سلام نمیدونم اومدم درد و دل کنم یا ازتون راهکار بگیرم. هرچی که هست دارم میترکم فقط میخوام با یکی حرف بزنم. ۱۰ ساله که ازدواج کردیم دو تا بچه داریم ن توی شهر دیگه زندگی میکنم دور از خانوادم هم خودم هم همسرم ازدواج دوممون بود. همسرم عصبی طوره ا هیچکس نمیتونه ۱۰ کلمه بیشتر صحبت کنه حتماً دعواشون میشه تو همه بحثها حتماً صداش بالا میره و طرف مقابل ساکت میشه. چند روز پیش دختر بزرگم از سر کار که اومدم بهم گفت مامان یه اتفاق بدی افتاده ابا داشت با یه خانمی تلفنی حرف میزد هی به اون خانم میگفت عزیزم ی اون خانم بهش میگفت عشقم دخترم گریه میکرد و میگفت مامان بابا میخواد تو رو طلاق بده؟نمیدونستم چیکار کنم سعی کردم آرومش کنم و بگم اشتباه متوجه شدی. بعد گفت نه مامان با هم قرار گذاشتن بابا به خانمه گفت که بگو کی میای بیام ببینمت. بعد رفت بیرون ن شنیدم که داشتن پشت پنجره با هم صحبت میکردند. بهش گفتم شاید داری اشتباه میکنی ولی بازم اگه چیزی دیدی حتماً حواستو جمع کن بهم بگو. شوهرم یک ماهه که کارشو عوض کرده و ساعت کاریش یه جوریه که ۶ بعد از ظهر میاد خونه منم ۶ بعد از ظهر میرم سر کار تا ۹ شب. تقریباً همدیگرو نمیبینیم صبح قبل سر کار رفتنش شب موقع شام میبینم میبینیم همدیگرو. ولی وقتایی که میاد خونه یا روزای تعطیل که خونه هستیم هیچ پیام و تماسی من نمیبینم
من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️
استارتر با توجه به شرایطتت کاش سرکار نمیرفتی و بیشتر پیش شوهرت بودی،البته کار خیلی خوبه خودمم شاغلم ...
آآخه سر کار رفتنمم به خاطر خودشه یعنی میخواد که من برم سر کار الان چند ساله که من دارم میرم قبلاً با خودش بودیم الان یه ماهی هست که کارشو عوض کرده یه شغل دومی پیدا کرده و الان که خودش نیست انگار که اونجا رو سپرده به من و بازم این اصلاً مهم نیست گه قضیه این بود میگفت م کلا مغازه رو جمع کن حث اینه که به شدت آدمیه که از همه چی به نفع خودش استفاده میکنه الان من این حرفو بزنم میگه که دیدی پشتم نبودی دیدی نتونستی دیدی تا من رفتم تو هم کم آوردی
سلام استارتر امیدوارم هرچی سریعتر پای این زن گمراه از زندگیت بریده بشه. من نمیگم هرزه،میگم گمراه با ...
خانواده خودم که شهرستانم اینجا فقط همسرم انوادهاش هستند کسیو ندارم تصمیمم همین شد که شب به زنه زنگ بزنم و بگم اگه رابطشو تموم نکنه همه چیو به شوهرش میگم
خودت نوشتی شوهرت میترسه زندگیش به هم بخوره و دیگران سرزنشش کنن پس نقطه ضعف دستش نده ... فقط من متوجه نمیشم شما کتک میخوری فحش و تحقیر و عصبانیت و بیرون انداختن از خونه دارید بعد چطوری هر شب رابطه زناشویی عالی و فوق العاده دارید؟ یعنی منظورم خودت هست چطور به این درجه رسیدی که به کسی که یک آزارگر واقعی هست لذت فوق العاده بدی؟!!! لطفا اینقدر ضعیف نباش یکبار محکم جلوش وایسا بچه ها رو بنداز سرش برو پیش خانواده ت ... ببین به چه غلط کردنی میفته نیفتاد هم راحت میشی از اینهمه استرس و چکنم چکنم ... اسارت و بردگی هم شرف داره به این جور زندگی های پر از ترس و تحقیر
بله درسته به محض اینکه من واکنش نشون بدم یخواد هوچی بازی در بیاره و سر و صدا و داد و بیداد و طبق معم ...
بهش زنگ بزن بگو میخوام یک سری چیزا راجع به شوهرت بهت بگم و مدرک هم دارم بیا فلان جا تا بهت نشون بدم . بعد سر ساعت مشخص شده برو به همون آدرس اما خودتو نشون نده ، طرف که اومد وقتی خواست برگرده تعقیبش کن خونشون یاد بگیر
خودت نوشتی شوهرت میترسه زندگیش به هم بخوره و دیگران سرزنشش کنن پس نقطه ضعف دستش نده ... فقط من متوجه ...
