2777
2789
عنوان

متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7046 بازدید | 214 پست
بنظر من میتونی مستقیم هم به روش نیاری که فهمیدییه اشاره کنی بگی دخترم شنیده به کسی گفتی عزیزم...؟کی ...

نه اصلا پای دخترشو نباید وسط بکشه گناه داره طفل معصوم دیگه هر دفعه بهش الکی گیر میده سر هر چیز کوچیکی سرزنشش میکنه اعصاب بچه رو بهم میریزه .

اگه قراره بهش بگه که میدونه با کسی ارنباط تلفنی داره خب بهتره بگه تو گوشیت خودم چتاتو دیدم با فلانی. اگه قرار نیس به روش بیاره پس چ کاریه که حرف دخترشو بزنه؟

عزیزم چقدر درکت میکنم.منم خیلی زندگی سختی رو دارم میگذرونم.بچمم کوچیکه و شرایط طلاق ندارم ولی به جدایی فکرم میکنم.نمیدونم باید چیکار کنم.منم ۲بارمتوجه خیانت تلفنی همسرم شدم.الانم متوجه شدم معتادبه قرص متادون شده.حس میکنم دارم خفه میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مسئله هم هستطبق تجربه می گماگر به روش بیاری، شاید به ظاهر عذر خواهی کنه ولی به کار خودش با استادی ...

من دقیقاً از همین میسوزم که شوهرم خیلی آدم گرمیه ۱۰ ساله ما ازدواج کردیم اگه دروغ نگم هر شب یه شب در میون حتماً با هم رابطه داشتیم رابطه زناشوییمونم به شدت با کیفیت و فوق العاده است. از نظر گفتاریم تا وقتی که رو مخ آدم نره اعصاب آدمو به هم نریزه همیشه خوب بودم جز وقتایی که دعوامون شده و خب دعوامون شده دیگه میتونم هرچی گفت و بشنوم بعد بیام بشینم بگم عشقم به تو که چیزی بر نخورد مثل همه زن و شوهراییم ولی از نظر زناشویی خیلی بهتر از همهای م. ولی اینا همه بهانه است همسر من خیلی عصبیه یدونی برای چی دارم اینو میگم میگم یعنی اگه بنا بر خیانت باشه منم دلیل زیاد دارم برای اینکه این کارو بکنم ولی یه چیزی به اسم شرف یه چیزی به اسم تعهد یه چیزی به اسم حیا نمیذاره حتی بهش فکر کنم آدمی که شرف نداره تا هر دقیقه بهش بده ازم یه دلیلی پیدا میکنه که به خاطر اون بره

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

عزیزم از چی میترسی؟! غلط کرد هر کس گفت به روش نیار ... دنیای معصومانه دخترت رو شوهر عوضیت خراب کرده ...

تترسم از جدایی حتی بیشتر از اون ترسم از اینه که شوهرم بفهمه من فهمیدم همه مردم مثل هم نیستن عزیزم من گفتم شوهرم خیلی عصبیه میدونی چقدر عصبی قتی امروز حوصله نداشته باشه انقدر تو رو دستکاری روانی میکنه که تو یه جا بپاشی بگی چیه و اون چیه بشه بدترین فحش عالم. بهانه برای اینکه مثل سگ بگیره بزنتت بشه بهانه برای اینکه بگه لباستو بپوش همین الان از این خونه برو بیرون و تو چون جایی رو نداری چون کسی رو نداری چون بچه داری و چون هیچکس پشتت نیست داتو خفه میکنی. من الان تو هر تاپیک یگهای بودم و این مشکل استارتر بود ترین راهنماییها رو بهش میکردم که هنوز هیچ کدومتون نکردید ولی هر نسخهای مال هر زندگی نیست ن میترسم از اینکه شوهرم بفهمه و پرروتر از این بشه نمیتونم جدا شم

شمارشو بفرست به من تو شخصی ببینم اسمش چیه با اسم صداش کن

اسم میدونم چیه من الان فقط آدرسشو میخوام.. نمیدونی چطوری میتونم واتساپ شوهرم رو گوشی خودم فعال کنم

دخترت رو داره عذاب میده بعد میخوای سرت رو بندازی پایین زندگیتو کنی بوتیک بری تو کار کمکش کنی ترسو

نمیر رم برای اینکه کمکش کنم ارم میرم چون انقدر سر این پوتیک ریده شد تو اعصابمون و تو زندگیمون که آخر تصمیم گرفتم برم که فقط روان بچهها از هم نپاشه هر روز تو خونمون جنگ بود که همه پشت شوهراشونن ت هر مرد موفقی یه زنه تو منو تنها گذاشتی تو کنار من نیستی تو به کار من رسیدگی نمیکنی تو اگه بیای پیش من کار کنی میترکونیم ال میشیم بل میشیم تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوتش نکن من اصلاً دلم نمیخواد دو تا بچهمو تنها بذارم خونه صبح تا شبم شوهرمو نبینم و نفهمم چه غلطی میکنه لی بنبست زندگی من

نزار این رابطه پیش بره الان برای شوهرت سرگرمی هستش به هم علاقمند و وابسته بشن بیچاره میشی مردی که عا ...

