2777
2789
عنوان

خالم خیلیییی به نامزدش می‌چسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 6142 بازدید | 154 پست
چقدر حال بهم زن ندید پدید بازی چرا درمیاره. شوهر کرده قله اورستو که فتح نکرده. به همه توهین میکنه ...

ببقیع با جناق هاش از همه لحاظ از این سرن

به خدا دروغ نمیگم یا قصد تعریف ندارم همسر خودمم خیلی ازش بهتره

بعد اون روز جلو نانزدم میگه دردت بخوره تو سر بقیه داماد ها که اینقدر مهربونی تو آخه

من نانزدم پیش بقیه خیلی جدیه برعکس دونفره ایی بعد به من میکه مثل شوهرت تو اخمو باشه خوبه؟ عقده ایی؟

کاربر قدیمی هستم💕
من تا اینجا که خوندم بنظرم اصلا حرفتون منطقی نبود

کدام حرفم ؟ عزیزم یکی بیشعوری جلوی بقیه صحنه به اضافه ۱۸ میره

ما تنها کاری ک میتونیم انجام بدیم حفظ بچه مون هست.

من خودم دوتا بچه دارم..جای برم رعایت نکنن دیگه نمیرم

بیان خونم هم میگم اینجا خونه ماست قانونش اینه

نمیتونید رعایت کنید دیگه نیاید.

اژ تظر شما غیر منطقیه دیگه نیمدونم چی پس منطقی هست

💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند دفیقه هم نشده جواب دادم! چطور شد دیشب و گوش دادن؟🤣دیگه سطح فرهنگتون اینه ما چه کنیم؟ دیگه از ...

مسخره کردم

منظورم این بود قبل اینکه تو بکی فکر اینارو کرده بودیم یکم نگاه کنی متوجه کنایه میشی بعد میتونی بخندی

شما که خیلی بافرهنگی(فعک نکنمممم) میتونی از تاپیک بری و ریپ نزنی اسمتو نبینم

کاربر قدیمی هستم💕
ببقیع با جناق هاش از همه لحاظ از این سرن به خدا دروغ نمیگم یا قصد تعریف ندارم همسر خودمم خیلی ازش به ...

خالت الان داغه. دو سال دیگه از رفتارهای چیپ الانش خجالت میکشه.

حالا باز خداروشکر زود عروسی میکنن میرن. فک کن میخواستن دوسه سال عقد بمونن😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

کدام حرفم ؟ عزیزم یکی بیشعوری جلوی بقیه صحنه به اضافه ۱۸ میرهما تنها کاری ک میتونیم انجام بدیم حفظ ب ...

خالش جواب ماماشم داده بنظرت از اوناییه که وقتی سرزده اومد خونشون وقتی بگه قانون خونمون اینه بگه چشم ؟

بعدش یعنی چی یعنی دیگه بخاطر اونا هیچ جا نرن

اوکی حالا خودش نره نمیتونه یه دختر ۷ ساله رو تو خونه نگه داره به خاطر خز بازیای خالش که

اسمم ماهینه صدام میزنن ماهی

خالت الان داغه. دو سال دیگه از رفتارهای چیپ الانش خجالت میکشه. حالا باز خداروشکر زود عروسی میکنن م ...

ولش خداروشکر مادربزرگم گفت باید عروسی کنین مگرنه قرار بود ۴ سال عقد باسن!

کاربر قدیمی هستم💕
مسخره کردم منظورم این بود قبل اینکه تو بکی فکر اینارو کرده بودیم یکم نگاه کنی متوجه کنایه میشی بعد م ...

چقدر عصبی هستی؟ من بهت چی گفتم ک به خودت اجازه توهین میدی، چن سالت هست ک نمیتونی حرف رو حتی درست بخونی؟

من نوشتم فرهنگ شما اینه ک باهم قاطی هستین

یا اون میاد یا شما میرید..قاطی هستین باهم.

💕

اونایی که میگن خب؟ محبته و فلان

محبت اون کاریه که جلوی جمع با خواهرت هم بتونی انجام بدی نه اینکه رختخوابمون رو بیاریم جلوی جمع و بگیم چشم دیدن محبت مارو ندارید

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

چقدر عصبی هستی؟ من بهت چی گفتم ک به خودت اجازه توهین میدی، چن سالت هست ک نمیتونی حرف رو حتی درست بخو ...

مطمعن باش از تو بزرگترم

اول حرف میزنین آدمو عصبی مسکنی بعد میگی چقدر عصبی هستی!!

کاربر قدیمی هستم💕
اونایی که میگن خب؟ محبته و فلانمحبت اون کاریه که جلوی جمع با خواهرت هم بتونی انجام بدی نه اینکه رختخ ...

از نظر اینا الان ما حسود و عقده ایی هستیم نمیدونم واقعا چطور فکر میکنن و نظر میدن

کاربر قدیمی هستم💕
خالش جواب ماماشم داده بنظرت از اوناییه که وقتی سرزده اومد خونشون وقتی بگه قانون خونمون اینه بگه چشم ...

والا من اینقدر تربیت بچم هام برام مهمه

ک دور خالم و اون خونه رپ خط بکشم!

اون نیمفهمه من ک میفهمم!

مگه بچه ام از سر راه اوردم؟

بعد شما دختر ۷ سالتون میره بیرون تنهایی؟

و راه حلتون چیه؟ من بی منطق گفتم شما منطقی اش رو بگو..

💕

محیط خانواده مناسب نامزدبازی نیستبچه هست آدم مجرد هستهمه جا باید بیای یه ساز مخالف بزنی آخه

عزیز شما صاحب سایتی؟

همه جا باید سرت تو بقیه باشه؟

نظرت و بده رد شو دیگه اینقدر بیکاری میشینی اکانت هارو تحلیل میکنی واقعا ک

گوشی خودمه اکانت خودمه نظر خودمه به توچه

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

2790
2778
2791
2779
2792