2777
2789
عنوان

متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7071 بازدید | 214 پست
اول یکم سعی کن با محبت و تفریحات دوتایی و شیطونی های اول ازدواج حتی شده یه مناسبت الکی پیداکن یک شب ...

ععزیزم من ۱۰ سال ازدواج کردم دوتا هم بچه دارم بعد شما میگی یه کاری نکن رابطهتون عمیقتر بشه

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

برداشتم ولی نمیدونم کار درست چیه باید بهش زنگ بزنم باید با شوهرم صحبت کنم اید بیخیال بشم اصلاً نمیدو ...

منم متوجه شدم یه پسر به همسرم پیام داده و پیشنهاد رابطه یهویی شک کردم یکم دقت کردم فهمیدم یک هفته س پیام میده همش کلیپ کوتاه زشت که شوهرمو تحریک کنه اینستاشو نصب کردم مدام حواسم بود اخرش بیصدا دیشب انفالوش کردم هیچی به همسرم نگفتم به دو دلیل یکیش اینکه چیزی به پسره نگفت که به معنی رضایت به س کس باشه اما مطمعنم بدشم نیومده بود دوم اینکه برای بار بعدی حواسشو جمع میکنه ک من نفهمم هرچند طاقت نیاوردم یه تیکه هایی انداختم بهش

من اینجور مواقع ترجیح میدم رقیب حذف بشه همون اول کار تر بزنی به رابطشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به روش نیاورد و رابطه شون جلوتر رفت چی خصوصا که الان قرار گذاشتن حضوری همو ببینن

اره دقیقا .من نظرم اینه این رابطه ها رو در نطفه باید خفه کرد وگرنه ممکنه وابسته بشن بهم و حتی خیلیا متاهل بودن ولی هر دو طرف جدا شدن که با هم ازدواج کنن چون علاقه بینشون بوجود اومده ولی وقتی اولشه میشه راحت از هم جداشون کرد

دقیقاً به نظر شما من چیکار کنم

چقدر عالی ک واقعیت رو قبول داری . و این نشون دهنده ی اینه یه زن عاقل و بالغ هستی .. ببین دوتا راه داره . یکی اینکه بروش بیاری و دعوا و دادوبیداد . و راه طلاق . ک خب باخودته اگه دوسداری پیش برو . چون با وجود اعصاب اون فک نمیکنم بعدش زندگی روال طلیعی داشته باشه . اگه نمیخوای طلاق بگیری بروی خودت نیار ! بذار ترس داشته باشه ک تو بفهمی ! ازون طرف .. به هرررر دلیلی ازش پول بگیر . کارتشو بگیر برا خرج خونه . بجز خرید مقداری هم نقدی بردار و برا خودت پس انداز کن . به هر طریقی پس انداز کن . پول داشته باشه دستت پیشه . اگرم بحث شد دعوا شد و خواستی اذیتش کنی .. بشین تو خونت بیرون نری . ازون طرف .. درخواست نفقه خودت و بچه هارو بده ببین چجوری مث چی به دستو پات بیفته پشیمون بشه . چون یک ماه پرداخت نکنه . حکم زندان براش میاد . این عاقلانه و منطقیش

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
پشمام زنه متاهله چقدر اینا خرن خاک تو سرشونببین ایشالا که فقط در حد تصویری باشه ولی به نظر من فعلا ب ...

فعلاً که میدونم رابطه اونجوری با هم ندارن یترسم که این اتفاق بیفته ولی الان میدونم که نیست آخه من الان برم واقعاً چیکار کنم برم به وکیل چی بگم مگه من الان قصدم جداییه؟همه ترسم از اینه که پشتوانه مالی ندارم وگرنه خدا خودش شاهده ه جون بچههام انقدر تو این زندگی عذاب کشیدم که اگه فقط یه سقف بالا سرم بود بچمو برمیداشتم مهریمو میگرفتم و میرفتم. ولی چیکار کنم که گیرم

خوب ببین اعصاب خودت خورد نکنبا زن متاهل شاید فقط حرف زدهبدون ارزش نداره اعصابت خورد کنی

نباید بزنن مگه ما اجازه داریم با مرد دیگه فقط حرررف بزنیم؟من چی بگم که رقیبم یه پسره!لاشی افتاده رو زندگیم چند روزه همه حواسم پی این دوتاس

الان من به روی همسرم بیارم نم یدونم چه اتفاقی میافته. میترسم فقط ببینه که این موضوع رو فهمید و حالا ...

عزیزم . ذات هیشکی تغییر نمیکنه . پنهون کار تر میشن فقط ..