خوب میدونی همسرم خیلی از نظر زناشویی گرمه دیگه بالاخره بعد ۱۰ سال زندگی میدونم چیا میخواد و چه جوری میخواد خودمم وقتایی که با هم قهریم خب زیاد نه ولی وقتایی که خوبه واقعاً خوبه خودمم لذت میبرم واقعاً. قسمت دوم سوالتم خیلی وقتا تو دعواهامون به اون نتیجه میرسم که این کارو بکنم نه به گوه خوردم بندازمش ولی مسئله من اینه که خانواده قوی ندارم که پشتم باشن به محض اینکه بفهمن بین من و شوهرم اختلاف هست اول از همه اونا خودشونو میبازن میزنن میزنن تو سر خودشون آبرومون رفت مردم چی میگن وای خدا این چه مصیبتی بود مخصوصاً که شوهر سابقمم پسر خالم بود خیلی میترسن از اینکه تو فامیل بد بشه براشون و این بزرگترین نقطه ضعف خانواده من ه که منو به یه آدم ترسو تبدیل کرده همیشه قتی به این فکر میکنم که چمدونمو جمع کنم برم واکنش خانوادهام حرفاشون ترساشون میاد تو ذهنم و ه جون بچههام قسم تهش به این نتیجه میرسم سختی اینجا خیلی راحتتر از راحتی اونجاست برام
نه چون رو آندروید نمیشه عزیزم دوتا واتساپ سعی کن خودت نبازی 🩷🩵همه چیز درست میشه راستی کاش میشد جلو ...
دلم میخواد شوهرم که اومد بهش بگم بعد این با هرکی خواستی حرف بزنی تو خونه صحبت نکن بچه اذیت میشه لی از یه طرفم میترسم ببینی که من فهمیدمو مشکلی ندارم. به دخترم گفتم که اگه یه بار دیگه دیدی بابا داره حرف میزنه بهش بگو بابا داری با مامان صحبت میکنی بده منم باهاش حرف بزنم گفتم شاید اینجوری بفهمه که دخترم متوجه میشه و دیگه تو خونه صحبت نکنه توان جنگیدن ندارم
بهش زنگ بزن بگو میخوام یک سری چیزا راجع به شوهرت بهت بگم و مدرک هم دارم بیا فلان جا تا بهت نشون بدم ...
از کجا معلوم که اون به من اعتماد کنه و بیاد... من نمیتونم تاپیکو خوندی یا نه ولی تصمیمم بر این شده که شب به زن زنگ بزنم و تهدیدش کنم که اگه یه بار دیگه به شوهرم پیام بده همه چیزو به همسرش بگم
مثلا چه کاریترسوندن اون خانم؟؟واقعیت رو بگم باید با شوهرت صحبت کنی تا این رابطه تموم بشهوگرنه تازمان ...
همه ترسم اینه که باهاش صحبت کنم و طبق شناختی که ازش دارم متهم شناخته بشم تنها نتیجهای که ازش گرفته میشه اینه که خب دیگه زنمم فهمید من فکر میکردم بفهمه چیکار میکنه هیچ کاری هم نکرد نشست بالا سر زندگیش بچههامم داره بزرگ میکنه به کسی هم چیزی نگفت و این بزرگترین شکست میشه برای من
همه ترسم اینه که باهاش صحبت کنم و طبق شناختی که ازش دارم متهم شناخته بشم تنها نتیجهای که ازش گرفته ...
حتی اگر بمونی سر زندگیت زندگی رو بهش زهرمار کن ... مگه نمیگی گرمه همین رابطه رو قطع کنی بی محلی کنی سکوت کنی بی اعتنایی داغون میشه ... حتما که نبایدد بری یا بمونی جنگ کنی ... اگه بمونی و مهربون باشی و رابطه داشته باشی بد هستش ... تو بگو فهمیدی ولی بعدش از همه چی محرومش کن اینطوری اون داغون میشه و التماست میکنه
حتی اگر بمونی سر زندگیت زندگی رو بهش زهرمار کن ... مگه نمیگی گرمه همین رابطه رو قطع کنی بی محلی کنی ...
مطمئ اون موقع آدم میشه من که شک دارم الان که همه چی براش فراهم کردم و همه چی عالی بوده میگه تو همچین مواقعی دو طرف مقصرن قتی هم این کارو کرده یعنی اگه ازش بپرسمم میخواد بگه کمبودی داشتم دو طرف مقصرم وای به حال وقتی که کمم بزارم