2777
2789
عنوان

متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7072 بازدید | 214 پست
مرد عصبی زن سوم نمیگیرهچون این جور آدم ها زورشون میاد تقسیم محبت کننداگه یک هزارم درصد هم درست باشه ...

عزیزم قرار نیست بگیرتش یه لذت زودگذره چون زنه هم متاهله و بچه داره ی من نمیتونم اینو قبول کنم که من دارم زنانگی میکنم ولی همسرم داره یه جای دیگه همزمان با من ابراز عشق میکنه

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

میدونم واسه تایم خوشگذرونی و وقتش بگذره داره باهاش صحبت میکنه مخصوصاً که طرفم متاهله ولی صحبت یه زند ...

گلم با توجه به این که شرایط زندگیتو خودت بهتر از همه میدونی همونجور موضوع رو با همسرت مطرح کن البته اول مدرک جمع کن چون در غیر این صورت یه جوری حاشا میکنه که خودتم باور نمیکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نر های عوضی وقدر نشناس رونمیشه نادیده گرفت ولی الهی امین

الان بگید من چیکار کنم نمیخوام کار اشتباهی بکنم که فقط پرروترش کنم و ببینه که فهمید و هیچ کاری نکرد

عزیزم تو خیلی قوی هستی که به روش نیاوردی ..اگه میخوای زندگی کنی به روش نیار اصلا ..فقط پررو میشه ..فقط گاهی غیرمستقیم اشاره کن ..مثلا مثال بزن بگو یه خانمه فهمید شوهرش با یه نفر در ارتباطه کارشون داره به طلاق میکشه ..

بزار بره تو فکر هی بگه این فهمیده یا نه ..

عذاب سختی میکشه اینطور ..

از اونورم هی احترام بزار و هی توجه بکن بهش .

خجالت زده میشه از این کارش ..

به نظر منم کارت رو ول کن بزار کارگر بگیره واسه مغازه

مرد که گناهی نداره جنسش فقط نره نراهم فکر میکنن به همه ماده های عالم محرمن من درعجبم چرا ماده ها به ...

یا خدا !!! درین حد کوته فکر و بی منطق !!! مرد گناهی نداره ؟!! خدا شفات بده ! کلا همیشه نظرات سطحی و احم...نس! با تو یکی نمیشه حرفی زد . ولی ... به همون مرد بیگناه خیانت کن ببین چجوری میزندت تا دم مرگ . بعدشم بدون مهریه هری ! یکم غیرت یاد بگیر بخدا بد نیس . باعث میشه زیر بار زور و ظلم نری !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
تا توی مراحل اولیه است یه حرکتی بزن شماره زنه رو بردار تهدیدش کن ولی قبلش شماره وآدرس شوهرش رو بفهم ...

شمارشو دارم اول قصدم این بود که ساعت ۹ شب که همسرم نیست و احتمال زیاد همسر اون خانم خونه است هش زنگ بزنم و بگم که غلطی که داری میکنی و همین جا تموم کن تا سری بعدی همین موقع به شوهرت زنگ نزدم ولی دونم درسته یا نه نمیدونم چه اتفاقی میافته

مرد که گناهی نداره جنسش فقط نره نراهم فکر میکنن به همه ماده های عالم محرمن من درعجبم چرا ماده ها به ...

خیانت اصلی رو مرد میکنه

اون ب قول خودت ماده که متعهد به کسی نیست کارش خراب کردن زندگیه

مرد باید به احترام زن و بچش حرکت اشتباهی نزنه

البته خدا این مورد و دور کنه از همه زندگیا وحشتناکخ

یا خدا !!! درین حد کوته فکر و بی منطق !!! مرد گناهی نداره ؟!! خدا شفات بده ! کلا همیشه نظرات سطحی و ...

عزیزم این متلک بود بقیه پستامو بخونی متوجه منظورم میشی وگرنه از مرد هرزه نجس تر کیه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
به نظرم اگر می خوای زندگیت رو ادامه بدی، به رو نیار.یه داستانی بود که از رو واقعیت نوشته بودن و جالب ...

من تصمیمم همچین چیزی بود که این چند روز به روی خودم نیاوردم و سعی کردم رابطمو گرمتر از قبل بکنم ولی یه سری حرفا به زبون ساده است توی فکر آدم ساده است خیلی سخته که تو بدونی به همسرت پیام میدی ایک میکنه و میاد خونه میگه محل کارم آنتن ندارم بد وصل میشه د تو گوشیو چک میکنی میبینی از صبح ۴ ۵ تایم مختلف با طرف چت کرده

خیانت اصلی رو مرد میکنه اون ب قول خودت ماده که متعهد به کسی نیست کارش خراب کردن زندگیهمرد باید به اح ...

بله کاملا موافقم بخاطر همین گفتم گناهی نداره ونرخطابش کردم وعنک حیوون گذاشتم روش

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
با خانومه صحبت کن .یعنی چی چرا مردای کثافت خیانت میکنن زنشون مظلوم میشه ولی برعکس بوددزنه رو اعدام م ...

چون مرده میفهمه زنش خیانت کنه ینی خرابه . زنه رو ول نمیکنه یا بیشتر مهربونی کنه ! بره بچسبه به مردی ک باهاش بوده ! پدر زنه رو در میاره . ولی زنا چون نمیخوان مرده طلاقشون بده چیزی نمیگن . این مردارو پرو کرده

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
عزیزم تو خیلی قوی هستی که به روش نیاوردی ..اگه میخوای زندگی کنی به روش نیار اصلا ..فقط پررو میشه ..ف ...

اگه به روش نیاورد و رابطه شون جلوتر رفت چی

خصوصا که الان قرار گذاشتن حضوری همو ببینن

الان بگید من چیکار کنم نمیخوام کار اشتباهی بکنم که فقط پرروترش کنم و ببینه که فهمید و هیچ کاری نکرد

عزیزم بهت گفتم

زندگی عادی بکن و بدون این زندگی مال تو هست

زندگی عادی کردن باعث میشه زندگیت تداوم داشته باشه

تازه بتونی بیش تر محبت کنی و بیشتر به خودت و زندگی برسی که چه بهتر

بدون که کلامی اگر با شوهرت مطرح کنی، حتی اگر بپذیره، زندگیت نابود میشه چون قبح قضیه برای همسرت میریزه و احساس می کنه آبروم که جلوی زنم رفت و فهمید و بخشید پس من که آبروم رفته، بازم می تونم این کار ها رو بکنم

و اگر علنی شروع کنه، برات گرون تر تموم میشه

باور کن گلم

به روش نیار که قبح مسئله نریزه

گوشی و مغازه و ... هم چک نکن چون فقط اعصاب خودت به هم میریزه و اگر اعصابت به هم بریزه با همسرت بد رفتار می کنی و بدرفتاری خودت باعث اتمام این زندگی میشه چون بهانه ای میشه براش که زندگی رو باهات تموم کنه

باور کن

آره چون کارشونو بلدن وانقدر گندزدن ومچشون وانشده که شوهراشون فکر میکنن طرفذمزاحمه ومیخواد جداشون کنه ...

من عکس فرستادم تمام چتارو فرستادم حتی ویس و ویدئو زنشو براش فرستادم که برای شوهرم فرستاده بود روز و ساعتی هم که با هم قرار داشتن و زنه مرده رو فرستاده بود خونه مادرش که شهرستانه تا بتونه شوهرمو ببره خونش اینا همه رو با مدرک بهش ثابت کردم اما بیشعور بی غیرت به خودم فحش داد گفت باشه زن من خراب ولی تو هم جن ...ای !!!