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
مدرک جمع کن برا طلاق

چه مدرکی. چند روز دیگه میخوام برم مسافرت فکر احمقانهای به سرم زده برم دوربین تو خونه نصب کنم لی میدونم که رابطشون هنوز در این حد نیست اما به خودم که نمیتونم دروغ بگم فکر و خیال مثل خوره داره مغزمو میخوره

یه مسئله هم هست

طبق تجربه می گم

اگر به روش بیاری، شاید به ظاهر عذر خواهی کنه ولی به کار خودش با استادی تمام ادامه بده

یعنی بعد هر چت، چت ها رو پاک کنه

یا شماره طرف رو حفظ کنه و هر دفعه بعد پیام و تماس پاک کنه

می خوام بگم، مردی بخواد خیانت کنه، بلده قایمکی خیانت کنه

من اصلا حق نمیدم اگر برای مردم کم گذاشتیم، اجازه داشته باشه که خیانت کنه ولی می گم تو خودمونم بگردیم ببینیم کجا کم گذاشتیم مثلا بعضی ها به همسرشون عشقم و جانم نمی گن بعد همسرشون که از کسی دیگه بشنوه ، چون این کمبود رو داره ممکنه خودش رو وا بده.

ببین اگر دلیلش اینه که مثلا این قدر سرگرم کاری که خسته میشی و به خاطر کارت ، همسرت رو کم می بینی و خسته ای و حال محبت کردن نداری، بزارش کنار

سعی کن عما جوره سیرابش کنی چون وقتی فردی سیراب باشه، دیگه تشنه نیست که آب دیگه ای نمی خوره.

تو نی نی سایت یه خانمی یه نصیحتی من رو کرد که عالی بود

حالا سر چی بماند

ولی به من گفت، با همسرت هر شب هم خوابی کن که اگر آبی نداره باشه، دیگه سراغ زن دیگه ای نمیره چون میلی نداره.

حالا شما هم از هم خوابی و محبت کلامی و غذای خوشمزه و هر چی فک می کنی مردت لازم داره و کم داره، سیرابش کن و خیالت راحت باشه

عزیزم از چی میترسی؟! غلط کرد هر کس گفت به روش نیار ... دنیای معصومانه دخترت رو شوهر عوضیت خراب کرده بعد تو نگران باز شدن روتون به هم هستید؟ شوهرت اینقدر وقیح و تابلو هست که بچه کوچک متوجه شده و استرس گرفته دنیاشو نابود کرده مگه این دختر دیگه درست میشه ... اول زنگ بزن آبروی هرزه رو ببر ... حساب شوهرت رو هم برس دیگه بوتیک هم نرو ... این همه چیز فهمیدی بعد محافظه کاری میکنی .. ترس برادر مرگه شوهرت رو بیچاره کن ...

یکاری کن سعی کن بفهمی طرف مقابلت کیه وباهاش تماس بگیری وتهدیدشم کنی اما هیچوقت به رو شوهرت نیار اونم ...

شمارشو دارم قصدم اینه که ر شب بهش زنگ بزنم قبل اینکه همسرم بیاد خونه و بهش بگم که میدونم چه غلطی داری میکنی و اگه تمومش نکنی یکی از همین شبا به شوهرت زنگ میزنم و همه اینایی که ازت دارمو برا خودش میفرستم لی نمیدونم

یه پسر با شوهرت؟مگه همجنس بازه؟این دیگه خیلی بده خداییش .

حدود ده ساله زنشم هیچی ازش ندیدم این پسره لاشی خودش اومده کلیپ میفرسته استوریاش زشت قشنگ داش تحریکش میکرد بره پیشش کلا از اون جن...هاس چیزی پیامی از شوهرم ندیدم قبل اینکه بیخ پیدا کنه پسره رو انفالو و محدود کردم امروز باید مواظب باشم اگر دوباره فالو شد یعنی پاشیدن زندگیمون!

شمارشو دارم قصدم اینه که ر شب بهش زنگ بزنم قبل اینکه همسرم بیاد خونه و بهش بگم که میدونم چه غلطی دار ...

شمارشو بفرست به من تو شخصی ببینم اسمش چیه با اسم صداش کن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
آقا این قدر به دهنتون راحت نیاد طلاقطلاق خیلی سختهمخصوصا ایشون ازدواج دومش هست

خیلی سخته مخصوصاً که الان پای دوتا بچه در میونه ی همه اینا به کنار من حتی نمیدونم درستترین کار کدومه درستش اینه که با شوهرم حرف بزنم به روی زنه بیارم موضوع رو گنده کنم و به تبع اون همه بفهمن ه اصلاً نمیخوام این اتفاق بیفته یا بیخیال بشم سلامو بندازم پایین زندگیمو بکنم همچنان یه همسر عاشق واسه شوهرم باشم و خودمو از بین ببرم