2777
2789
عنوان

متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7072 بازدید | 214 پست
خوب این خییلی خوبه سعی کن یه مسافرت بچینی لچه هات چند سالشونه میتونید دوتایی برید؟ اول این راههارو ...

آره ولی به شرطی که اونم تموم بشه ک طرفه نمیشه عزیزم. متاسفانه یه مسافرتی هم از چند ماه پیش تدارک دیدیم من و بچهها قرار بوده بریم از طرف یکی از کلاسهای دخترم پولشم واریز کردم دخترامم خیلی هیجان دارن به خاطرش یه هفته دیگه هم باید برم الان استرسم دارم که اگه خدایی نکرده برم و اتفاقی بیفته چی ولی خب واقعاً نمیتونمم به دخترام بگم که نه نمیریم

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متوجه حرف تو هستم میگم قصد خودمم همین بوده ولی واقعاً راحت نیست مه بار زندگی الان رو دوش منه رسید ...

به نظرم بخش بگو د. توانت نیست بری سر کار

که اون کار دوم رو ول کنه و فقط به مغازه بچسبه

این طوری چون میگی مغازه های اطراف آشنان، دیگه نمی تونه زن رو بیاره اونجا

حالا از لحاظ مالی تحت فشار باشی بهتر از این شرایط هست

گلم با توجه به این که شرایط زندگیتو خودت بهتر از همه میدونی همونجور موضوع رو با همسرت مطرح کن البته ...

اصلاً بحث اینه که مطمئن نیستم اینکه به همسرم بگم کار درستی هست یا نه

عزیزم تو خیلی قوی هستی که به روش نیاوردی ..اگه میخوای زندگی کنی به روش نیار اصلا ..فقط پررو میشه ..ف ...

من دقیقاً دارم همین کارو میکنم از گاهی یه تیکهای از یکی دیگه میندازم و در جوابم داره میگه که تو همچین چیزایی دو نفر مقصرن حتماً طرف یه کمبودی داشته که رفته سراغ همچین کاری توجیههای مسخره دیگه

من متوجه حرف تو هستم میگم قصد خودمم همین بوده ولی واقعاً راحت نیست مه بار زندگی الان رو دوش منه رسید ...

واقعا ادم نمیتونه به روی خودش نیاره،خیلی سخته برای من که غیر ممکنه.من پارسال با شوهرم رابطمون خیلی سرد شده بود یه مدت طولانی خودمم اصلا سعی نکردم درستشم کنم چون هر دومون لجبازیم بعد یه روز اتفاقی رفتم تو گوشیش یه چت دیدم باورم نمیشد ،ما ۱۸ ساله ازدواج کردیم کلا اهل این چیزا نبوده،معلوم بود هنوز چند روزه همو میشناسن صمیمی نبودن ولی من اتیش گرفتم یادمه شوهرم حموم بود رفتم تو حموم فقط میزدمش ینی صبر نکردم بیاد بیرون ،بخدا تا چند روز فقط میزدمش هی یادم میومد هی میزدمش.هزار بار گفت گوه خوردم غلط کردم .همونجام اون کثافتو ول کرد گرچه من هنوزم یادم نرفته و هرزگاهی بهش میگم

چون مرده میفهمه زنش خیانت کنه ینی خرابه . زنه رو ول نمیکنه یا بیشتر مهربونی کنه ! بره بچسبه به مردی ...

الان من به روی همسرم بیارم نم یدونم چه اتفاقی میافته. میترسم فقط ببینه که این موضوع رو فهمید و حالا یا به خاطر بچههاش یا به خاطر اینکه راه برگشتی نداشت یا هر چیز دیگهای بیخیال شد پس من واسه خودم خیلی سخت گرفته بودم چیز سختی هم نبود

چون مرده میفهمه زنش خیانت کنه ینی خرابه . زنه رو ول نمیکنه یا بیشتر مهربونی کنه ! بره بچسبه به مردی ...

الان من به روی همسرم بیارم نم یدونم چه اتفاقی میافته. میترسم فقط ببینه که این موضوع رو فهمید و حالا یا به خاطر بچههاش یا به خاطر اینکه راه برگشتی نداشت یا هر چیز دیگهای بیخیال شد پس من واسه خودم خیلی سخت گرفته بودم چیز سختی هم نبود

اگه به روش نیاورد و رابطه شون جلوتر رفت چی خصوصا که الان قرار گذاشتن حضوری همو ببینن

حضوری همدیگرو دیدن ی دخترم میگفت که من از پشت پنجره شنیدم که داره با اون خانم صحبت میکنه الان بهش آدرس سر کارشو داده و گفته که میتونی بیای اونجام همدیگرو ببینیم

برداشتم ولی نمیدونم کار درست چیه باید بهش زنگ بزنم باید با شوهرم صحبت کنم اید بیخیال بشم اصلاً نمیدو ...

اینقدر سطح خودت رو پایین نیار عزیزمن اعتمادبه نفس داشته باش خوب تجربه ازدواج ناموفق داشتی که داشتی همسرت هم داشته این هم مطمئن باش وقتی یه خانم مادرشده وبچه داره طلاق براش خییییلی سخته و ده برابر صد برابر توانش رو میزاره زندگیشو حفظ کنه منظورم اینه زیاد ربطی به ازدواج دوم نداره به خاطر بچه طلاق خیلی سخته برای همه خانم ها پس تمرکزتان رو برار روی حفظ زندگیت به خاطر هم خودت هم بچه ها ودلسوزانه سعی کن نزاری همسرت غرق بشه ببخشید اگر تند صحبت کردم ان شاءالله موفق باشی

من باشم به روش میارم یه بار یه خانم متاهلی گیر داده بود به همسرم هر روز پیام میداد منم اتفاقی پیامش رو دیدم به همسرم گفتم تو یه هرزه ای که با یه زن متاهل هر روز داری چت می کنی گفت من کاری نکردم فقط در حد درد و دله گفتم پس اگه در این حد رابطه ایرادی نداره منم برم با شوهرای مردم درد و دل کنم ایرادی نداره خیلی عصبانی شد حتی خواست دست روم بلند کنه اما بعدش به خودش اومد و تمومش کرد

اصلاً بحث اینه که مطمئن نیستم اینکه به همسرم بگم کار درستی هست یا نه

جواب این سوالو فقط خودت میدونی چون تو میشناسی شوهرتو.مثلا شوهر من خیییلی به ابروش حساسه به بچههاش حساسه ،به هیچ عنوان نمیخاد من طلاق بگیرم واسه همین من به روش اوردم و نتیجه ی مثبتی گرفتم.هنوزم بعد یک سال خجالت زدس ولی یه مردی ممکنه بیاد بگه اصلا خوب کاری کردم تازه پرروترم بشه ..

عزیزم بهت گفتمزندگی عادی بکن و بدون این زندگی مال تو هستزندگی عادی کردن باعث میشه زندگیت تداوم داشته ...

چقدر سخته ه ما زنها انقدر ضعیفیم چرا من الان باید نتونم خونه رو بذارم رو سرم بنشونمش سر جاش