2777
2789
عنوان

متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7072 بازدید | 214 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عکس العمل تو بستگی به شناختت از شوهرت داره.شوهرت چقدر زندگیشو دوست داره؟چقدر ازت حساب میبره؟چقد ...

شوهرم زندگیشو دوست دارم همیشه هم متهم بوده به اینکه یه زنو اونجوری از دست دادی ن زندگی رم نمیتونی نگه داری خودشم همیشه میگه که درباره من بقیه اینجوری فکر میکنه ولی اشتباهاتم خیلی زیاد داره بچههامو دوست داره ی فکر میکنه بچهان هیچی حالیشون نیست فعلاً در حالی که اگه دختر بزرگن به من نگفته بود منم نفهمیده بودم همچین چیزی هست میترسه از اینکه این زندگی تموم بشه ولی ز اونورم مطمئنه که من هیچ وقت واسه طلاق اقدام نمیکنم چون همیشه میگه من و تو راه برگشتی نداریم

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

به روی شوهرت نیار ..به زنه هم زنگ بزن ولی با خط خودت نباشه تهدیدش کن و الکی بگو ادرست رو دارم بگو ای ...

آره فکر میکنم این کار بهتریه ولی راستش کسیو ندارم که بتونم بهش اعتماد کنم و حرف دلمو بهش بزنم گفتم توی شهر دیگم هرکی اینجا هست فامیلای همسرمه و طبیعتاً نمیخوام کسی بفهمه دوستی چیزی هم ندارم که ازش کمک بگیرم

به نظرم اولین کاری که میکنی این باشه که آدرس خانمه رو پیدا کنی تا بتونی به شوهرش دسترسی داشته باشی، ...

بله درسته به محض اینکه من واکنش نشون بدم یخواد هوچی بازی در بیاره و سر و صدا و داد و بیداد و طبق معمول همیشه دعوا بره یه سمتی که هر کی شنید بگه حق با پسر است. ولی من شماره خانم رو دارم ما آدرسشو ندارم نمیدونم چه جوری باید پیدا کنم چون الان دیگه همسرم چتهاشم پاک میکنم

نزار این رابطه پیش بره الان برای شوهرت سرگرمی هستش به هم علاقمند و وابسته بشن بیچاره میشی مردی که عاشق بشه زن و بچه نمیفهمه تازه کتک ها شروع میشه بیرون انداختنها

.. نزار به اون مرحله برسه

ببین استارتر اولش معمولا به صورت حرف زدنه رفته رفته علاقه و محبت بیشتر بشه این قضیه بدتر میشه باید ج ...

نه عزیزم من تو این زندگی خیلی سختی کشیدم یلیاشو نمیخوام حتی الان اینجام مطرح کنم. تازه خیلی تازه اشتم نفس میکشیدم ولی بازم یه چیز جدیدتر اومد جلو روم. شاید اگه شغل قابل اتکایی داشتم ا چیزی به نامم بود یا خونهای داشتم یا حتی ازدواج دومم نبود انقدر سختی کشیدم که ین مسئله بیشتر خوشحالم میکرد که چیزی پیدا میکردم که ازش جدا شم ولی من محکوم به سوختن و ساختنم کسی پشتم نیست هیچ کسیو ندارم هیچ جایی رم ندارم و رک بگم اصلاً نباید جدا بشم

به نظرم بخش بگو د. توانت نیست بری سر کارکه اون کار دوم رو ول کنه و فقط به مغازه بچسبهاین طوری چون می ...

من ازش نخواستم که شرایط مالی بهتری برامون فراهم کنه دوستش بهش پیشنهاد کار داد نم از خدا خواسته همیشه خدا دوست داره لقمههای گندهتر از دهنش برداره گفت میرم سری تو سرا در میارم ال میکنم بل میکنم همین بوتیکی هم که دارم میرم خدا شاهده که با بدبختی داره منو میفرسته چون من اصلاً راضی نبودم برم واقعاً بچههام دارن اذیت میشن ولی نمیفهمه میگم مشکلات خیلی زیاد داشتم باهاش

اینقدر سطح خودت رو پایین نیار عزیزمن اعتمادبه نفس داشته باش خوب تجربه ازدواج ناموفق داشتی که داشتی ه ...

