2777
2789
عنوان

متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7071 بازدید | 214 پست
نرو سرکار خب ب همچین مردی کمکم میکنی اگ زندگیتو دوسداری نرو اگم واقعا دلزده شدی برو سرکارت و تونستی ...

بحث دل زده شدن نیست من زندگیمو دوست دارم نمیخوام از هم بپاشه ولی میدونم درستترین کار چیه

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

این جور زن و مردها پس کی ریشه کن میشن

تا تا وقتی که زنای شیطان صفتی هستند که هم به شوهراشون خیانت میکنند هم به زنای دیگه و مردای بیشرفی که زنای هرزه رو به زنای پاک خودشون ترجیح میدن اوضاع همینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید میگفتی بیشتر احتیاط میکنه اینجوری . حالام اشکال نداره شماره که داری از زنه .سعی کن بفهمی زنه ک ...

شم مارشو دارم ولی اینستاشو ندارم آدرسشم ندارم فقط اسمشو دارم میدونم چه جوری باید پیدا کنم این اطلاعاتو گفتن نمم به خاطر این بود که فکر میکرد دخترم هیچی حالیش نیست و وقتی میومد خونه تلفنی حرف میزد خواستم فقط ببینه که دخترم متوجه شده و دیگه تو خونه فعلاً حرف نزنه تا اقلاً مشکلاتم بیشتر نشه...

اسی میدونم درد خیانت خیلی سخته درکت میکنم اینجا بیشتر سر در گم میشی چون هرکی یه چیزی میگه بهتره با ی ...

چند روز خیلی دارم باهاش صحبت میکنم نمیگم فهمیدم فقط میگم شک افتاده به جونم لان دیگه تو خونه اصلاً صحبت نمیکنه آنلاین نمیشه مطمئن شده که من از حرفای دخترم یه کوچولو شک کردم فقط .اونم داره هی یه جوری رفتار میکنه مثلاً من مشتری خانم زیاد دارم و دخترم اشتباه متوجه شده منم ترجیح میدم فکر کنه اشتباه میکنم تا اینکه ببینه میدونم و کنار اومدم باهاش. خودمم میترسم که رابطشون عمیقتر بشه ولی واقعاً نمیدونم باید چیکار کنم