2777
2789
عنوان

خالم خیلیییی به نامزدش می‌چسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 6123 بازدید | 154 پست
منم توصیه میکنم حتما به روانپزشک مراجعه کنی حیف که نزدیک نیستی قشنگ کیس روانشناسی برای چندین مورد اخ ...

همه مون اختلالاتی داریم

روانپزشک رفتن هم نه فحشه نه وسیله ی تحقیر

بخدا بیمار روانی ای که نشسته یه گوشه ماستشو میخوره شرف داره به آدم مردم آزار

منظورم از کلمه ی مریض که بهت نسبت دادم همین مردم آزار بود

گرچه این نصیحتها باد هواست و امثال شما هیچ وقت اصلاح نمیشید تا سرتون قشنگ به سنگ بخوره انشالله

همه مون اختلالاتی داریمروانپزشک رفتن هم نه فحشه نه وسیله ی تحقیربخدا بیمار روانی ای که نشسته یه گوشه ...

من مردم آزارم که میایم نظر میدم زندگی مردم ن به من مربوطه ن به استارتر بعد شما سالمی که سرت تو زندگی بقیه اس خیلی جالب و خنده داره نکنه درمورد بقیه نظر دادن شده کار بد خبر ندارم

مردم آزاری یعنی تاپیک شما و کسایی که به همه چیز مردم کار دارن

واقعا براتون متاسفم

این دنیا کارما داره هرکلمه ای که درمورد کسی حرف بزنی و قضاوت کنی سرت میاد

یادم اومد از کجا شما آتیش گرفتی

چند وقت پیش یه تاپیک زدی درمورد آشناتون وگفتم قضاوت نکن به هیچکس مربوط نیست اون چیکار میکنه

منم فوش ندادم یا تحقیر نکردم گفتم برو دکتر چون خودم زحمت کشیدم اینهمه درس خوندم که امثال شمارو درمان کنم

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مردم آزارم که میایم نظر میدم زندگی مردم ن به من مربوطه ن به استارتر بعد شما سالمی که سرت تو زندگی ...

تاپیکی که زده بودم علت داشت

علتشم فضولی نبود

کار شما فضولی بود که راجع به تاپیکم قضاوت کردی

انسان مختاره تو ذهنش هر فکری راجع به بقیه بکنه و تحلیل بکنه تا زمانیکه به اون فرد آسیب نزده و نظرشو به زبون نیاورده

منم اینجا تاپیک زده بودم به اون فرد هیچ آسیبی نرسونده بودم

شمایید که آسیب میزنید چون بدون فکر هر مزخرفی به ذهنت میاد برای استارتر مینویسی

اون درست بخوره تو سرت که ذره ای شعور یادت نداده

دقیقاً شما مصداق یک عدد مردم آزار بیشعوری

اینجا هم که پستت رو برای استارتر دیدم دگ مطمئن شدم

اگه درس خوندنت رو فرهنگ تاثیر داشت میفهمیدی روانپزشک رفتن فحش و تحقیر نیست

دگ هم نه پستتو میخونم نه جواب میدم

بحث با آدم بی وجدان و نفهم فایده نداره

به من و شما چه با نامزدش چیکار میکنه اگه از اینکارا خوشت میاد توام انجام بده خوشت نمیاد انجام نده

توی جمع اخه......

هر کاری می خواهند انجام بدهند ولی توی جمع که نه....وقتی باهم هستند