مرسی از راهنماییت

نه عزیزم من تو این زندگی خیلی سختی کشیدم یلیاشو نمیخوام حتی الان اینجام مطرح کنم. تازه خیلی تازه اشت ...

بمیرم برا مظلومیتت

ببین شوهرت درست شد شد

ولی اگه دیدی نشد اگه دیدی همچنان به کاراش ادامه میده فقط باهاش نزدیکی نداشته باش

چون تو رو هم به گند میکشه

عزیزم با توجه ب خلقیات شوهرت وشرایط خودت فکراتو بکن وبهترین تصمیم رو بگیر. اگر ب تنهایی نمیتونی یه وقت مشاوره بگیر اونم مشاور آقا و برو باهاش مشورت کن.

ولی خواهش می کنم اگه مجبور شدی به روی شوهرت بیاری لطفا حرفی از دخترت نزن.نذار رابطه همسرت با دخترت خراب بشه اگه بفهمه دخترت متوجه شده و لو داده کینشو تاآخر عمر برمیداره و با رفتاراش اذیتش میکنه وهم اینکه بفهمه دخترت اطلاع داره قبح مسئله براش ریخته میشه ومنبعد هر حرفی جلوش میزنه و دختر معصوم از لحاظ روحی دچار چالش میشه.وشما لطمه بعدی رو به خاطر دخترتون خواهید خورد .

مرسی از راهنماییت

بنظر من میتونی مستقیم هم به روش نیاری که فهمیدی

یه اشاره کنی بگی دخترم شنیده به کسی گفتی عزیزم...؟

کی بوده؟

بعد یه چند تا تهدید حسابی بکنی بگی وای به حالت اگه بفهمم خطا رفتی...

منظورم اینه یه جورایی بفهمونی فقط شک کردی و مطمئن نیستی و چندتا تهدید درست حسابی که خودشو جمع کنه

بعد از همراه من گوشیش رو چک کن ببین هنوز در تماسه یا نه

اگه نشد زنگ بزن به خانمه

اگه بازم نشد به روی شوهرت بیار

متاسفانه چیزی نیست که آدم بتونه به روی خودش نیاره

وصله نمی‌شود دگر،این دو هزارو یک ترک... هی همه شب،بند مزن چینی دلشکسته را...

چقدر عالی ک واقعیت رو قبول داری . و این نشون دهنده ی اینه یه زن عاقل و بالغ هستی .. ببین دوتا راه دا ...

ووضع مالی مالی آنچنان خوب نداره هرچی هم در میاره میده به خودم چون خرج خونه به همه کارا با خودمه اون صبح تا شب نیست ی اونقدری هم نیست که من بتونم کنارش برای خودم پسانداز کنم و نمیدونم به خودم برسم و اینا

شوهرم زندگیشو دوست دارم همیشه هم متهم بوده به اینکه یه زنو اونجوری از دست دادی ن زندگی رم نمیتونی نگ ...

خوب این خیلی بده که فهمیده تو هیچوقت طلاق نمیگیری،به نظر من مردا همیشه باید یکم ترس از دست دادن داشته باشن ،منم هیچوقت طلاق نمیگیرم و واقعا پشتوانه ندارم ولی جوری وانمود کردم که اگه لازم باشه جدا میشم.اونم با وجود همه ی زرنگیش باورش شده.اخه سالای اول زندگیم من خیلی ضعیف بودم اونم گاهی خوب میتازوند البته خیانت نمیکرد ولی بخاطر خانوادش ادیتم میکرد از یه جایی به بعد قوی شدم و چند برابر خودمو قوی نشون دادم بهشم گفتم دست از پا خطا کنی طلاق میگیرم در صورتی که واقعا نمیگیرم

2790
2778
2791
2779
2792