شدم اینچیزا رفتارش واقعا باهام خوب بود عالی هیچوقت نشده بود بی دلیل اینکارو کنه این بلاکم کرده بود مجبور شده بود مجازی باهم بودیم حالم الان واقعا خوب نیست نگرانم