پس کامل نخوندی تاپیکمو شکلات من با شوهرم سر همین بد دهنی عصبانیت کتک زدن اینکه از خونه میندازتم بیرون همه اینا هست من گفتم این بهترین اتفاق بود برای من که ازش استفاده کنم و ازش جدا شم به شرطی که یه پشتو انه داشته باشم ن جایی رو ندارم نمیخوام برگردم خونه پدری چون اونجا بدتر از اینجاست.. من ۳۴ سالمه تقریباً دیگه میدونم چی درسته چی غلط میدونم میدونم آدم در همچین شرایطی باید جدا بشه ولی حتماً نمیتونم که دارم به جدایی فکر نمیکنم من از شما میخوام اینو به من بگید که درستترین کار چیه که تهش این زن از زندگی من بره بیرون ولی آخرتش جدایی نباش

بنظر من میتونی مستقیم هم به روش نیاری که فهمیدییه اشاره کنی بگی دخترم شنیده به کسی گفتی عزیزم...؟کی ...

همراه من چه جوریه نا فقط تو واتساپ دارن با همدیگه چت میکنن منم اومدم واتساپشو رو گوشیم بریزم دیدم از حساب کاربری خودش تو گوشی خودش اومد بیرون یعنی انگار نمیشه یه واتساپ رو گوشی رو دو تا گوشی باشه

خوب این خیلی بده که فهمیده تو هیچوقت طلاق نمیگیری،به نظر من مردا همیشه باید یکم ترس از دست دادن داشت ...

من بهش احساس ضعفی ندادم که اون بفهمه من جدا نمیشم ا دعواهای خیلی شدیدی با هم داشتیم خیلی ازش کتک خوردم خیلی بهم بیاحترام کرده چند بار منو از خونه انداخته بیرون لی من میدونستم که اگه برگردم شهرمون باید جدا شم سر همونم هیچ وقت برنگشتم امیدوارم درکم کنی که چی دارم میگم سر همه اینا معتقده که ن هیچ وقت جدا نمیشم ازش

عزیزم چقدر درکت میکنم.منم خیلی زندگی سختی رو دارم میگذرونم.بچمم کوچیکه و شرایط طلاق ندارم ولی به جدا ...

زن بودم خیلی سخته هم باید واست به بچهات باشه که کاری نکنی که اون آسیب ببینه تصمیمی نگیری که برای آینده اون ضرر داشته باشه م باید حواست به شوهرت باشه که با همه بیاحترامیا همه انگشتهای همجنسات بچرخه سمت تو که تو زن نبودی شوهرتو نگهداری. حواست باید به خونواده پدری باشه که مشکلات زندگیتو آوار نکنی سر اونا که اونا خودشون به اندازه کافی بدبختی دارند

من بهش احساس ضعفی ندادم که اون بفهمه من جدا نمیشم ا دعواهای خیلی شدیدی با هم داشتیم خیلی ازش کتک خور ...

اره الان که داری توصیح میدی فهمیدم تو شرایطتت خاصه حق داری بترسی و با احتیاط رفتار کنی،شوهرت ادم جالبی نیست بهتره فعلا به روش نیاری تا بتونی یه تصمیم بهتر بگیری

سلام استارتر

امیدوارم هرچی سریعتر پای این زن گمراه از زندگیت بریده بشه. من نمیگم هرزه،میگم گمراه

با توجه به اینکه شوهرت کمی عصبی هست به نظرم اصلا مطرح نکنید بهتره چون ممکنه خدای نکرده کار به جای باریک بکشه

برادر یا یک آشنای خیلی نزدیک داری شاید بتونی آدرس خونه این زنه رو پیدا کنی آشنا تون بره در خونه تهدیدش کنه

سعی کن مدرک و چت ازش جمع کنی

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

کسی نمیدونه چه جوری میتونم واتساپ شوهرمو هک کنم ولی نفهمه

عزیزم اگر لپ تاپ داری با با کد Qr میتونی وارد بشی

فقط با واتساپ وب برو

نرم افزار واتساپ نصب نکن

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