2777
2789
عنوان

خالم خیلیییی به نامزدش می‌چسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 6072 بازدید | 154 پست
از نظر اینا الان ما حسود و عقده ایی هستیم نمیدونم واقعا چطور فکر میکنن و نظر میدن

عقده ای اونیه که شوهرش رو جلوی بچه میبوسه

خب مشخصه عقده ی شوهر داره

اینکه به یکی بگی تو جامعه خودتو جمع کن و اون نظرش این باشه که هر کسی میتونی تو جای عمومی خصوصی رفتار کنه نهایت بیشعوریش رو میرسونه

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من اینقدر تربیت بچم هام برام مهمهک دور خالم و اون خونه رپ خط بکشم!اون نیمفهمه من ک میفهمم!مگه ب ...

نمیتونه که ادم سر هرچی که شد قطع رابطه کنه

اینا همشون تو یه کوچه هستن خب اخر این بچه هست دلش میخواد بره پیش اقوامشون

بنظرم یه روز مامانش و خاله های دیگش زنگ بزنن حضوری و اساس باهاش صحبت کنن

اسمم ماهینه صدام میزنن ماهی

نامزدش دوست پسرش بوده یا سنتی ازدواج کردن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

شبینه نون خ گفتی دور از جون گفت ولی من مادر ندارم😂بخوای اینارو تصور کنی خیلی چندش نیست؟

خآلت بعد ۳۶ سال شوهر قسمتش شده الان تو خلوتش چقدر ناراحت بوده چقدر عذاب کشیده الان که رسیده بهش خوش حاله

من خودم از محبت بین دو نفر خوش حال میشم حتی شده کسی رو اتفاقی تو اون حالت دیدم اما خندیدم. عشق بوسه بغل بین دو نفر اصلا چندش نیست🥲

💙🥶

نمیتونه که ادم سر هرچی که شد قطع رابطه کنه اینا همشون تو یه کوچه هستن خب اخر این بچه هست دلش میخواد ...

نظرتون محترم

من این شکلی نیستم. تربیت بچم همه چی هست

توی این ۱۷ سال زندگی مشترک هم خط قرمزم بچه هام بودن.

ادمای درست زیادی هست ک بخوام باهاشون رفت امد کنم

نیازی به ادمی ک حد خودشو نمیدونه ندارم

ک از بچم بگذرمم.

شما خودت به من میگی بهش بگن فکر کردی گوش میده؟

🫣

مطمئن گوش نمیده

💕

تو رو سنه نه قربونت برم! همه که نمیتونن باب دل ما رفتار کنن. ایشون اون جوری دوس داره. ضرری به شما می رسونه!؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بستگی به نوعش داره! از روی محبت چه اشکالی داره؟ بچه ها نباید محبت و خانواده دوستیو یاد بگیرن؟

بچه ی خود آدم اگه باشه بحثش کلا یه موضوع دیگست دیگست ولی اینکه من جلوی بچه ی همسایه و خواهر زادم نامزد بازی کنم اشتباهه

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

ممتاسفانه اینجام انگار وجود نداره همه حق رو به خالم میدن و دفاع میکنن بهم میگن حسود من به بی عفتی حس ...

نه منم دوست ندارم ربطی به حسادت نداره بعضی رفتارا واقعا مناسب جمع نیست حالا من نمیفهمم مثلا شوهرت تو جمع نبوسی یا ماساژ ندی مثلا میگن اینا همو دوست ندارن؟همیشه باید تو هر چیزی حد و حدود هم باشه رفتار خصوصی بذارن برا جای خصوصی یا مثلا پاشی ساعت ۸ برق خاموش کنی ک بقیه مجبور شدن بخاطر شوهرت بخوابن خب زورگویی و بی اعتنایی به بقیه ست