2777
2789
عنوان

ما طبقه بالا هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 78 پست

اسی اگه اون شیر آب گرم و سرد جدای از شیر حموم و دوش هست و اون لوله ام همون اطراف هست احتمالا فرنگیه

فرنگی خیلی خوبه بتونی بزنی عالیه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرنگی ۴۰ ملیون هزینه داره تازه بخوای داخل حموم بزاری عزیزم

همین الان به نرخ امروز ، حدودا ۱۵۰ میلیون هزینه عمل فقط یک زانوعه ، حالا تو دو تا زانو حساب کن

هزینه های سرماخوردگی هم بماند

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

اون برای روشویی احتمالا تو دیوار نباید باشه برای فاضلاب باید کف حموم باشه

بیسمییییی الللله الرحمنیییییی الرحیم نگو توروخدااااا چقدر خوشحال شده بودم گفتم اخ جون فاضلاب داریم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اسی اگه اون شیر آب گرم و سرد جدای از شیر حموم و دوش هست و اون لوله ام همون اطراف هست احتمالا فرنگیهف ...

اره جدای شیر دوش هستن اما اون دایره ک میگم درپوش روشه رو دیواره ها پایین نزدیک زمینه اما روی زمین نیست

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

همین الان به نرخ امروز ، حدودا ۱۵۰ میلیون هزینه عمل فقط یک زانوعه ، حالا تو دو تا زانو حساب کنهزینه ...

وای ما هروقت مریض میشم یه ۸ میلیونی هزینمون میشه تازه یکیمون از داروها اون یکی استفاده میکنه از نداری دکتر نمیره دیگه

نه عزیزم رو دیوار برای روشویی فاضلاب کفه

برای فاضلاب لوله بزرگ میشه معمولا معلوم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره جدای شیر دوش هستن اما اون دایره ک میگم درپوش روشه رو دیواره ها پایین نزدیک زمینه اما روی زمین نی ...

ببین بگو حتما یه نفر بیا. نگا کنه والا شوهر منم هرچی میگفتم میگفت نمیشه مهندسی نیست امکان نداره...بعدا گندش درمیومد الکی گفته یا نخواسته زیاد اهمیت بده...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از اینا بخر ، بذار بچه تو اتاق جیش کنهتو سرما بیرون نبرش گناه داره

نه تو اتاق که اجازه نمیدم اصلا جیشش میریزه رو قالی خیلی بلنده جیشش🤣🤣🤣🤣🤣 ببین میشینه رو چاه اما جیشش میخوره به دیوار اصن برگام میریزه تا حالا ندیدم اینطور اما از همینا داره پاش باز نمیشه درست شسته بشه منم نمیخوام دست بکشم بهش خوب نیست وقتی میشینه روش چوندرست شسته نمیشه خارش میگیره

درست میگه بعدادردسرمیشه مدام کیپ میشه....

وا واقعا؟

ببین بگو حتما یه نفر بیا. نگا کنه والا شوهر منم هرچی میگفتم میگفت نمیشه مهندسی نیست امکان نداره...بع ...

اینم همینطوره امشب منرفتمدستشویی درو باز کردمگذاشتم روس هم شوهرم از سرما موه زن جیغ زد التماس بچم میکرد درو ببنده خودش از سرما میترسید نزدیک در بشه بعد انتظار داره بچه رو ببرم دستشویی فردا مجبورش میکنم برا شیشه زدن بالکن