2777
2789
عنوان

متوجه خیانت همسرم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 7072 بازدید | 214 پست
خوب معلومه به طرف گفته چه تایمی شما خونه ای اون تایم تماس ندارن

بله میدونم پیامهای بعدیمو بخون

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

به نظرم اگر می خوای زندگیت رو ادامه بدی، به رو نیار.یه داستانی بود که از رو واقعیت نوشته بودن و جالب ...

رحمت به شیر مادرت این خیلی عالی بود من وقتی متوجه خیانت شوهرم شدم وبخشیدم دمش درازترشد وخودش محتاط تر وکلا فهمید به مو میرسه ولی پاره نمیشه کاش همون موقع قیچیش کرده بودم تا بدونه به مو میرسه پاره هم میشه یا سکوت کرده بودم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکوتت بیشتر از همه دخترت رو آزار میده

ببین لحظه هایی که شوهرت با اون خانم صحبت میکنه چقدر اذیت میشه.

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
متاسفانه الان خیانت خیلی زیاد شده ایشالا که همسرت سر عقل بیاد وگرنه از تو کاری برنمیاد چون اصولا عزی ...

میدونم واسه تایم خوشگذرونی و وقتش بگذره داره باهاش صحبت میکنه مخصوصاً که طرفم متاهله ولی صحبت یه زندگیه

من به شوهره طرف گفتم شوهره واسم خط و نشون کشید که پیداست میکنم و فلان میکنم و ... تازه من با مدرک به ...

آره چون کارشونو بلدن وانقدر گندزدن ومچشون وانشده که شوهراشون فکر میکنن طرفذمزاحمه ومیخواد جداشون کنه اینا باید یهویی عکس زنشونو بفرستی براشون

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
عزیزدلم خدا حفظ کنه دخترتو چقدر فهمیده است به نظرمن چندروزی بهانه کن سر کار نرو بمون خونه هم زیر ن ...

اتفاق چند روزی این کارو کردم رابطمون خیلی بهتر شد از در میومد بغلم میکرد بوسم میکرد هی به من میگفت که وای چقدر عشقت به من زیاد شده فلان شده البته قبلشم بد نبودیما قط دیگه به این شدت ابراز علاقه نمیکردم ولی فکر میکردم تموم شده اما دیدم نه همچنان اون هست

مرد که گناهی نداره جنسش فقط نره نراهم فکر میکنن به همه ماده های عالم محرمن من درعجبم چرا ماده ها به ...

مخصوصاً که خود هرزه متاهله و بچه داره

طرف میدونه ک زن داره

چرا اصل قضیه رو ول میکنید میچسبید به فرع !!! اون بدونه یا نه . این چی ؟! مردی ک به زندگیش پابند نباشه کسی دیگه میخوای باشه ! کوخ ازین مرد هس .

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اینکه این خانم متاهله و یه دختر داره و از پیاما معلوم بود وقتایی که میره همسرش حموم ا خونه نیست با ه ...

با خانومه صحبت کن .یعنی چی چرا مردای کثافت خیانت میکنن زنشون مظلوم میشه ولی برعکس بوددزنه رو اعدام میکرد ..با زنه صحبت کن بگو با روی خوش بهت میگم دست بردار اگه برنداری ادرستو دارم پیاماتو همه رو به شوهرت نشون میدم .اونایی هم که میگن مرد پرخاشگر برای اون زنم همینه نه اتفاقا برای اونا خودشیرینو اینان پرخاششو نمیبینن.

اینکه این خانم متاهله و یه دختر داره و از پیاما معلوم بود وقتایی که میره همسرش حموم ا خونه نیست با ه ...

اگر متاهل هست که مطمئن باش اتفاقی نمی افته بابا

همسرت همین قدر می فهمه نمی تونه با زن متاهل باشه

چشم ببند و از همیشه بهش بیش تر محبت کن و شیک تر باش و مطمئن باش که یا از سرش می افته و نهایت مثل قضیه داستان، روش بهت باز نمیشه و زندگیت تداوم داره و حرج زندگی رو میده و شب ها خونه میاد و خلاصه به شما خدمات میده

اتفاق چند روزی این کارو کردم رابطمون خیلی بهتر شد از در میومد بغلم میکرد بوسم میکرد هی به من میگفت ک ...

خوب این خییلی خوبه سعی کن یه مسافرت بچینی لچه هات چند سالشونه میتونید دوتایی برید؟ اول این راههارو برو خدایی نکرده جواب نگرفتی به فکر رسواکردن بیفت