2777
2789
عنوان

ما طبقه بالا هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 78 پست
خب بعضی ها لوله فاضلاب اضافی نزاشتن

شوهر من میگه فاضلاب نداره من حس میکنم داره گولم میزنه 🤣گفتم اینجا بپرسم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مجبورم دستشویی ما توی بالکن هست الان هوا یخههههههه صبح هم ۲ درجست بچم ۵ سالشه چطور بره دستشویی ...

منم یه تا بچه دارم خونم داخل دستشویی ندارهدتو حیاطه پدرم در اومده شبا سرما و بچه میشه از میترسیدند شوهرم غگعین خیالش نیست میگه دستشویی تو ساختمان کند زنی به ساختمون

خب مشخصه دیگه باید یه خروجی باشه یا بشه به خروجی مثلا حمام وصلش کرد

ببین پایینه جای شیر اب سرد و گرم یدونه دایره هست که روش درپوش هست اون فاضلاب نیست؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ببین پایینه جای شیر اب سرد و گرم یدونه دایره هست که روش درپوش هست اون فاضلاب نیست؟

آره فاضلابه😂

میتونی درپوش و برداری اگه لوله سایزش 90یا 110 باشه یعنی شوهرت داره گولت میزنه🤣

https://uupload.ir/

منم یه تا بچه دارم خونم داخل دستشویی ندارهدتو حیاطه پدرم در اومده شبا سرما و بچه میشه از میترسیدند ش ...

وااااای خب بچه سرما میخوره گناه دارن چقدر شوهرت ستمه

داد و قال کن

من بچمو بردم چندباری تو حمام جیش کرد شوهرم تا اومد غر بزنع گفتم همینه که هست یا بالکنو بپوشون یا فرنگی بزن نمیتونم بذارم بچه یخ بزنه که

آره فاضلابه😂میتونی درپوش و برداری اگه لوله سایزش 90یا 110 باشه یعنی شوهرت داره گولت میزنه🤣

چه ادم دهن سرویسیه بخدا

همین فردا میفتم بجونش برا فرنگی 🤣 خوب شد به عقلم رسید پرسیدم ازت

عزیزم مجبورم دستشویی ما توی بالکن هست الان هوا یخههههههه صبح هم ۲ درجست بچم ۵ سالشه چطور بره دستشویی ...

عزیزم اگه خونه مال خودتون هست کامل پنجره بزن بعد همون پنجره رو هم میتونی باز کنی ..داداشم کامل پنجره کشی کرده بعد میشه هرقسمت پنجره رو باز کرد خیلی بهتره

منظورم بالکن خونتون هست گلم

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

کار نشد نداره باید لوله فاضلاب بیاره از کف . فک کنم با همسایه پایینی یه هماهنگی کوچیکی باید انجام بد ...

همسایه پایین خانواده همسرن

وااااای خب بچه سرما میخوره گناه دارن چقدر شوهرت ستمهداد و قال کنمن بچمو بردم چندباری تو حمام جیش کرد ...

سرما که نمیخورند ولی من عذاب میکشم سه تا بچه شبا که میخاند برند میترسند منو تو سرما میکشانند بیرونن شوهرم خیلی قزه و بد دهن چی بگم کتکمم میزنه