2777
2789
عنوان

خالم خیلیییی به نامزدش می‌چسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 6147 بازدید | 154 پست
ااینجا همه میگن طبیعیه مثلا نشستیم یهو جیغ میزنه میپره میره دست شوهرش زو گاز میگیره یا میگه دردت رو ...

رفتارش درست نیست ،منم از سبک بازی تو جمع بدم میاد، هر کاری جایی داری تو خلوتشون هرکاری میخوان بکنن

جلوی جمع زشته واقعا ، شما هم سعی کن خیلی رفت و آمد نکنی

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممادربزرگم هزار میگه نکن عیبه خجالت بکشه دیشب جلو شوهرش به مادربزرگم میشه خفه شو دخالت نکن!! مادربزر ...

وای چه بد، زودتر ازدواج کنن برن همه راحت شن

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱

تبریک!

پیشرفت فیزیکی ٪۵۰

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

عزیز شما صاحب سایتی؟همه جا باید سرت تو بقیه باشه؟نظرت و بده رد شو دیگه اینقدر بیکاری میشینی اکانت ها ...

شرمنده در برابر حرف مفت نمیتونم ساکت بشم

مراقب اکانتت باش کم باهاش شر بگو

دختره ی مریض

ممادربزرگم هزار میگه نکن عیبه خجالت بکشه دیشب جلو شوهرش به مادربزرگم میشه خفه شو دخالت نکن!! مادربزر ...

ببخشید این بی تربیت هم هست یعنی چی خفه شو اونم جلو جمع خدا بداد اطرافیان اینا برسه

بیچاره تو ۳۶ سالگی ازدواج کرده،خیلی حتماً انتظار کشیده تشنه شوهر بوده دیگه،چیکارش داری امیدوارم تو زندگیشم خوشبخت بشه

هرچند من خیلی خیلی بدم میاد زن و شوهر کارهای خصوصیشونو جلو بقیه انجام بدن

داییت نیست یکی بخوابونه تو دهنش بگه با مامانم درست حرف بزن؟؟؟

داییم فوت شده

تا قبل مرگ داییم آدم بود بعد فوتش یهو هار شد واسه همینه خانوما میگن برین خونه خودتون ما میریم اونجا چون با گریه زنگ میزنه بیاین پیشم خالم بهش بی احترامی میکنه ما باشیم کم پیش میاد جیزی یگه

کاربر قدیمی هستم💕
بیچاره تو ۳۶ سالگی ازدواج کرده،خیلی حتماً انتظار کشیده تشنه شوهر بوده دیگه،چیکارش داری امیدوارم تو ز ...

خب ما که نمیگیم خوشبخت تشخیص یا شوهر نکنه میگیم کارای خصوصی شون رو جلو بقیه با ذوق و افتخار انجام نده

کاربر قدیمی هستم💕
خب ما که نمیگیم خوشبخت تشخیص یا شوهر نکنه میگیم کارای خصوصی شون رو جلو بقیه با ذوق و افتخار انجام ند ...

این دیگه به شعور آدم بستگی داره،من خودم خیلی این کارا رو زشت میدونم خیلی،آدم که نمیشه پیش بقیه رختخوابتو پهن کنی هر کاری که دوست داری انجام بدی پیش یه بچه

شرمنده در برابر حرف مفت نمیتونم ساکت بشممراقب اکانتت باش کم باهاش شر بگودختره ی مریض

منم توصیه میکنم حتما به روانپزشک مراجعه کنی

حیف که نزدیک نیستی قشنگ کیس روانشناسی برای چندین مورد اختلال روانی

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود