2777
2789
عنوان

ما طبقه بالا هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 78 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه خونه مال خودتون هست کامل پنجره بزن بعد همون پنجره رو هم میتونی باز کنی ..داداشم کامل پنجره ...

خب ببین من خیلی خرج کردم برای این واحد داغون الان انگار وارد ی خونه لاکچری میشی که جدای بقیه واحداست یعنی فامیلا همسرم میان میگن انگار اومدیم یه خونه دیگه با اینکه واحدا یکی هستن بعد ۲ بار دعوام شد با خانواده همسر علنا بیرونمون کردن با اینکه پول واحدمونو دادیم فقط ۱۵۰ تاشو پدر همسر داد دیگه تو دعوا اخر که بیرونمون کردن گفتمش عزیزم هروقت هزینه هایی که برای این خونه کردم دادید با کمال میل میرم دیگه میترسم بخوام بالکن هم بپوشونم اگر یه روز بخوام برم میتونم پنجره ها رو دربیارم؟ 🤣🤣🤣

از بس بیرونمون کردن رفتیم یه واحد بزرگتر خریدیم دادیمش رهن نرفتم توش چون همسرم مدام میگه اینا پیرن فردا میمیرن خواستن دور هم کنار هم باشیم بذار همینجا بمونیم منم دلم سوخت اما خونه گرفتم فک نکنن خبریه بی دست و پاییم شوهر منم ادم ساده لوحی هست چقدر گفتمش بگو سند باید بزنن به نامت گفت روم نیست حالا علنا پولشو هاپولی کردن

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

خب ببین من خیلی خرج کردم برای این واحد داغون الان انگار وارد ی خونه لاکچری میشی که جدای بقیه واحداست ...

ای بابا کاش حداقل کاغذی چیزی میگرفتین 😢

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

عزیزم مجبورم دستشویی ما توی بالکن هست الان هوا یخههههههه صبح هم ۲ درجست بچم ۵ سالشه چطور بره دستشویی ...

فعلا یه دسشویی پلاستیکی بچگونه بخر شبا بچه ت همونجا تو اتاق جیش کنه ، بچه تو نبر بیرون سرما میخوره

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

ببین یه لوله گرد باید رو زمین باشه جز اونی که آبی حموم ازش میره بیرون

رو دیوار هست رو زمین نیست نزدیکه زمینه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ای بابا کاش حداقل کاغذی چیزی میگرفتین 😢

اوه من چند ساله با احمق بازیا شوهرم پدرم دراومده دیگه خسته شدم والا هروقتمهرچیزی مبگم میگه در نهایت ماله ماست گفتمش در نهایت پوله خودت داره به خودت برمیگرده در اینده نه ارثت

منم یه تا بچه دارم خونم داخل دستشویی ندارهدتو حیاطه پدرم در اومده شبا سرما و بچه میشه از میترسیدند ش ...

از اینا بخر ، بذار بچه تو اتاق جیش کنه

تو سرما بیرون نبرش گناه داره

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

فعلا یه دسشویی پلاستیکی بچگونه بخر شبا بچه ت همونجا تو اتاق جیش کنه ، بچه تو نبر بیرون سرما میخوره

توالت فرنگی داره پلاستیکی موزیکال اما کوچیک شده دیگه براش

ببین پایینه جای شیر اب سرد و گرم یدونه دایره هست که روش درپوش هست اون فاضلاب نیست؟

فک کنم همونه

ولی چرا زیر دوش گذاشتن دیگه 🤔