2777
2789
عنوان

خالم خیلیییی به نامزدش می‌چسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 6123 بازدید | 154 پست
به من و شما چه با نامزدش چیکار میکنه اگه از اینکارا خوشت میاد توام انجام بده خوشت نمیاد انجام نده

جلو. مردم. که نباید بکنه که. هرچی هست برا خودشه🤐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شما تا یه مدت رفت و امد رو کم کنین برای خواهرت خوب نیست بلوغ زود رس میگیره خدای نکرده

ما نمیریم در عوض اونا میان اینجا

مثلا دیشب مامانم غذای ساده درست کرده زنگ زده شوهرش بدون هماهنگی اومده رفتن رو تخت من خوابیدن

منم روتختی و همه چی رو انداختم لباسشویی

کاربر قدیمی هستم💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااینجا همه میگن طبیعیه مثلا نشستیم یهو جیغ میزنه میپره میره دست شوهرش زو گاز میگیره یا میگه دردت رو ...

انقدددد بدم میاد از این رفتارا

حالا دو دقیقه شوهرت رو ول کنی فرار نمیکنه😐😑😑

با احترام ولی خاله رومخی داری😕

روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛

جلو خواهر ۷ سالم همو میبوسن خوش باشن!!! خواهرم میاد میپرسه راجبشون دو دقیقه تحمل نمیکنن بچه بره بیرو ...

شما وخواهرت خونه خودتون بمونید!

چرا خوپه مادربزرگ هستین ک ببینید؟

گرچه کارشو اصلا تائید نمیکنم ها

شعورش صفره

شما بشین خونه خودت اگر نگران تربیت خواهرت هستی

چه خاله نامزد داره چه نداره

بچه از هرکسی ی چیزی میبینه

💕

کارای خالهت یجوریه ولی دیگه این یک ماه رو خونه مامانبزرگت کمتر برید تا تموم بشه بره

ممن نگران خودشم احساس میکنم زده به سرش مگرنه منو همسرم همدیگه رو هیلی دوست داریم ولی از این کارا نمیکنیم

کاربر قدیمی هستم💕
ما همه همیشه اونجاییم چشم ۲۰ نفر برن تو اتاق تا اینا راحت باشن بعدشم مادربزرگم به زور میکه بیاین گری ...

خب بریدولی تحمل کنیدحالایاکلااهل قربون صدقه رفتنه وتاآخرعمرش میخوادنازشوهرشوبکشه یااولشه وبراش تازگی داره

به هرحال درست نیست که شماانتقادکنیدنهایت اگه مادرخودش صلاح دونست بهش میگه

بذار بچه از اطرافیانش محبت ببینه فردا شوهر کرد اینم به همسرش محبت کنه حسودی نکن

ببچه چرا باید ببینه اینا همو میبوسند!! میخوام نبینه

بعدشم کسی حسودی میکنه که خودش همسر نداشته باشه یا همسرش بهش محبت نکنه کی حسودی کرد

کاربر قدیمی هستم💕
ما نمیریم در عوض اونا میان اینجا مثلا دیشب مامانم غذای ساده درست کرده زنگ زده شوهرش بدون هماهنگی اوم ...

وای😐😂😂خالت سمه خالصه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عزیزم چرا شما همش اونجایید؟خونه ندارید خودتون؟مامانت کجاست که دختر هفت سالش همش کنار ایناستبرید خونت ...

ما هممون توی یه کوچه هستیم هرشب خونه یه نفر جمع میشیم همش هم اونجا نیستیم مزاحم به کسی میگین که باعث اذیت صاحبخونه بشه وقتی مادربزرگم زنگ میزنه میگه غذا درست کردم توروخدا بیاین اینجا وقتی خودش دعوت میکنی شدیم مزاحم!!

مادرمم حواسش به بچه عست اونو سرگرم میکنه ولی تا کی

در ضمن ما حتی خونه خودمون باشیم بازم اونا از این کارا میکنن

کاربر قدیمی هستم💕
یسری رفتارا واقعا تو جمع جلو بزرگترا یا بچه ها جالب نیس.. خودشون باید شعورشون برسه دیگه. اخه کم سن ه ...

ممادربزرگم هزار میگه نکن عیبه خجالت بکشه

دیشب جلو شوهرش به مادربزرگم میشه خفه شو دخالت نکن!!

مادربزرگم زنگ میزنه میکه نمیتونم اینارو تنها بذارم تورو خدا بیایم اینجا اعصابم خورده

کاربر قدیمی هستم💕
2790
2778
2791
2779
2792